דיון: מלאני ותום מתאימים?!?!!

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifדיון: מלאני ותום מתאימים?!?!!

אני אישית ברמת העקרון נגד הרעיון שלמלאני יהיה בן-זוג ידוע והוכח כבר בעולם הסלבס, שבן/בת-זוג תמיד יוצרים בעיות. תמיד לקולגה יש רגשות אשם, שלפיהם הם לא רוצים להראות מתנשאים מול בני-זוגם, לא יכולים להתנהג ולהתבטא מספיק בחופשיות, מחשש שבני-זוגם יקנאו, והבעיות והמריבות שנוצרות להם במהלך הקשר פוגעות ומעכבות את הקריירה שלהם. במקרה הספציפי של מלאני, דווקא נחמד לדעת שיש לה בן-זוג
אמנם מלאני תצטרך לדעת איך לנהוג איתו ולוודא שהקשר איתו לא יחבל לה בקריירה, אבל לדעתי, גם למלאני מותר ליצור קשרים, ואפילו ללכת יותר רחוק לכיוון של הקמת משפחה. בכל זאת היא בת אדם כמו כולנו, לא?
לדעתי בגיל 32 הגיע באמת הזמן שמלאני תפרח ותתפתח, אך עדיין הייתי מציע לה להזהר בכל קשר שלא תתחיל, פן תפגע בנזק שיפגע לה לא רק בחיי הזוגיות אלא גם יעשה לה תחושה מרה בתחומים אחרים, כדוגמת: השאיפות שלה להיות כוכבת, האהבה שלה לכדורגל וכד'..

actimel

New member
מלאני ותום נפרדו... זה לא אקטואלי

המממ... וכשאני חושבת על זה, הרבה אנשים נפרדים בזמן האחרון
כן, גם מאיה בוסקילה... ולא רק היא... אז מה, מלאני צדקה שהלחינה את BETTER ALONE? אני טוענת שכן

רוני1002

New member
גם אני חושבת שהיא צדקה.

וכל פעם כשאני שומעת את השיר מחדש זה גורם לי עוד יותר לחשוב ככה.

gaga

New member
כן צודקת זה באמת תקופה כזאת

כולם נפרדים מכולם מזל שיש את better alone לעודד אותנו

actimel

New member
לעודד?בא לי להתאבד כשאני שומעת אותו

חחח. ובמחשבה שנייה? אני מכירה מעט מאוד אנשים שירצו להיות לבד... האם אני מוצאת את עצמי הופכת להיות כמו בני מזל תאומים? חחחחחחחחח, פיצוליישן? רק אתמול כתבתי שbetter alone מה עובר עליי?

gaga

New member
למה את לחייבת להרוס

את האשליה שזה טוב לא היות לבד - הרבה יותר קל להתמודד עם זה שחושבים ככה וחוץ מזה אם מלאני ככה אז גם אני נו יופי עכשיו אני בבאסה שאני לבד

gaga

New member
וואלה? מבטיחה?

טוב עכשיו באמת יש לי למה לצפות עוד טיפטיפה ואני שם

מיס ספורטי אקיטמל = פלירטוטיישן../images/Emo31.gif

הטיזינג שלך לא נראה לי....
ויש לי סיבה מוצדקת לכך

gaga

New member
למה לא? לי זה דווקא מאוד נראה

תמשיכי ככה חחחחח

actimel