Tender Thunder
New member
../images/Emo72.gif שאלת בירה ../images/Emo72.gif
מקווה שכאן זה המקום, במקום לאתר את נציגי כל חברות הבירה במדינה ולשאול אותן אחת אחת. גיגלתי קצת את הנושא, וגיליתי שלפחות ב"גינס" יש תהליך של סינון באמצעות עצמות של בע"ח מסויימים, משהו כזה, אני חושבת שהגעתי להסבר/קישור דרך דיון שהתנהל בפורום הזה או באחד הפורומים השכנים, ואני לא מצליחה למצוא אותו כרגע שוב. מישהו יודע (בוודאות?) אילו בירות לא מכילות ולא עברו שום תהליך שקשור בבע"ח? במיוחד ארצה לדעת על "טובורג", בשתי הרשימות שמצאתי (באנגלית) היא לא הופיעה לא כ"ידידותית" ולא כ"לא ידידותית". ובאשר ל"גולדסטאר" ו"מכבי" (בירות ישראליות), אני מאמינה שבעקבות דיני כשרות לא מעורבים תהליכים ומרכיבים מטרידים במתכון? אשמח לתשובה מהירה, מעייף לשמוע שאפילו בתחום הזה צריך לברר את הנושא.. שבוע טוב.
מקווה שכאן זה המקום, במקום לאתר את נציגי כל חברות הבירה במדינה ולשאול אותן אחת אחת. גיגלתי קצת את הנושא, וגיליתי שלפחות ב"גינס" יש תהליך של סינון באמצעות עצמות של בע"ח מסויימים, משהו כזה, אני חושבת שהגעתי להסבר/קישור דרך דיון שהתנהל בפורום הזה או באחד הפורומים השכנים, ואני לא מצליחה למצוא אותו כרגע שוב. מישהו יודע (בוודאות?) אילו בירות לא מכילות ולא עברו שום תהליך שקשור בבע"ח? במיוחד ארצה לדעת על "טובורג", בשתי הרשימות שמצאתי (באנגלית) היא לא הופיעה לא כ"ידידותית" ולא כ"לא ידידותית". ובאשר ל"גולדסטאר" ו"מכבי" (בירות ישראליות), אני מאמינה שבעקבות דיני כשרות לא מעורבים תהליכים ומרכיבים מטרידים במתכון? אשמח לתשובה מהירה, מעייף לשמוע שאפילו בתחום הזה צריך לברר את הנושא.. שבוע טוב.