שרשור תמונות מאתמול..

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifשרשור תמונות מאתמול..

מי שלא היה-הפסיד
ונתחיל עם שרה'לה
איזו מותק

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifשרה+אני+היומן המפורסם ../images/Emo6.gif

שענת תוכל לקבל אותו (אולי) רק ביום חמישי, בתנאי שתשכנעי את החיידקים הרעים שבגופך לא להתפרץ ולהכות בך שוב, כדי שלא תהיי חולה ותבריזי לנו שוב

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gif~It's me~

דווקא הפעם יצאתי בפוזות סבירות, בניגוד לפוזות המפדחות הרגילות שלי

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifand it belong to me

היומן שיישאר אצלי פור אבר, וענת לא תזכה לקבל אותו..שימו לב לפוזה השתלטנית שלי
"זה היומן ש-ל-י"

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifובמעבר חד..

הדיסק של שרית (תרתי משמע
...אם לא הבנתם-מובן א': הדיסק ששייך לשרית, מובן ב': הדיסק האחרון של שרית חדד) קיצר...שרית הכפרררע הזו הביאה לי אוסף של איזה עשרה דיסקים-חלק של מלאני, חלק של הספייס, וחלק גם של...
שרית חדד [חבול]...
מסתבר שהארוס של חברה טובה שלה לא היה צריך כמה דיסקים מהאוסף דיסקים בבית שלו, אז הוא הביא כמה לשרית, במקום לזרוק...ושרית הביאה לי. וחוץ מזה, נזכרתי ד"א, שחייבים למצוא דרך לדאוג שהוא גם יוכל להתחבר. כששרית דיברה איתו על זמרים, אז הוא ישר אמר לה: "הזמרת שהכי עושה לי את זה זאת ההיא מהספייס"...והוא אכן התכוון למלאני. הבעיה היא פשוט שאין לו מחשב, כך שאנחנו צריכים לחשוב על פתרון בעניין
ואגב, בקשר ליתר התמונות מהמפגש במוצ"ש עם שרית...אז אני כבר אשרשר לכם עוד כמה מחר, פשוט אני עייף מת ומחר יש לי בצפר..אז מחר בסביבות הערב אני אשרשר לכם את השאר

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifוהנה הגילוי האירוטי של השנה..

אני מנשק את הדיסק של שרית חדד {
} כן..חבר'ה, קשה להאמין, אבל התחלתי דווקא להעריץ את הכונפה

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifאבל אל תחיו בסרט..

אחרי שתי דקות דרכתי ומעכתי את ה
של חדד, עד שהוא נשבר לרסיסים

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifוהנה רשימת השירים של-

"מיס מיוזיק" ואם תשימו לב, האף של שרית מככב מעליו

רוני1002

New member
לכל מי שמודאג,

הדיסק לא נשבר לרסיסים. הוא נשאר שלם. צביקה סתם מגזים.

actimel

New member
וואי, ניבה חוגגת...

תגידו, נראה לי או שמדובר בדיק צרוב

רוני1002

New member
מה פתאום. ../images/Emo46.gif../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

אני לא מבינה איך אתה משווה. איך מלאני יוצאת בתמונות ואיך אני יוצאת. למלאני יש גוף יפה. לי אין. למלאני יש עיניים מהממות. העיניים שלי פ'סדר. למלאני יש שיער מהמם. השיער שלי לא משהו בכלל. למלאני יש קול מרגש ומרטיט ולי יש קול של ילדה. מלאני לא מרכיבה משקפיים כל הזמן. (נראה לי שיש לה לקריאה או משהו) ואני כל הזמן עם המשפיים. אבל נחמד שהזכרת את שתינו באותו משפט...

למעלה