שאלון הכרות

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifשאלון הכרות ../images/Emo140.gif

שם: גיל: עיסוק בחיים: מעריץ את מלאני מגיל: רמת הערצה למלאני: האלמנט/אובייקט שאני הכי אוהב במלאני: אייסי: מסנג'ר: מה דעתי על הפורום? כמה מלים על מלאני:

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifעונההה ../images/Emo2.gif

שם: צבי/קה גיל: 17.25 (17 ורבע אם עוד לא הבנתם
) עיסוק בחיים: תלמיד תיכון, מורה פרטי לילדים קטנים, מנהל את קומונת ה"ספייס גירלז" מעריץ את מלאני מגיל: 16.5 רמת הערצה למלאני: 9 האלמנט/אובייקט שאני הכי אוהב במלאני: הקול המהפנט הסוחף והלוהט שלה אייסי: 211873084 מסנג'ר: [email protected] אימייל, למי שצריך: [email protected] מה דעתי על הפורום? פורום מקסים ויש כאן אנשים נהדרים
כמה מלים על מלאני: אחת הזמרות היותר סוחפות, מדהימות ומשפיעות שיש כיום בעולם המוזיקה

רוני1002

New member
תשובותיי:

שם: שרית. גיל:22. עיסוק בחיים: סייעת לגננת וסטודנטית ב"מגן דויד ירוק" (סיוע וטיפול בעזרת בעלי- חיים.) מעריץ את מלאני מגיל: מכיתה ח' שזה אומר מגיל 14. רמת הערצה למלאני: אם זה מ 1-10 אז 100. מתה עליה. אלמנט/אובייקט שאני הכי אוהבת במלאני: עיניים. אייסי: אין לי איי סי קיו בבית, אבל יש לי יוזר ואני לפעמים נכנסת מחברות, המספר הוא 192405928. הכינוי:melanie c מסנג'ר: אין. דעתי על הפורום: פורום מדהים, מיוחד ומהמם. האנשים כאן איכותיים. כמה מילים על מלאני: טוב, זה קשה כי על מלאני אני יכולה לדבר בלי סוף, אז ככה: צנועה, אמיתית, מהממת, מדהימה, מיוחדת, חכמה וסקסית.

gaga

New member
עכשיו אני

שם:מיכל גיל: 23 עיסוק בחיים:סטודנטית + מנהל חנות מעריץ את מלאני מגיל:אמממ ממתי שראיתי אותה בפעם הראשונה (בטלוויזיה לא להתרגש יותר מידי) רמת הערצה למלאני:70000000 האלמנט/אובייקט שאני הכי אוהב במלאני: הכל, אבל הקול שלה זה הדבר היחידי שיכול להרגיע אותי בכל מצב אייסי:מממ לא זוכרת בעל פה ואני במחשב אחר מסנג'ר:כנ"ל מה דעתי על הפורום? אחלה פורום אני כבר לא יכולה לחכות לבוא לארץ ולפגוש אותכם (בקרוב מאוד) כמה מלים על מלאני: כמה מילים? אני לא חושבת שיש פה מספיק מקום למה שאני רוצה לכתוב

למעלה