דיון נוסף..

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifדיון נוסף..

מתוך שלוש האופציות: שחקנית בליברפול/חברה בלהקת הספייס/זמרת עצמאית באיזו אופציה... 1. מלאני ממצה את הפוטנציאל שלה טוב יותר? 2. מלאני רוכשת יותר מעריצים? 3. מלאני תורמת יותר לסביבה ולקהל מעריציה? 4. מלאני יותר מתאימה? 5. מלאני יוצר קשרי-אנוש טובים יותר? 6. מלאני מפגינה את הצד הרגשי-אוהב שלה? 7. מלאני צריכה לשאוף להגיע בשנים הקרובות?

mbsgf

New member
אני

1. עצמאית 2. ספייס גירלז 3. עצמאית 4. עצמאית 5. עצמאית 6. עצמאית 7. עצמאית כשהיא הייתה חלק מהספייס גירלז הייתה להן הצלחה עצומה, יותר אנשים הכירו אותן והיה להן פרסום עצום, ולפי דעתי היו לה יותר מעריצים כשהיא הייתה חברה בלהקה. עכשיו, כשהיא עצמאית, היא מביעה את עצמה יותר טוב, השירים הם שלה, והיא מבטאת בהם את מה שהיא חושבת/רוצה/עוברת וכו..

actimel

New member
אוקיי הנה שלי

1. עצמאית 2. ספייס גירלז 3. עצמאית 4. עצמאית 5. עצמאית 6. עצמאית 7. עצמאית אין מה לעשות - מלאני בספייס גירלס היא מלאני הרבה יותר מוכרת, עם אלפי מעריצים יותר. ולמרות זאת: אני, מעדיפה אותה עצמאית. היא מביעה את עצמה בצורה טובה. היא כבר לא ה"פרחה" מהספייס, היא ה"מוכשרת" מהספייס!

Music4Life

New member
מגניב...כל הכבוד, צביקה!

סחתן על היצירתיות!!!
עונה נה נה
מתוך שלוש האופציות: שחקנית בליברפול/חברה בלהקת הספייס/זמרת עצמאית באיזו אופציה... 1. מלאני ממצה את הפוטנציאל שלה טוב יותר?
זמרת עצמאית 2. מלאני רוכשת יותר מעריצים?
נראה שכזמרת עצמאית 3. מלאני תורמת יותר לסביבה ולקהל מעריציה?
זמאת עצמאית 4. מלאני יותר מתאימה?
זמרת עצמית!! (חד וחלק) 5. מלאני יוצר קשרי-אנוש טובים יותר?
זמרת עצמאית 6. מלאני מפגינה את הצד הרגשי-אוהב שלה?
זמרת עצמאית 7. מלאני צריכה לשאוף להגיע בשנים הקרובות?
זמרת עצאית כן כן לא יעזור דבר - זמרת עצמאית זה זה!

עונה!!!

אפשר לבחור שילוב של שניהם?
תראה... אני אף פעם לא ראיתי אותה משחקת אז אני לא יודעת איך היא ממצא את הפוטנציאל שלה בתחום הזה(זה מזכיר לי שיחה עם היועצת שלי כשהייתי בתיכון) אבל זמרת עצמאית לדעתי ממש מתאים לה אני חושבת שאיפהשהוא היא חיכתה לזה כשהיא הייתה בספייס גירלז היא סוג של רצתה חופש למרות שעכשיו אין לה חופש טוטאלי ואנטי מתצכוונת לחופש יצירה אבל עדיין יש לה חופש יחסית למה שהיה בספייס גירלז. אני לא יכולה לענות על זה כי אף פעם לא ראיתי אותה בסיטואציה של שחקנית ובעצם גם על שאר השאלות...

למעלה