רכיבת אלכוהול

yoram232

New member
../images/Emo72.gif רכיבת אלכוהול

מי מעוניין להצטרף לרכיבה בהשפעת אלכוהול? נתכנן מסלול לא מסוכן לראש טוב עם הרבה מצב רוח,שירה ובירה קרה. איזה שרשור מחכה לי... אני רק אקדים לומר: א. המודעה מיועדת לגברים ונשים . ב. הנשים לא מיועדות רק להגיש בירה. ג. אפשר גם להביא את הנוזל השקוף הלא אלכוהולי הזה - מים. ד. XC טהור,אולי קצת טכני (בגלל הסכנה). נסיים במקום שנקרא "הנגאובר". ליאור

aFish

New member
ליאור יקירי

נראה לי שאתה כבר תחת השפעת אחד הנוזלים השקופים (שאינם מים) בעת כתיבת מילים אלו....מה אתה אומר? בקצב שלך לאן תגיע? פרירייד, שטח סולידי, כביש, רכיבות אלכוהול....מה עם רכיבה בעירום?
הדבר היחיד שמסוכן זה לא הרכיבה הטכנית....אלא השעמום.

manyooki

New member
דיבורי אלכוהול

רואים מיד שאין לך ניסיון בשתיית אלכוהול ובטח לא בשתיית הנ"ל וברכיבה תוך כדי

plato1

New member
ובכן באנגליה זה מקובל....

אהלן. יש בזה משהו...הרבה רוכבים בריטים ממלאים את הקאמלבק שלהם בבירה. בקיץ הישראלי זה פחות אטראקטיבי-אולי עכשיו זה כן ישים. אני נרשם לזה...
(מצטער לא יצא לי להגיע ביום שבת-מזל טוב שיהיה לך!!!!)

SCHWINN שי

New member
קודם כל מזל טוב ליום הולדתך../images/Emo65.gif

ודבר שני אני בא!!!!!!!!!!!! סתם ניראה לך ??! ועוד דבר-מה אתה מתכוון להגיד למי שיפתח ת'ראש תוך רכיבה תחת השפעת אלכוהול ויראה בך כאחראי??

yasigal

New member
לא הייתי ממליצה לאנשים כמוני../images/Emo101.gif

תלוי עד כמה אתם רגישים להשפעת אלכוהול...אבל, מנסיון אישי הדבר הזה לא מומלץ.. שתיתי כולה 2 לגימות שנאפס ממיודענו הרשטיק בטיול בשביל הגמל האדום.. ולא חשבתי שתהיה לכך איזושהי השפעה. אבל מכיוון שאני מושפעת מאוד משתיית אלכוהול אז ברכיבה ההשפעה גדלה - לא יודעת על הסיבות הפיזיולוגיות - אולי זה השילוב של האדרנלין עם האלכוהול.. אם זו רכיבת קרוס קאנטרי - מן הסתם מאבדים נוזלים. אני אישית, סיימתי עם כאב ראש קל שהלך והתגבר אחר כך..כידוע, אלכוהול וקפאין הם חומרים משתנים וצריכתם מגבירה את איבוד הנוזלים כך שיש בכך סיכון.. אם זו רכיבת פרי רייד זה יכול להיות נחמד כי מעיזים לעשות כל מיני דברים.. שלא היית עושה קודם לכן..כמו לקפוץ איזה דרופ. לקבל מכה קטנה בראש ולא לחשוש לעשות אותו שוב..מצד שני אפשר גם לעשות שטויות שהם מעבר ליכולת שלך ולגמור הרבה יותר גרוע..

yoram232

New member
תודה לכל המברכים

היינו בחוות הגיתית,נגה ואני הגענו ברכיבה וכל השאר ברכוב. היו כמויות אדירות של בשר,חומוס,פיתות ובירה. בחזרה רכבנו בחשכה מוחלטת דרך נחל שורק שמוביל מעמינדב לעין כרם,התנים בדרך אירחו לנו חברה עד מוצא. קודם כל הבהרה,כשכתבתי את המודעה הייתי צלול לחלוטין,אריה בחייך.. ולמה אתה חושב שיהיה משעמם? אני חושב שזו תהיה רכיבה מבדרת במצב רוח מרומם. טוב נו,לא נעמוד בטכנית כמו אז בשער הגיא,רק לחשוב על מדרגות הקטנות בצלע ההר,אפשר לחשוב יותר בכיוון של נחל רפאים,בורמה... במפורש הבהרתי את עניין סגנון הרכיבה ללא מסוכנת,בגלל זה נראה לי שדווקא על פרירייד נוותר סיגל,ואיבוד הנוזלים לא צריך להטריד אותך בעונה הזו. אולי אפשר לתקן ולחדד פרט מסויים: רק בירות! פלאטו, היית רשום כבר מראש,אין צורך לאשר השתתפות!
מה לגבי השבת הקרובה אם יהיה מזג אוויר טוב?

arnonke

New member
לא צריך להיות דר' כדי להבין את הכיף

שבלרכב קצת שיכור חברה הבן אדם פשוט רוצה להנות קצת בחיים, מה צריך יותר מזוג אופניים חברים טובים, שתי כוסות בירה ולקפוץ למדרון. בכל מני מקומות ממש ממש נחמדים שבהם ביקרתי ברחבי אירופה נהוג ומקובל לשתות בירה או חמש בהפסקת הרכיבה. מניסיון אני יכול להגיד שזה ממש כיף כל עוד לא מאבדים את הראש ושומרים על פרופורציות של יחס אלכהול קבוע בדם ביחס לגובה הדרוף. גבר, לך עם הפנטזיה תנסה ותהנה רכיבה תחת השפעת משקאות אלכוהולים אסורה לבני 18 ומטה

EREZ82

New member
נשמע מצויין

אם שותים לא נוהגים בשביל זה רוכבים...

למעלה