התוכנית היומית-19.10

../images/Emo72.gifהתוכנית היומית-19.10../images/Emo120.gif

התוכנית היומית תדון בקושי שיש בלהתגבר על התמכרויות ושלא מספיק לקחת חלק בתוכניות גמילה מסמים ואלכוהול, אלא שזה רק הצעד הראשון:
המשתתפים בתוכנית:
וסטון, נער צעיר, היה בתוכנית של ד"ר פיל בעבר כי הוריו ביקשו מד"ר פיל שיעזור להם לאשפז אותו לגמילה מאלכוהול כי הם הרגישו שהוא מתמכר. וסטון חוזר לתוכנית אחרי ששבוע אחרי שסיים גמילה מאלכוהול הוא חזר לסורו ושתה... וההורים שואלים מה הלאה, איך אפשר כן להתגבר על הבעיה/מחלה.
פט אובריאן, מגיש חדשות הסקנדלים של הוליווד הפך לכותרת בפני עצמו כשהתגלה שהוא מכור לאלכוהול. ד"ר פיל ראיין אותו עבור המשתתפים בתוכנית והצופים.
איי ג'יי מקליין מה"בקסטרייט בויז" סיפר על ההתמכרות שלו לסמים ואלכוהול שכמעט והרסה לו וללהקה שלו את הקריירה המוסיקלית ואת החיים.
ג'ניפר מודאגת מה יהיה על בנה המכור לסמים אחרי סיום הטיפול, איך הוא ישמור על הגמילה. מידע נוסף על התוכנית תוכלו למצוא פה: http://www.drphil.com/shows/show/525 הערות, הארות, תגובות על התוכנית וכל מה שנראה לכם קשור לתוכנית שהייתה- נא לשרשר לפה
. צפייה מהנה

Music4Life

New member
תגובות בקשר לתוכנית היומית

בהקשר לווסטון, הנער המכור לסמים ואלכוהול, מצאתי את המקרה הזה מצער...אומנם יש מליוני נערים אחרים עם אותה בעיה בארה"ב אבל עדיין, תמיד זה כואב ותסכל לראות נער בן 17 מכור לחרא הזה
ואני חושבת שהוא בדרך הנכונה בהחלט. זה היה נחמד לראות איך הוא משתנה, כי מקודם חשבתי שהוא ילד די "רע" שעושה דברים בלתי חוקיים אבל אחרי שהוא נגמל תקופה ההבעה על פניו השתנתה וראיתי שהוא נער טוב. מה שד"ר פיל אמר שההורים צריכים לסלק את כל הפיתויים מהבית שלהם בהחלט גרם לי לחשוב ולהגיע למסקנה שהוא צודק לגמריייי
להחליף חברים ולהמנע מללכת למסיבות עם שתייה וסמים זה מאד קשה בארה"ב, כי רוב הנערים עושים את זה וזה דבר מאד מקובל שם...אבל אני מקווה שהוא בסוף יצליח להתגבר על זה.
פט אובריאן. ואוו, זה היה חזק...הא
מן הסתם {ואולי - במיוחד} לסלבס יש את הבעיה הכי גדולה עם הסמים, כי הם תחת לחץ רב והם בעולם אחר מכל איש אחר. זה היה נושא מרגש ושמחתי לראות שיש לאנשים מסומים מספיק כוח רצון ומוטיבציה לשנות את חייהם ולהטיב אותם.
איי ג'יי מקליין מה"בקסטרייט בויז" . גם זה סיפור חזק...כמו פט אובריאן, גם הוא דמות מוכרת לכולם...וזה נורא עצוב לשמוע מה שעבר עליו. גם הוא הלך לגמילה והיום כמו שהוא אמר "החיים שלי נהדרים", אני שמחה שהוא יצא מהמצב הנוראי שהיה בו של הגמילה. אני אומרת להם, ישר כוח
ולד"ר פיל {אם יכולתי}...שהוא עושה מצווה

למעלה