שאלה לדיון

../images/Emo72.gifשאלה לדיון../images/Emo124.gif

לפי דעתכם עדיף לבוא למסיבת סלסה עם בת זוג או בלי בת זוג

אני אישית גם חושב ככה (../images/Emo45.gif)

דעתי דומה לדיעה שלך ויש לי עוד משהו להוסיף.. לפעמים לומדים דברים שחייבים לעשות עם בת\בן זוג קבוע שיודע למה אתה מתכוון.. אז בטח אתם עכשיו אומרים בלב: "בשביל זה צריך ללמוד להוביל" "זה הכל עניין של הובלה טובה" אז מצטער להגיד לכם אבל יש דברים.. אממ אפשר להגיד- אומנותיים שהם יותר דברים של ליידי סטייל ומן סטייל שחייבים לדעת כי בעצם כל הוריאציה בנויה על הליידי סטייל והמן סטייל ובלי כל הדברים האילו הוריאציה לא שווה והיא נראית כמו סתם עוד וריאציה פשוטה כי בעצם כל העניין מתבע על וריאציה פשוטה וכל הסטייל הוא זה שעושה את הוריאציה מיוחדת.. אתם מבינים למה אני מתכוון
ככה שגם בגלל זה אני חושב שכדי לבוא עם בן\בת זוג.. מה דעתכם?

סולו....../images/Emo25.gif

אני מעדיפה לבוא לבד (אני תמיד עם חברים, אבל בלי בן זוג קבוע), כי ככה אתה לא מרגיש מוגבל לבן אדם אחד (נכון שאפר לרקוד גם עם אחרים, אבל עדיין....)
אני מכירה הרבה אנשים בסצינה, אז ככה שגם כשאני לא באה עם בן-זוג אני לא מפסיקה לרקוד

Lechko

New member
אכן לבד...

סנדביץ ומסעדה וכל מה שאבישי (כך קוראים לך אם אני לא טועה) אמר. כשבאתי בהתחלה לסלסה באתי עם ידידה שלי, וזו הייתה טעות, התחלתי לרקוד ולהנות מהריקוד רק כשהפסקתי לרקוד איתה והתחלתי לרקוד עם אנשים מסביב. יש מלא בנות ומלא בנים, והרוב לא באים בזוגות אז אני ממש לא רואה את הטעם של להביא מישהי איתי. למרות שגם במקרה שלי זה לא ממש רלוונטי כי אני מכיר הרבה מאוד אנשים בסצנה כך שתמיד יש עם מי לרקוד (ולפעמים יותר מדי, כי אני לא מספיק לרקוד בכלל עם בנות שאני לא מכיר... :) אני אפנה כאן למי שמכירות אותי וקוראות את הפורום הזה, בנות, אני לא זונה... לא עושים עלי תורות!) חוץ מזה, המטרה היא לא "לעשות דברים אמנותיים" כהגדרתך :) אלא להנות.. ומה לעשות שלא כל הבחורות יצירתיות במיוחד... לכל בחורה יש את הטאצ' שלה, את החוש שלה, את הסגנון שלה לכל שיר ולכל מצברוח וזה כ"כ כיף לרקוד כשכל שיר יש לך קצת מקוריות ולא אותם דברים שבת הזוג שלך מנסה להתאמץ ולהמציא בכל שניה ושניה. אלכס

אני דיי מסכים איתכם..

אבל אלכס - לא כולם (בנים ובנות) יודעים להרגיש את המוזיקה ולעשות קצת דברים יצירתיים.. מבין?

Lechko

New member
חח טל

כשאני אומר "יצירתיים" זה לא בהכרח מה שאתה רואה אצל הרקדנים המעולים... ממש לא. יצירתי זה לא לתקוע מיליון קשירות לבחורה אלא סתם לשחק תוך כדי הריקוד, ככל שמתאמצים פחות זה הרבה יותר נחמד. כמעט ולא תראה אנשים שיכולים לצחוק מעצמם על הרחבה. אנשים עסוקים כ"כ בלהראות את עצמם שאין לאף אחד את הבטחון העצמי פשוט לזרוק על כולם ולרקוד. אלכס

Big Red

New member
גרררר בררררר

אז כמו שנאמר כאן לבוא לבד זה אחלה, אבל רק כשאתה מכיר את הסצנה ואת הרקדנים. להגיע לבד למועדון חדש עם קהל שונה יכול להיות קצת פחות כיף כי לוקח קצת זמן "לשווק" את עצמך. אניוואי, אני באופן אישי לא מה"מתחייבות" , כל היופי הוא לירקוד עם כמה שיותר אנשים, ולטעום מכמה שיותר סגנונות :)

Palalolito

New member
תראה אותי

פעם אחת עושה כל מיני גלים וספינים או צעד פירמידה או סינקופה. אחי אני מפליץ דברים מהתחת, חבל לך על הזמן בחורות נקרעות ממני מצחוק על הרחבה. לפעמים אני נכנס לקשירה ולא כל כך זוכר אותה פתאום אני עושה רעש של תקליט ברוורס מתחיל לעשות את הקשירה לאחור כמו בהילוך חוזר כזה. אחי אין כמו לאלתר, תמציא דברים באמצע, רק תזהר לא לשלוח את הבחורה למיון.

אלכס.. זה מה שאני אומר.. חחחח

אתה בדיוק מתאר את מה שהתכוונתי אליו! חחח פשוט אמרתי שיש כאלו שכל הקטע הזה של לאלתר לא הכי חזק אצלהם. אני נגיד דווקא כן מאלתר.. לפעמים אני ממציא כל מיני וריאציות באמצע שאני רוקד..

enicegirl

New member
עדיף עם!

לבנים זה לא בעיה כמו לבנות. בחור בדרך כלל הוא המוביל והוא יודע את התנועות ועושה מה שבראש שלו. אצל בנות זה שונה זה מעצבן לרקוד עם כמה בחורים, כל בחור משגע אותי עם התנועות שלו ואני אף פעם לא יודעת *מה צפוי לי עכשיו*, זה די בלאגן אז עדיף אחד קבוע שאיתו אני יודעת איך לרקוד ולא לפשל.

shir salsa

New member
../images/Emo25.gif את לא אמורה לנחש

את לא צריכה לנחש מה הוא עומד לעשות ואיך הוא עומד לסובב אותך אלא בדיוק להפך, תזרמי איתו ותראי שיהיה בסדר. מה שחשוב זה שתהיי משוחררת ולא לחוצה, כי אז באמת יהיו פאשלות...

shir salsa

New member
זה לא כזה משנה...

אפשר לבוא עם ולרקוד איתה ואח"כ להפרד קצת ושכל אחד ירקוד קצת עם אנשים אחרים, זה לא כזה ביג דיל... אבל אני מעדיפה עם בן זוג כי ככה תמיד יש עם מי לרקוד

למעלה