שרשור בקשר למפגש

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifשרשור בקשר למפגש ../images/Emo192.gif

כל נוכחי המפגש (מדובר בערך ב2.5 אנשים), שרשרו לכאן את כל החוויות, הסיפורים, ומה שבא לכם על מפגש הפורום הרביעי שהתקיים היום בעזריאלי בשעות הערב

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifבלי להטיף ובלי להעביר ביקורת

היה אפשר לצפות שלמפגש יגיעו יותר משלושה אנשים בסה"כ. כדאי שתבינו את ההשלכות שנובעות מכך: א. לאור הנוכחות ה"מרשימה", ניתן לאמר שהפכנו לבדיחה המהלכת של תפוז, ושכל פורום אחר שחזה בנו, יכל רק לגחך ולמלמל: "מי אלה הפראיירים שבכלל הטריחו את עצמם לבוא לחינם". נלאצנו להתחנף לחברי פורום טב"ע, בשביל שבכלל יקבלו אותנו לשבת איתם. לדעתי, התור פורום שמנסה לצבור תאוצה ולהפוך למשמעותי ובולט בתפוז, כדאי לשים דגש גם על הפרטים האלה, כדוגמת-נוכחות במפגשי פורום, ולדעתי, הרושם שיצרנו עקב הנוכחות העלובה היה ממש מכפיר. ב. אז נכון, לא נעים לשבת ברחבת הגג בעזריאלי בודדים ומנודים, אבל הסיבה המהותית והבולטת יותר, לבעייתיות שנבעה מהנוכחות המצומצמת, היא עצם כך שאנשים (במקרה חבריכם לפורום) מטריחים את עצמם בשביל להגיע עבורכם למפגש, ולבסוף, מבזבזים לחינם כסף על רכבות, אוטובוסים, וזמן יקר שיכלו לעשות בו דברים יותר מועילים. שרית, למשל, הגיעה מראשל"צ במספר אוטובוסים, במקום להישאר עם אחותה, ולטפל בה, וסיוון הגיעה מהדרום ברכבת, ונתקלה לבסוף במפח-נפש עצום. אז להבא, השתדלו ראשית להגיע בנוכחות יותר מרשימה, לשם כבוד הפורום, אבל יותר מכך-אל תבטיחו לחינם שאתם באים, כשההגעה שלכם מותנית בספק. עובדה שלמפגש הזה היו מיועדים להגיע 6 אנשים, ולבסוף רק שלושה טרחו להגיע, כשרק חברת פורום אחת, נתקלה באילוצים של הרגע האחרון, ורק היא למעשה באמת התכוונה לבוא, בניגוד לשאר, שפשוט מפזרים הצהרות ללא גבול, ולמעשה, גורמים לשיבושים בחיים של חברי פורום אחרים, שמצפים לנוכחות מכובדת של חבריהם במפגשים, אך לבסוף, מגלים שהגיעו מקצוות הארץ, פשוט לחינם

רוני1002

New member
קודם כל הגעתי באוטובוס אחד דבר שני,

ההורים שלי היו עם אחותי. זה לא היה "במקום" לטפל באחותי. כאילו באמת, עם כל הכבוד נראה לך שאני אעזוב את אחותי חולה בבית לבד כדי לבוא למפגש פורום
גם אם יהיו 100 אנשים במפגש אני לא אעשה את זה. (עם העובדה שאני משוגעת על מלאני...)

actimel

New member
ועכשיו אני אתן הסבר

אז כמו שבטח שרה עידכנה אתכם, לא הייתה לי ברירה. הייתי מוכרחה להיות ברדיו. מצטערת שלא יכולתי להגיע.

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifנתוש, אל דאגה...

ההרצאה לא מכוונת אליך. את היחידה בערך שלא הבריזה לנו ובכלל רצתה לבוא. הכוונה היא לעוד מספר אנשים שהודיעו מלכתחילה שיבואו/שיש סיכוי מסוים שיבואו, ולבסוף אכזבו, ובכלל-לאנשים שמשום מה מפתחים תפיסה של אנטי כנגד המפגשים, ובכך גורמים לנו, האנשים הקבועים שבאים למפגשים, להראות מוזרים ועלובים מול שאר הפוומים, בעלי הנוכחות.

סיון עם ו אחת../images/Emo46.gif

והמפח נפש שלי היה כשתלית את הפוסטר של מלאני
וגם כשבאו הפורום של השיר שלנו וניסו לרדת על פורום טב"ע אבל לא ממש הצליחו והיה עוד מפח אבל אני מעדיפה לא לדבר עליו זה סתם מעצבן

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifאת גנובה? ../images/Emo3.gif

אחרי שעמלתי שעות והשקעתי בפוסטר הזה במקום ללמוד (זה ממש ככה, בואותו יום לא למדתי כלום, בין היתר כי הכנת הפוסטר גזלה ממני פול זמן), זה נראה לי צורך הכי בסיסי להשתמש בפוסטר הזה מתישהו
וחוץ מזה, מה הייתי עושה איתו אם לא הייתי תולה אותו? מדביק אותו לחולצה שלי? מסתובב איתו פרוס ברחבי עזריאלי לעיני כולם? ככה יצא שלפחות מישהו ראה את יצירת האמנות ואת ההשקעה המדהימה שלי בפוסטר

למעלה