קוקטיילים בתפוז
אנשים

../images/Emo72.gifקוקטיילים בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

רוצים לזכות בבקבוק Cosa Nera? שרשרו לשרשור התחרות בפורום יין ואלכוהול הודעה עם מתכון שלכם לקוקטייל מיוחד שמכיל Cosa Nera. 3 גולשים יזכו בבקבוק Cosa Nera בשווי 170 שקלים! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=104&MessageId=119937275
בפורום רוק ישראלי מחלקים לכם השבוע כרטיסים להופעות של יואב דגני, אלון אולארצ'יק, נועם פנחסוב ועוד: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=575&MessageId=119958000

שירי116

New member
../images/Emo28.gifאוף אני לא יכולה לחכות לפרק הבא ../images/Emo7.gif

הם ממש סיקרנו אותי עם "המתמודד שמטיל פצצה"

Yggdrasil19

New member
מישהו אמר שזוג אחד פורש בגלל ביום התוכנית

אני מאוד, מאוד, מאוד מקווה שזה לא כך, כי אז גם נחזור להתערבות ההפקה שהייתה בהישרדות, וגם נחזור לראות ספוילרים בכל פינה. אני לא רוצה לראות את כל תפניות התוכנית, שבכלל לא יהיו קיימות, לפני השידור!

שירי116

New member
../images/Emo28.gifגמאני לא הייתי רוצה לדעת |:

לא נעים. מה שיהיה בתוכנית צריך להשמר לה, וגמאני מקווה שלא תהיה תערבות של ההפקה. חבל, זו תוכנית טובה, לא כדאי להרוס :\

Yggdrasil19

New member
לפחות עד עכשיו לא פירסמו ספוילרים

לעומת זאת, תוך שבועיים מתחילת שידורי הישרדות, כתובות זוהרות בזהב "נועם, נעמה ודן בגמר הישרדות" זרחו בכל פינה, לפעמים מרינה גם נכללה בהן.

שירי116

New member
../images/Emo28.gifשמעתי על זה..

נקווה שכאן לא יהיה. זה גם תוכנית פחות "בומבסטית" מהישרדות...

טלטוליה

New member
אז כנראה פספת את הפרסום על התוכנית

בעמוד הראשי... הם כבר דאגו לפרסם בלוג עם ספויילר עצבני לתוכנית של הערב..

Yggdrasil19

New member
אבל לא אמרו *מי* פרש

בהישרדות כבר היו אומרים מי פרש, מי הודח ומי יודח בכל שבוע ושבוע עד הזוכה.

falfilu8888

New member
אלה אותם המפיקים מ"השרדות" ../images/Emo46.gif

ב"השרדות" הקרב בין נועם למושיק היה מבוים. ההפקה שיכנעה את מושיק להפסיד בכוונה לנועם, כי נועם חתיך ויכול למשוך הרבה צופות. מושיק הסכים כי הוא איש עסקים עשיר ולא צריך את הפרס מימלא. קשה לי להאמין שמישהי שהיא לא עולה חדשה, חושבת שלבנון נמצאת בדרום. זה מאוד מוזר.

שריתוש26

New member
אחד המתמודדים "שתול" של ההפקה.

מעניין מי זה... יש לכם ניחושים? לדעתי איציק, הכי רחוק מלהיות אמיתי ויכול להיות שחקן..

Yggdrasil19

New member
אוך תפסיקו עם זה

פיני שאל את החנון "אתה בטוח?" וזו לא ממש שאלה שניתן לשאול לגבי האם הוא שתול של ההפקה או לא. חוץ מזה, אבוט רייף המאירי אולי הפלילו את עצמם באתגר המשקל בהישרדות, שם כולם הורידו מקסימום שני קילו (ובטח ביקשו מהם לצום) אבל אף אחד ביקום לא מטומטם מספיק כדי להגיד שיש לו שתול. אפילו גאל לא כזו סתומה. חוץ מזה, כולם עשו רעש מכתבה לפיה דן מנו שתול של ההפקה. איזה שתול ואיזה נעליים. והכתבה המדוברת התפרסמה באחד באפריל.

שירי116

New member
../images/Emo28.gifמסוכן לי לגלוש כאן../images/Emo12.gif

אני כל הזמן מגלה דברים על התוכנית שעוד לא היו וזה הורס הכל ><"

Yggdrasil19

New member
נראה שככה זה בפורומי סדרות ריאליטי ישראליות

גם מי שמציף ומי שמקלל באים לפה. בפורום הישרדות האיים הקאריביים בנענע 10 היה פשוט גנון עד שהסדרה הסתיימה.

שירי116

New member
../images/Emo28.gifבאסה../images/Emo4.gif

אבל לא בא לי לעזוב ת'פורום, זה כיף לדסקס על התוכנית

למעלה