סקר סופ"ש !

• פותח הנושא m757
  • פורסם בתאריך

m757

New member
../images/Emo72.gif סקר סופ"ש ! ../images/Emo60.gif

שם:
אלבום השבוע:
שיר השבוע של קורין:
שיר השבוע לא של קורין:
שיר לפתוח איתו את השבוע הקרוב:
מצב הרוח שלי עכשיו:
הרגע הטוב בשבוע:
הרגע הפחות טוב בשבוע:
סיכום השבוע במשפט אחד:
סיבה לחכות לשבוע הבא:
תוכניות לסופ"ש:
ציטוט השבוע (מתוך שיר\ספר\טלויזיה\כל דבר אחר) :
תמונה:
איך התחלתם לשמוע את המוסיקה של קורין?
מה אתם חושבים שגרם לכם להתחבר אליה?
ומה אתם חושבים על שיתוף פעולה בין קורין ומרגול?
אוהבים את ערן צור?!

m757

New member
"..אתה יושב לבד על החול עם מכחול.." ../images/Emo13.gif

שם: מיכל גיל: 16 מגורים: ירושלים אלבום השבוע: הראשון של אביתר בנאי שיר השבוע של קורין: פרשדונה
שיר השבוע לא של קורין: תאטרון רוסי שיר לפתוח איתו את השבוע הקרוב: השקט
מצב הרוח שלי עכשיו: נחמד הרגע הטוב בשבוע: אתמול, יום חמים ונעים.. הרגע הפחות טוב בשבוע: מבחנים מבחנים.
סיכום השבוע במשפט אחד: היה יותר מדי עמוס, טוב שנגמר. סיבה לחכות לשבוע הבא: נגמרים המבחנים, שקט. תוכניות לסופ"ש: לנוח ולהתאמן למבחן אחרון לתקופה הקרובה. ציטוט השבוע (מתוך שיר\\ספר\\טלויזיה\\כל דבר אחר) : "אל תבכה, אני בוכה בשבילך.."
(קורין שרה את זה אתמול באח הגדול יחד עם מאיה בוסקילה ) תמונה: איך התחלתם לשמוע את המוסיקה של קורין? ביומולדת ב15 שלי קנו לי את המיטב, מאז לא הפסקתי לשמוע אותה.
מה אתם חושבים שגרם לכם להתחבר אליה? הקול שלה. ומה אתם חושבים על שיתוף פעולה בין קורין ומרגול? אני בעד.
אוהבים את ערן צור?! בטח ! איך אפשר לא לאהוב אמן כל כך אוהב וסובלני כלפי המעריצים שלו..?

"בואי ניפגש,בואי ניתרגש....."

שם:דנה גיל:15 וחצי בדיוק!! מגורים: לוד אלבום השבוע:אין... שיר השבוע של קורין: עד סוף אפריל שיר השבוע לא של קורין:פתוחים לאהבה שיר לפתוח איתו את השבוע הקרוב:שיר בכיף!!! מצב הרוח שלי עכשיו:נחמד הרגע הטוב בשבוע:הממ לא היה רגע כזה הרגע הפחות טוב בשבוע:כל השבוע סיכום השבוע במשפט אחד:הלוואי שיהיה יותר טוב סיבה לחכות לשבוע הבא: אין סיבה...יש לי אספת הורים!!!!! תוכניות לסופ"ש: ציטוט השבוע (מתוך שיר\ספר\טלויזיה\כל דבר אחר) : ----- תמונה: איך התחלתם לשמוע את המוסיקה של קורין? המממ באופן די מפתיע,אני הכרתי את קורין ואהבתי את האישיות שלה ומשם כבר התחלתי לשמוע מוזיקה שלה.....ומאז אני מכורה עליה קשות
מה אתם חושבים שגרם לכם להתחבר אליה?המממ האופי של השירים שלה והאופי שלה.... ומה אתם חושבים על שיתוף פעולה בין קורין ומרגול?הממממ נשמע נחמד מאוד שילוב מסקרן........ אוהבים את ערן צור?!המממ הוא נחמד......

אוקי זה הולך להיות חופר.....

המממ מכוון שאני גרה באזור פריפרי אז יש סוג של פרויקטים כאלה מסוימים לבני נוער מטעם מפעל הפיס אם אני לא טועה... ואחד הפרויקטים כלל את קורין.... שבעצם המטרה שלה הייתה ללמד בני נוער בגילי מוזיקה..... ואני בהתחלה אהבתי נורא משחק ולמדתי משחק עם שחקנית מסוימת..... ועם קורין למדה חברה טובה שלי......שיותר מאוחר קורין נורא אהבה אותה...!!! הממממ ובאחד הפגישות ניכנסתי קצת להפריע לקורין בשיעור..... זה מאוד עיצבן אותה בלשון המעטה ניראה לי.. ובדיוק גיליתי את נפלאות המוזיקה..... קורין הביאה גיטרה אקוסטית מדהימה שלה.... ומשם נפתחה הדרך שלי למוזיקה וליגטרות..... למעשה קניתי גיטרה וביקשתי מקורין שתכוון אותה כמו שצריך ו.....תלמד אותי קצת אקורדים... בעצם היא הייתה המורה הראשונה שלי לגיטרה!!.... יש לי עד היום את הדף שבו היא כתבה לי אקורדים ממש פשוטים ואיך למקם אותם וכו'.... וזהו... וחברה שלי מכוון שהיא כ''כ מוכשרת אז קורין יצרה איתה קשר יותר עמוק....וזה היה מאוד מעניין... ומכוון שהיא חברה טובה שלי אז גם אני (הקרציה)חייבת להיות מעורבת בכלל העניינים האלה.... וזהו הממ אני לא יכולה להגיד שקורין מכירה אותי מכף רגל עד ראש אבל אני מאמינה שאם היא תראה אותי לפחות תגיד שלום ואם לא אז לא...וזה לא נורא
וזהו... ואני פשוט אהבתי את השירים שלה....ואהבתי את היחס הצנוע,הפשוט,ולא מתנשא,והיא מדברת בגובה העיניים וזה מאוד הגניב אותיי.......וישר רצתי לאינטרנט לברר אליה קצת יותר (אני בן אדם מאוד בררן)..... וגיליתי את השירים המדהימים שלה...... את הדעות שלה....וזהו
ואני שמחה שאני הכרתי אומנם לצערי לא כ''כ עמוק אבל עדיין אני שמחה שהכרתי אומנית כ''כ מלאת קסם ומדהימה..... וכל זה קרה בדיוק שנה שעברה שלהפתעתי כניראה היא פעלה בזה מכוון שחלתה בסרטן והיא הייתה בעיצומו של התקליט שלה אז היא הייתה צריכה כסף...וכמובן מפעל הפיס כניראה מימן לה את מה שהיא הייתה צריכה
אבל עכשיו אני שמחה שהיא בסדר....והאלבום יצא מעולה!!!....ועכשיו היא באח הגדול שמאפשר לא רק לי אלה גם לקהל הרחב להכיר את קורין הרבה יותר טוב ולראות איזה בן אדם חמוד ומקסים היא
שבוע טוב לכולם

למעלה