עוד שעתים
בגרות בהסטוריה

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifעוד שעתים../images/Emo26.gifבגרות בהסטוריה

למרות שת'כלס, אחרי שעברתי אתמול קצת על התיקונים מהמתכונת, ואחרי שתרגלתי עוד כמה שאלות מרכזיות שעשויות להופיע בבגרות, אני מקווה שילך לי קל, ושלא ינחיתו עליי שאלות שלא למדתי
בכל אופן, אני אעשה מאמץ עליאי, למרות שאין לי ממש סיכוי, לשחזר את ה-99 ששרית הוציאה בבגרות שלה בהסטוריה
אז תאחלו לי

RedRecords

New member
אולי תתחיל לשרשר את כל ההודעות שלך

לשרשור אוף טופיק אחד?

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifאולי נשרשר אותך..

לכתוב ישירות את כל התגובות הנלעגות שלך באחד הפורומים הבאים? [
] פורום ראשון פורום שני פורום שלישי אתה באמת חתיכת יצור. בסה"כ מה אמרתי? שהיום יש לי בגרות בהסטוריה?!? אפשר לחשוב שדיברתי על פינוי המחבלים בעזה. לך תכנס לכל פורום אפשרי בתפוז, ותראה שברובם, בכל הפורומים שמכבדים את עצמם, יש איזה שרשור אחד אם לא שניים סביב הנושא של בגרויות. בסה"כ הפורום מהווה גם במה לדעות ולחוויות שיש לאנשים שבו. אנחנו לא בגטו סגור, שצריך לשרשרו אליו רק מה שקשור ספציפית באופן ישיר למה שקורה למלאני בחיי התהילה, מין, והאופנה שלה. ודי להיות כזה נוקב. אחרי שויתרתי לך והחלטתי לא לחסום אותך מהקומונה, אתה צריך לרדת על ארבע ולנשק לי את הציפורניים ברגליים
תאמין לי שאנשים כאן מתחילים לתעב את הצורה ש'ך. כבר הוגשו נגדך מספר תלונות בתפוז משוב, לידיעתך
אז עשה טובה, קודם תהיה בן-אדם, ואח"כ תוכיח את היכולות והידע שלך בתור מעריץ. ובעיני, אם כבר הזכרת את הרעיון של לשרשר הודעות, אני במקום ענת הייתי משרשר את כל ההודעות הדוחות שלך לשרשור אחד גדול, שולח אותו להנהלת תפוז ותובע אותך.
אז עשה טובה, ותתחיל לשלוט בעצמך ובדיבור שלך

למעלה