עוף להשבוע..

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo56.gif ארור../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif

אולי תחשבו שיש לי הזיות או משהו, אבל לא-אני לא מדמין-הפלאפון שלי ממש מתחרפן לאחרונה
לפעמים יוצא שכשאני שם אותו בתנוחות מסוימות בתיק שלי, אז הוא נלחץ על כל מיני לחצנים, ולפעמים הוא מחייג באופן לא רצוני לכל מיני אנשים מהרשימת קשר שלי, וזה מכניס אותי לסיטואציות ממש לא נעימות. זה התחיל לפני חודש, כשפתאום מישהי מהשכב"ג שלי בצופים התקשרה אליי, ושאלה אם התקשרתי אליה, וברגע הראשון לא היה לי מושג על מה היא מדברת, אך לאחר מכן מצאתי במקרה את השם שלה ברשימת השיחות היוצאות-משמע-הפלאפון שלי התקשר אליה מעצמו
ביום שישי שהיה לפני כשבוע וחצי, הלכתי עם שרית לסרט בעזריאלי, ובסופו של דבר, כשיצאנו מהסרט, התברר לי שהפלאפון התקשר בסביבות חצות ומשהו למחנכת שלי |פאדיחה| וממש פחדתי שהיא תכיש אותי כמו נחש, ברגע שהיא תגלה את זה, ולמזלי, כנראה שלא היתה אצלה שיחה מזוהה, והיא לא ידעה שזה אני. לאחרונה התברר לי שהפלאפון שלי חייג מתישהו מעצמו למורה לנהיגה הקודם שלי [
] שלא שמעתי ממנו כבר שלושה חודשים, ות'כלס, גם לא בא לי לשמוע. אבל מסתבר שהפלאפון שלי אולי בכל זאת מתגעגע אליו
והיום, זה היה כבר שיא החוצפה. לפני שיעור תנ"ך גיליתי שהוא דלוק, בלי שהדלקתי אותו, וכיביתי אותו. בשיעור תנ"ך התברר שהוא נדלק שוב[
] מעצמו, ובשעה 10:30, באמצע שהמורה ה*ונה שלי זיבלה איזו הרצאה על יהויקים ויהויכין, הוא צלצל באמצע השיעור, על עוצמת צלצול 7 (מקסימלית), והיתה לי פאדיחה נוראית מול כל הכיתה, למרות שת'כלס, קצת שמחתי שזה קרה בשיעור תנ"ך, אצל המורה הכונפה שלי, שהיא המורה היחידה נראה לי שיכולה מצדי ללכת לה*דיין...בד"כ אני משתדל לא ליצור רושם רע על מורים, כדי שלא יסבכו אותי בציוני מגן, אבל לשרלילה לתנ"ך אין לי גם בעיה להביא פליק מול כל הכיתה. ורק בשביל שתבינו את האבסורד, מי שהתקשרה אליי מהמכון כושר היתה לא אחרת מאשר... אנה
...
קלי
...
שרית רוני
...
שרית חדד
...
המזכירה של המכון כושר ברמה"ש, שהתקשרה כדי לבדוק אם אני רוצה להמשיך את המנוי, ולמה לא באתי לאחרונה
...
אז כפי שהייתם יכולים לשים לב, אילו ראיתם אותי ברגע זה, אני מסתובב עכשיו כמו פעת עצבים,אחרי בשבוע וחצי האחרון, אנשים מוזרים ולא קשורים מקבלים שיחות יוצאות ממני, בלי קשר למציאות
למישהו יש עצה בעניין

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifאפרופו

לכולנו ידוע שלפעמים החברות הסלולאריות שולחות יותר מדי SMSים למכשירים שלנו, אך אני חייב להביא לפניכם הודעה שקיבלתי במהלך הטיול השנתי, שבו הייתי לפני שבועיים וחצי. שימו לב לאורך ההודעה, ונסו להאמין: צ'אט אהבה: "כל מה שרציתם לדעת על מאיה בוסקילה ולא העזתם לשאול-אז היום יש לכם הזדמנות. במיוחד ליום האהבה ורק ללקוחות סלקום, מלכת האהבה מאיה בוסקילה מגיעה לצ'וטט אתכם בשידור חי וחגיגי. הכנסו היום בשעה 20:00 לאינטרנט הסלולרי במכשירכם, וצפו במאיה בוסקילה LIVE. אפשר גם להכנס ישירות מתוך הודעה זו, עליכם לבחור ב"אפשרות שימוש בנתון", "כתובת אתר" ו"מעבר אל". http://192.118.28.11/wap/wap_storage/templates/hp/cat/5136.asp ההתחברות דרך הקישור כרוכה בתשלום עלות שיחת נתונים |תמונה מפגרת של מאיה בוסקילה|
מה יש כבר להגיד?!? 66 מלים+כתובת+תמונה של הכונפה בוסקילה
ועזבו לרגע את זה שמדובר בהודעה על הכונפה, מה זו החוצפה הזו לשלוח אליי לתיבת ההודעות שלי, את המגילה הלא קשורה הזו? הם יכלו פשוט להביע את המסר בקצרה: "ביום X בשעה Y יש צ'אט עם מאיה בוסקילה" מספיק בהחלט, אז למה צריך להרחיב ול*יין לי ת'כל, ועוד במשך הזמן שהייתי בטיול השנתי?
ת'כלס, אני לא יודע אם לגחך או להתעצבן, פשוט בזיון מה שהולך היום בחברות הסלולאריות

למעלה