דיון-מלאני עצמאית VS מיוחצנת?

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifדיון-מלאני עצמאית VS מיוחצנת?

לדעתי היא צריכה להתנער מהיחצ"ון החסר-תועלת של רד רקורדס ויינג, ולנסות לקדם את הדברים בעצמה. בעיני, רד רקורדס נכשלו, בכך שלא רק שלא עזרו למלאני לחדור יותר לתודעה, אלא עוררו בפניה קשיים שגם לדעתי הוציאו לה את החשק להמשיך ולקדם את הקריירה שלה. לדעתי, כמו זמרים רבים אחרים, גם מלאני צריכה ומסוגלת לדאוג לייחצ"ן את עצמה ולסדר לעצמה חוזים וקשרים מספיק טובים ורציניים, שהיתה עושה גם עם חברת תקליטים רשמית לצידה

RedRecords

New member
רד גירל רקורדס = מלאני

מה לא ברור כאן? תעלה בריבוע, תעביר אגף, תשווה לאפס ותמצא את שורשי המשוואה.

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo6.gifואם זו משוואה במעלה שלישית

אז צריך להציב t, ואין לי כוח להסתבך עם נעלמים

RedRecords

New member
גם למשוואה במעלה שלישית יש נוסחה,

ולא צריך להציב שום נעלמים. אבל אם זו הייתה משוואה ממעלה רביעית, אז יכול להיות שהיית יכול להציב "t" במקום x^2.

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifכן, אבל תראה..

יצאה לי משוואה של E^RED=MC, ונתון לי שהערך MC שואף לאינסוף, כך שיהיה לי מאוד קשה להעביר אגף, להשוות לאפס, ולפתור משוואה ריבועית, כאשר אחד הנעלמים שואף לאינסוף, ושאר הנעלמים, שואפים לאפס
אם אתה יכול לפתור ת'משוואה הזו, בכיף, פשוט יש לי תחושה שבשביל לקבל פתרון עשרוני צריכים מחשבון מתקדם בעל 12 ספרות לפחות אחרי הנקודה

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gif*מנסה*

לא הולך.. יוצא לי במחשבון Math error כנראה שאין נוסחה שיכולה להתעלות ולהכיל בתוכה את מלאני. מלאני היא איזשהו מספר אינסופי בלתי מזוהה, שרק גדולי המדענים יוכלו למצוא ערך שמתקרב לערכה

למעלה