צפיה בפוטבול ביחד

Yo-man

New member
../images/Emo72.gif צפיה בפוטבול ביחד ../images/Emo124.gif

אוקי, הינה סיכום ביניים בנושא "מ.א.ש", הפאב בצפון דיזנגוף בו ניתן לראות פוטבול (וכל מיני אירועי ספורט אחרים): דיברתי עם דודו, שהסביר לי איך פועל המקום. מה שנוכל לעשות זה לברר לקראת סופי השבוע איזה משחקים הוא יכול לשדר, ובקש משחק מסויים וגם אם יש כדורגל במסך הענק, לקבל מסכי טלויזיה וסואנד לפינה צדדית יותר. אם נהיה יותר אוהדי פוטבול מאוהדי כדורגל באותה שעה, המסך הגדול יהיה שלנו... את המשחק של מחר קבעתי לראות עם 4 חברים אצלי בבית, אבל אם לא תהיה התנגדות מצידם (ואני מאמין שזה יעבור חלק) אנחנו נלך לדגום את הפאב במשחק של מק'נאב-רות'לסגרברגרברגר. אז קודם כל - מי שרוצה לבוא, מוזמן (אני אהיה עם חולצה ירוקה מספר 5 עם ציורים של נשרים קטנים על השרוולים
), ואם נהיה יותר מאותם בודדים שבאים לראות את מכבי חיפה (או מי שזה לא יהיה מחר) - המקום יהיה שלנו. דבר שני - אם המקום הוא מה שנקרא half decent, נקבע שם כולם בשבוע הבא, בלי קשר לאיזה משחק משודר. עדין לא דיברתי עם דודו על המחירים. נעשה את זה אחרי שנחליט שהמקום ראוי לנוכחותינו. ונסיים במנטרה: "Lets go T.O"

dbroncos

New member
יש פאב כזה בצפון הרחוק רחוק ?? ../images/Emo7.gif

ובצפון רחוק הכוונה לגליל העליון ....

ranatz

New member
סבבה

שלח לנו התרשמות מתנאי הצפייה שם ואם הם יעשו לנו כבוד נראה שם בכיף. חברים שלי שהם חוג אוהדי צ'לסי היו רואים שם משחקים אבל התיחחסו אליהם לא יפה אז הם עברו לפאב אחר שעושה להם מחירים טובים על הבירות, נותן להם משחקים עם סאונד וכדומה. אני מקווה שהמאשים יבואו לקראתינו ושיהיה לנו מקום לראות משחקים בכיף. ונסיים במאנטרה - לך לעזאזל טי או! יאללה פיטסבורג לקרקע את הנשרים!

Jerzet

New member
אני גם יהיה שם

אני מצטרף לחגיגה שם. כנראה שיבואו גם כמה חברה מהמשחק. אז יאללה, בוא נהנה קצת ונכיר אחד את השני!!

מייקס פלייס

אין שם מסך ענק אבל ביום ראשון הם תמיד משדרים את המשחק הראשון.... (בשני אני כבר לא במצב צפייה...) אולי אני יבוא, מתאים לי לראות את המשחק עם עוד כמה חבר'ה שמבינים את המשחק יותר טוב ממני...

Yo-man

New member
ברוך הבא, מר הורג בשקט

איזה שם משתמש ענוג ורך בחרת לעצמך. נשמח לראות אותך שם. אני, כאמור, אהיה עם חולצת מק'נאב ירוקה. תציג את עצמך, אבל בעדינות, שלא תבהיל אף אחד עם הכינוי שלך.

יאללה יורם, ספר איך היה. לראות

חמישה משחקים במקביל זאת באמת חוויה אמריקאית, ממש כמו בפאבים בניו יורק או בכל מקום אחר בארצות הברית ביום ראשון בצהריים. נשמע מבטיח...

Jerzet

New member
אני אספר

טוב, אני רואה שיורם עוד לא כתב, אז אני אכתוב פה את ההתרשמות שלי. הגעתי ב-8 עם אח שלי ועוד חבר, יורם כבר היה שם. לאט לאט באו עוד אנשים, ולקראת סוף הרבע הראשון, היינו לדעתי כ-15 איש. החוויה הייתה אחלה, האלכוהול זרם, המלצרית הייתה מאוד מאוד חמודה, והכל נראה טוב. היו שם עוד כמה אוהדים של כדורגל שרצו לראות משחק, אבל בגדול, המקום היה שלנו. אבל היו כמה בעיות. לא הצלחנו לראות שלושה משחקים בו זמנית, לא ברור לי בדיוק למה, למרות שזה מה שפורסם. בירורים בנושא קיבלו תשובות מעורפלות. במחצית שמו מוזיקה, ולא יכולנו לשמוע את התקצירים. לא נורא. אבל כשהמשחק חזר, המוזיקה המשיכה, ובשל סיבה לא ברורה לא היה לנו סאונד על המסך הגדול עד שהמשחק של ריאל מדריד הסתיים. היה מוזיקה במקום. יצויין שלמיטב ידיעתי, גם לא היה סאונד במשחק של ריאל. ואז כשסוף סוף היה סאונד, זה היה מהטלוויזיה הקטנה, ולא מהרמקולים שמחוברים למקרן. בקשות לגבי משחקים ספציפים לא ממש נענו, ואני מבין שאנחנו לא היינו היחידים במקום, אבל לדעתי היה אפשר לעשות יותר כדי שנראה מגוון משחקים. לקראת סוף המשחק הראשון, רוב האנשים הלכו, אבל אני ועוד כמה נשארנו כי הובטח להקרין לנו את המשחק של הג'יאנטס נגד הברס (הקבוצה שלי). אך היו קשיים, והתברר שלא הייתה כלל אפשרות לשדר את המשחק שרצינו. אז ראינו את סיינט לואיס נגד הפטריוטס על המסך הגדול, ואת ניו אורלינס נגד סן דייגו על מסך קטן, למרות שביקשנו לראות את המשחק של דנבר, שהיה אפשרות לשדר אותה. אולם, אחרי שכל הכדורגל הסתיים, המקום התרוקן, ונשארנו רק כמה חברה. היה מאוד נחמד במשחק השני, כאשר יש רק פוטבטל מסביב. נשארנו עד 2:30, עם הפסקה במחצית לאכול חומוס באשכרה (שזה ממש ליד למי שמכיר). המחירים סבירים ביותר, 15 שח' לחצי גולדסטר מהחבית וכ30 שח' לקוקטיילים. אני לא זוכר כמה עלה האוכל, כי לא אכלתי. האווירה הייתי אחלה לכל הדרך, כי תמיד כיף להתלהב מפוטבטל ברבים. אני אישית מאוד נהנתי, למרות האכזבות שציינתי קודם, גם שאלה הגיעו ברובם ללא הסברים מובנים. עוד דבר שיש לציין הוא שיש במקום איינטרנט חינם, כך שאפשר לעקוב אחרי משחקים אחרים, או לעקוב אחרי קבוצת הפאנטסי (כמוני....) לדעתי שווה לנסות את המקום עוד פעם או פעמיים. אני לא ממהר לשפוט לאחר פעם אחת בלבד, והאווירה שהייתה שם עלתה על החסרונות. אני בטוח שאם עוד אנשים יבואו, יהיה לנו יותר קול להשפיע על מה שמשודר שם. אני אתן לפאב, ולדודו, עוד הזדמנות בשבוע הבא, כנראה.

אחלה תקציר. נראה שבאמת כדאי

לתת להם עוד צ'אנס למרות שזאת חוויה שונה לראות חמישה משחקים או רק שניים. אם הבטיחו חמישה- כדאי שיקיימו. תשאירו פה הודעה אם יש התארגנות לשבוע הבא. אולי אקפוץ.

JakeTheSnake16

New member
איך מגיעים לשם?

וכדאי אולי לפרסם פה בכל שבוע איזה משחק או משחקים ישודרו שם.

Yo-man

New member
עכשיו אני אספר מה היה לנו שם

המקום נחמד מאוד. מסך גדול עם המון מקום מולו וכמה טלויזיות מפוזרות סביב. אני הזמנתי גם המבורגר, שעלה 29 ש"ח והיה בינוני (שלא לדבר על זה שהזמנתי את הבשר מדיום והוא היה עשוי לגמרי), אבל ביקורת מסעדות זה לא פה. נכון שלא הזמנו מקום, אבל כשדיברתי עם דודו יום לפני אמרתי לו שאני אבוא עם כמה חברים, ושאלתי אם צריך להזמין מקום, הוא אמר לי שלא. שאלתי במפורש אם המסך הראשי יציג את משחק הפוטבול והתשובה היתה שזה לפי "הרוב קובע", ואם אין רוב לפוטבול, נוכל לקבל מסך TV עם סאונד לעצמינו. הכל נשמע סבבה, שכנעתי 4 חברים (שהיו אמורים להגיע אלי באותו ערב) לבוא איתי, ואלינו הצטרפו בלי תכנון מקדים, גם ג'רמי, אחיו ועוד 2 חברים. והיה השולחן של הרוצח בשקט, ועוד שנים שבאו לראות פוטבול שלי קשר למשחקים או לפורום שלנו. בקיצור - היינו הרוב, ואכן המשחק שודר על המסך הראשי, הסאונד היה היקפי, כמובטח, והאוירה היתה מצויינת. אבל אז התחילו הבעיות הקטנות; על מסך שלידינו, קרוב לבאר, רצינו שיוצג משחק אחר, כדי שנוכל לראות בינתיים מה קורה במקומות אחרים, אבל נאמר לנו שהמסך הראשי והספציפי עליו דיברנו לא יכולים להציג דברים נפרדים. קיבלנו את התשובה בהכנעה, אך בתחושת בלבול, שהפכה לתסכול וכעס כשאחרי שעה אותו מסך (שלא יכול להציג שום דבר שאינו מוצג על המסך הראשי) הציג את הדרבי החיפאי, ואח"כ איזה משחק מהליגה האירופאית. עד כאן מילא. אולי רצו לשמור את המסך הזה ללקוחות אחרים שרצו לראות כדורגל, אבל למה להגיד שאי אפשר ? מה חשבו, שלא נשים לב ?! במחצית, כמו שג'רמי תיאר, שמו מוזיקה המקום הסאונד של ה-half time show. אני יכול לקבל את זה, אבל מה שאני לא יכול לקבל היה שכשהסתיימה המחצית הסאונד לא חזר. פניתי לדודו שאמר שיש איזו תקלה. אחרי לחץ מתון אמר שיחזיר את הסאונד כשיסתיים משחק הכדורגל (שלא היה עם סאונד עד אז ולא אח"כ). זה אומר ש-15 דקות ראינו ולא שמענו את המשחק (שגם כך היה מתסכל מאוד לאוהדי פילדלפיה). כשהסתיים המשחק שבו צפה איש אחד שישב לידינו ניגש דודו הגביר את הווליום בטלויזיה שמעלינו וכך נשארנו לראות את שאר המשחק. באותה טלויזיה (מעלינו, בזוית מאוד לא נוחה לצפיה) הוא שם את המשחק ששודר בינתיים ב-METV (ג'טס-באפלו), שזה משחק שיכולנו לראות גם בבית )בעיקר בלי סאונד), שהיינו צריכים להוציא לעצמינו את הצואר מהמקום כדי לראות משהו, והתמונה היתה גרועה. אני עזבתי לקראת סוף הרבע השלישי ונסעתי הביתה לראות את סוף המשחק. אני לא אוהב שמעשנים עלי ערב שלם (לא אשמת המקום, אלא מי שבא לשם), האוכל היה בינוני, וההוצאה הכספית לא מצדיקה את החוויה מבחינתי. אני יצאתי משם בתחושה לא שמנסים לחזר אחרינו כדי שנבוא בפעם הבאה 20-30 איש ונעשה שמייח, נשתה, נצעק ונאמץ את המקום לבית שלנו אלא בתחושה שאני מפריע לאיזון העדין שבין 3-4 חובבי כדורגל קבועים שהמקום לא רוצה לאבד ובין הרצון להגדיל את קהל הלקוחות הקבועים של המקום. אם אני אחזור לשם זה היה כדי ופגוש חברים, אבל ביני לבין עצמי אני מעדיף לראות את המשחקים בבית ולא במקום שמחליש לי את הסאונד באמצע המשחק, משנה לי את תנאי הצפיה ולא מקיים את ההבטחה של "5 משחקים שונים". מה שראיתי ב-M.A.S.H אני יכול לראות גם בבית. מצטער, דודו, אבל אני מחוייב לחברי הפורום.

Jerzet

New member
נכון

מה שיורם כתב זה נכון. אבל אני אומר שזאת רק התרשמות ראשונה. והיו כמה פאשלות שאולי יתקנו לפעם הבאה. אני רק אומר שכדאי לתת עוד צ'אנס ולא להיות מהירי שיפוט. ולגבי העישון, אין מה לעשות. אני אישית לא מעשן, אבל לדעתי לא ניתן למצוא שום מקום ציבורי לראות משחק שלא יאפשר עישון.

gadotmi

New member
הרהורים שלי בעניין

לא הייתי שם. על כן אני חייב להתנצל מראש ומבקש שהקוראים היקרים יקבלו את התייחסותי המופיעה בהמשך בהתאם לכך. בשנה שעברה יצרתי קשר עם עדי ורביב (שני חברים נאמנים בפורום מכובד זה) וביחד ניסינו לארגן צפיה של משחקי הפליאוף באזור ת"א. תסכימו איתי שמשחקי הפליאוף אמורים להיות הרבה יותר אטרקטיביים מאשר אמצע העונה (כמובן תלוי בקבוצות, ואי אפשר להשוות משחק בין אריזונה לסינסינטי, בלי להעליב, למשחק בין פילדלפיה למינסוטה). בהתחלה "הלכנו" על האוונגרד ברמת החייל שאנשיו היו נורא נחמדים כשקבענו איתם מראש ומאוד השתדלו להעביר לנו מסר של רצון טוב, אבל המימוש היה די מאכזב, ואני הרגשתי מאוד down בתור מי שפרסם ברחבי הרשת את ההתארגנות לצפיה קולקטיבית והזמנתי את כל העולם וחבריו להגיע לשם (ואפילו יצא שקצת נתתי להם פרסום חינם). בעקבות המפלה הזו, שינסנו מתניים באיתור מקום אחר, ולבסוף הגענו לפיצ'ר בהרצליה בו התקיימה צפיה של הסופרבול. ההשוואה בין חוית הצפיה בשני המקומות הללו כלל אינה אפשרית. המסרים שאני מקבל מהתגובה של יורם מזכירה לי (ובטח עדי ורביב שותפים להרגשה זו) את החוויה שעברה עלינו באוונגרד. אני לא יודע האם יש מסקנה אפקטיבית כתוצאה מהנסיונות הללו ומהם הלקחים והפעילות למימוש. יחד עם זה, צריך להשקיע הרבה מחשבה בעניין האופן שאנחנו מבקשים לממש את זכותינו ההסטורית והצודקת ללא הפרעה של לבנטינים אוהדי כדורגל או סתם אנשים שמבטיחים הבטחות ולא מוכנים להתאמץ כדי לקיים אותן. חבל, אבל זה לא אומר שצריך להרים ידיים. חייבים להיות יצירתיים ולמצוא פתרון הולם. אנחנו עדיין מעוניינים לצאת מהבית לולבלות בערבים משותפים שכאלו מפעם לפעם !! מגיע לנו !! גדי

טוב אז ככה....

כפי שאני מבין למקום יש פוטנציאל, אבל כמו שגדי ציין, נסיון העבר מראה שפוטנציאל והבטחות הם דבר אחד ומימוש הפוטנצניאל וההבטחות הם דבר שני. אני מאוד מקווה שאלו שפרסמו את המקום (דודי) יקרא את התגובות לערב הזה ויראה שהוא מפסיד לא מעט לקוחות פוטנציאלים. אני מוכן לקפוץ בזמן הקרוב לפיצ'ר ולראות מה הם יכולים להציע לנו. באותו ערב נפלא של הסופרבול יצא לי לראות את הבעלים של המקום ומסתבר שאני מכיר אותו מהעבר. להזיק זה בטח לא יכול. עד כמה שזכור לי, יש שם רק מסך אחד כך שהם לא יוכלו להציע לנו חמישה משחקים במקביל (למרות שלהציע כולם יכולים כפי שראינו) אבל שווה לנסות. חוצמזה, כמו שגדי ציין, שווה לבדוק עוד מספר אופציות. הפלייאוף בפתח בלי לשים לב, שעות המשחק יהפכו לפחות נוחות ויהיה נחמד לראות את המשחקים ביחד למרות שהם ניתנים לצפייה בבית.

למעלה