Ana Lyn Newkirk
New member
../images/Emo72.gifדיון: מלאני ותום מתאימים?!?!!
אני אישית ברמת העקרון נגד הרעיון שלמלאני יהיה בן-זוג ידוע והוכח כבר בעולם הסלבס, שבן/בת-זוג תמיד יוצרים בעיות. תמיד לקולגה יש רגשות אשם, שלפיהם הם לא רוצים להראות מתנשאים מול בני-זוגם, לא יכולים להתנהג ולהתבטא מספיק בחופשיות, מחשש שבני-זוגם יקנאו, והבעיות והמריבות שנוצרות להם במהלך הקשר פוגעות ומעכבות את הקריירה שלהם. במקרה הספציפי של מלאני, דווקא נחמד לדעת שיש לה בן-זוג
אמנם מלאני תצטרך לדעת איך לנהוג איתו ולוודא שהקשר איתו לא יחבל לה בקריירה, אבל לדעתי, גם למלאני מותר ליצור קשרים, ואפילו ללכת יותר רחוק לכיוון של הקמת משפחה. בכל זאת היא בת אדם כמו כולנו, לא?
לדעתי בגיל 32 הגיע באמת הזמן שמלאני תפרח ותתפתח, אך עדיין הייתי מציע לה להזהר בכל קשר שלא תתחיל, פן תפגע בנזק שיפגע לה לא רק בחיי הזוגיות אלא גם יעשה לה תחושה מרה בתחומים אחרים, כדוגמת: השאיפות שלה להיות כוכבת, האהבה שלה לכדורגל וכד'..
אני אישית ברמת העקרון נגד הרעיון שלמלאני יהיה בן-זוג ידוע והוכח כבר בעולם הסלבס, שבן/בת-זוג תמיד יוצרים בעיות. תמיד לקולגה יש רגשות אשם, שלפיהם הם לא רוצים להראות מתנשאים מול בני-זוגם, לא יכולים להתנהג ולהתבטא מספיק בחופשיות, מחשש שבני-זוגם יקנאו, והבעיות והמריבות שנוצרות להם במהלך הקשר פוגעות ומעכבות את הקריירה שלהם. במקרה הספציפי של מלאני, דווקא נחמד לדעת שיש לה בן-זוג