מהו האיבר של מל האהוב עליכם? תגיבו ושתפו אותנו
A Ana Lyn Newkirk New member 19/3/06 #1 ../images/Emo72.gifמהו האיבר של מל האהוב עליכם? תגיבו ושתפו אותנו
A Ana Lyn Newkirk New member 20/3/06 #2 ../images/Emo72.gifהשיער שלה ../images/Emo3.gif בכללי, אני מה זה אוהב שיער חלק, ואצל מלאני זה ממש מחמיא לה היא ממש כפרה עם השיער הזה. בתקופה שהיא היתה מסתובבת עם השיער הקצוץ, היא נראתה פחות סקסית, אבל השיער החלק פשוט עושה אותה מל כה :]
../images/Emo72.gifהשיער שלה ../images/Emo3.gif בכללי, אני מה זה אוהב שיער חלק, ואצל מלאני זה ממש מחמיא לה היא ממש כפרה עם השיער הזה. בתקופה שהיא היתה מסתובבת עם השיער הקצוץ, היא נראתה פחות סקסית, אבל השיער החלק פשוט עושה אותה מל כה :]
A Ana Lyn Newkirk New member 20/3/06 #4 ../images/Emo72.gifלמדת לעשות קופי-פייסט../images/Emo70.gif?../images/Emo70.gif שמתי שהעתקת את ההודעה הזו מהפורום לקומונה/מהקומונה לפורום אז |ברוכה הבאה| למועדון הקופי-פייסט (או במלים אחרות-למועדון "המשועממים" ) ונחשי מה? גם להודעה הזו אני הולך לעשות קופי-פייסט
../images/Emo72.gifלמדת לעשות קופי-פייסט../images/Emo70.gif?../images/Emo70.gif שמתי שהעתקת את ההודעה הזו מהפורום לקומונה/מהקומונה לפורום אז |ברוכה הבאה| למועדון הקופי-פייסט (או במלים אחרות-למועדון "המשועממים" ) ונחשי מה? גם להודעה הזו אני הולך לעשות קופי-פייסט