עיר הבירה

../images/Emo72.gifעיר הבירה../images/Emo175.gif../images/Emo120.gif../images/Emo88.gif

מי שבא ביום רביעי [מחר] שישים
ומי שבא ביום חמישי שישים
אני באה מחר, מי שרוצה לראותותי שיתקשר :] רוצים לעשות מפגש או משהו
חח

אני אבוא?

חחח דווקא נראלי שאת תראי אותי לפני שאני אזהה אותך את תמיד רואה אותי איפה שאני לא אהיה ותגידי שלום!!!!!!!

טולייצ

New member
../images/Emo27.gif

27 ביולי
במה מרכזית - עברי לידר, מטרופולין, יוני בלוך ואפרת גוש, אלקטרה במת גרוב - אפטרשוק, מד בליס, איזבו, אונילי וחברים, קייבמן במת שנות השישים-שבעים - אריה מוסקונה ולהקת "חבל על הזמן" במסיבת רוקנרול 70-60 במת היפ הופ - קאשי, כהן את מושון, השבט, הארכיון, M16, בנגלאדש, רוי רויאל, סי אר טרופז, סגול 59. מנחה: פישי הגדול. במה אירית – להקת כחול 28 ביולי
במה מרכזית - מוקי, ירמי קפלן וחמי רודנר, פיטר רוט, נקודות נעלמות במת גרוב - הבנות נחמה, Ols Man River, בום פם, Los Caparos במת שנות השישים-שבעים - אריה מוסקונה ולהקת "חבל על הזמן" במסיבת רוקנרול 70-60 במת רוקנרול - Seven Percent Mind Usage, The Genders, Uswless ID, פרברים רפיוג'יז, קרוספייר במה אירית - להקת בוראן * המופעים מתקיימים בגן צ'ארלס קלור,ת"א. הכניסה חופשית!!

K i f

New member
וואלה! מגניב! ../images/Emo13.gif

הייתי בא מחר אם ההקצבה הכספית הייתה מאפשרת... טוב, לא נורא @_@

yardenbm

New member
למה באתר לא רשום את במת הרוק

רשום את ההופעה בבמה האירית אתר טיפש

yardenbm

New member
אה אוקי הבנתי אז תיקון

מה שרשמת בבמה האירית זה במת שנות ה60 70 ומה שכתבת ברוק זה הבמה האירית לפחות לי האתר של עיר הבירה

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifהי, רגעע..

מי בא ביומשישי למגדלי האופרה?? שישים
[חחח
]

mayooosh

New member
יש לי שאלה, איך את חוזרים משם???

כאילו באיזה שעה נראה לכם שזה יגמר (אני רוצה לדעת מבחינת תחבורה ציבורית..)

אני נשארת כל הלילה

כי זה נגמר מאוחר.. זה נגמר באיזה 2-3 לפי מה שאמרו לי קיצר אני לוקחת את האוטובוס הראשון בבוקר הביתה יאללה עפתי, נתראה

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifואללה?../images/Emo12.gif

מה את עושה שם כל הלילה?
לדעתי זה יגמר אחרי 14:00 כי זה מתחיל רק ב13:00..אני נוסעת באוטובוס.. ישלי אוטובוסים עד 17:00

מה?!?

לא לא זה לא נגמר ב14:00 או ב13:00 השתגעת?! זה לא רוק העצמאות זה לא עד הבוקר... זה מתחיל משמונה וחצי בערב ונגמר בערך בשעה שלוש או ארבע לפנות בוקר.. ואפשר לקחת אוטובוס בבוקר האוטובוסים מתחילים לפעול באיזה 5 או 6 בבוקר...

למעלה