דיון- מלאני Vs טלי שרון

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifדיון- מלאני Vs טלי שרון ../images/Emo190.gif

הביעו את דעתכם בדיון המרתק: מלכת הפופ האגדית מול מלכת טב"ע
מה דעתכם? :O

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifתגובתי

יופי:
למלאני יש יופי מיוחד, עמוק, מסוגנן לטלי לדעתי יש סתם יופי מזויף, והיא מלאת פלולות ודומה בעצמה לכרוב מעוך
סטייל:
למלאני יש סטייל פריקי וסקסי, אמנם לא בסט, אבל די מרהיב ומושך. לטלי יש סטייל של של גבר, אופי
י, והתנהגות נאג'סית. משחק:
מלאני לא ממש יודעת לשחק ת'צמה מישהי אחרת, היא לא למדה קריירת משחק, והדבר היחיד שמתקשר אליה למשחק, הוא משחק ה
המרהיב שלה בליבר. אישיות:
מלאני ממש חמודה ואכפתית כלפי הסביבה, כלפי המעריצים שלה, היא ממש לא סנובית, פתוחה וגלויה. טלי נראית כמו אחת שמנסה להשקיע במעריצים שלה, אך למעשה היא חסרת סבלנות, תקועה כל היום עם סיגריה בפה, ולמעשה, גם אם היתה רוצה, אין לה כוחות נפשיים להשקיע בקהל המעריצים שלה, וחבל

רוני1002

New member
תגובתי לתגובתך,

אני חייבת לציין שאין לי ממש כוח לענות לך שוב בגלל שהעתקת את זה מהקומונה, אבל אני אעשה את זה בכל זאת במיוחד בשביל סיון. יש לציין שאני לא מעריצה של טלי. טלי לא דומה בכלל לכרוב מעוך. היא מאוד יפה. הפלולות עושות אותה יותר סקסית. אם אתה חושב שטלי מתנהגת כמו גבר זאת דעתך. אבל אני לא חושבת ככה. מלאני הייתה שחקנית נהדרת בסרט "ספייס וורלד" ובכל הקליפים שלה היא שחקנית מדהטימה. זה ממש לא נכון שהקשר היחידי שיש בין מלאני למשחק זה כדורגל. לטלי אין כוחות נפשיים להשקיע בקהל שלה
איך הגעת בדיוק למסקנה הזאת
זה ממש לא נכון ב
אני לא נפגשתי איתה, אבל סיון נפגשה איתה כמה פעמים והיא סיפרה לי כמה שהיא משקיעה בכל מעריץ ומעריץ שלה. אל תתבלבל עם הצניעות של טלי. היא בחורה מאוד צנועה וכל העניין של האהדה סביבה מאוד חדש לה.

actimel

New member
תיקון - מלאני כן למדה משחק בילדותה

ולמי שלא יודע - מלאני משחקת בטלנובלה גרמנית אשר צולמה בגרמניה. אם אני טועה רד כבר יתקן אותי.

RedRecords

New member
לא חושב שהיא למדה משחק.

והיא גם לא משחקת בשום טלנובלה.

רוני1002

New member
ההשוואה הזאת לא פיירית מההתחלה:

טלי שחקנית במקצוע שלה ומלאני זמרת. בגדול, אני מעדיפה את מלאני. אבל זאת לא חכמה כי הסדרה היחידה שטלי שיחקה בה שעוד איכשהו ראיתי זה "טלנובלה בעמ" וגם זה לא ממש בקביעות אז זה לא הכי פייר להגיד בלי לדעת.

TheImpactBoy

New member
מה הקשר, מה!! ../images/Emo203.gif

מה טלי שרון קשורה לפה בכלל. כ"כ אדיוטי!

Music4Life

New member
גם אני לא הבנתי מה הקשר......

טוב שלא לקחתי משהי יותר לא קשורה למלאני סי....טלי שרון... זאת שחקנית במקצוע וזו זמרת, מה יש להשוואת כבר, אלו 2 נשים שונות!

צביקה מיום ליום אתה הופך ליותר פתטי

ואני לא ארד לרמה שלך ואגיב לך כי מה שרשמת פה זה פשוט שטויות חסרות בסיס.

Ana Lyn Newkirk

New member
לפחות אני לא פתטי מלידה../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif

ומזכיר כאן באופן דבילי בכל הודעה שניה את טלי, למרות שהיא בגרוש לא קשורה לכאן. ואם לא הבנת, הדיון הזה לא נכתב בנימה רצינית, אלא רק כדי להדחיק ולהרתיע את הגישה המעוותת שלך להכניס את טלי לכל מקום שרק אפשר. חוץ מזה, מה שאמרת, אף אחד גם לא ביקש ממך להגיב לי. פשוט הבעתי את דעתי, ואם יש לך בעיות עם זה, שמרי אותן לעצמך

gaga

New member
באמת לא קשור

למרות שאני חייבת לציין שגם טלי הזאת חמודה מאוד אבל מלאני יש רק אחת

Ana Lyn Newkirk

New member
היא באמת לא קשורה ../images/Emo6.gif

ואת מוזמנת להפנות את התלונה הזו לגב' סיווון, שמזכירה אותה בכל עת, משום מה

RedRecords

New member
אבל אתה פתחת את השרשור.

זה ממש לא מעלה את הרמה של הפורום, ואפילו מרתיע מבקרים פוטנציאלים. מה הם אמורים לחשוב כשהם רואים שרשור מפגר כזה?

רוני1002

New member
לא רק את השרשור ההזוי הזה, אלא גם

הודעות חדשות שנפתחות בממוצע כל שעה...

למעלה