1x21 - The White Room

King Of Kromags

New member
../images/Emo72.gif1x21 - The White Room../images/Emo103.gif

שם הפרק בעברית: החדר הלבן שם הפרק באנגלית: The White Room מספר פרק: [עונה 1 פרק 21] 21 תאריך שידור מקורי בארה"ב: 2000-05-08 תקצירים: [כולל
ים לפרק. תקציר עברית+אנגלית] פירס, ראש היחידה המיוחדת, תופס את מקס וחוקר אותו. מקס מסרב לשתף פעולה, עד שהוא מבין שפירס מסוגל להרוג את ליז. טס מלמדת את מייקל ואיזבל על הכוחות שיש להם. נסיידו מנסה לעזור להם לשחרר את מקס מהשבי. מקס מתוודה בפני ליז על אהבתו. Max finds himself in a white room with no windows or doors, facing questions by Agent Pierce. Isabel telepathically contacts Max, who leaves her clues to his location. Michael, Isabel and Tess then set out on a rescue mission. פרטים נוספים:
הפרק נכתב בידי: Jason Katims & Thania St. John
הפרק בוים בידי: Jonathan Frakes
הפרק הבא: Destiny - "גורל"
הפרק הקודם: "מקס עד מקסימום" - Max to the Max
בשבוע הבא - פרק סיום העונה! Season One FINALE - בשבוע הבא
שרשורים חדשים שיפתחו לפרק - ימחקו!
נא לא לספיילר!

h e n y

New member
מה זה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifהספירה לאחור../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

צפייה מהנה

איזה פרק מהמם!!!!!!

גאד פרק מדהים !!!!! ישבתי במתח כל הפרק!! היה אדיר היה מעולה ומקס שיחק כל כך טוב!!!!!!!! ממש ממש מעולה!!! אני יותר מידי מוצפת בזה בשביל להגיב נורמאלי..

Prue 4 u

New member
וואוו*בשוק*../images/Emo78.gif

איזה פרק... אני לא טובה בניתוחי פרקים, אבל כל הפרק היה מסחורר כזה.

h e n y

New member
פרק ע-נ-ק-י!!!!!

איזה שיתוף פעולה.... הסצינה הכי יפה:ממ...בכלל השיתוף פעולה בין כולם היה מדהים
אהבתי את הקטע שנסדו
וטס
הסבירו לכולם את הכוחות שלהם
הסצינה הכי משעממת: הסצינה עם ליז
, מריה
, אלכס
וכול הקטע שלהם היה קצת משעמם....
הסצינה הכי מצחיקה- את האמת לא היה כול כך דברים מצחיקים
, אבל מייקל
הרג אותי עם הקצ'יות שהוא אמר לנסדו: אז אני לא כמוך
הסצינה שכבר ידעתי-ידעתי שפירס
הוא לא כזה טוב.. ושהשריף
לעומתו טוב.... הסצינה הכי קיצ'ית- שכולם נפרדו מכולם
ומריה
כזה אמרה למייקל
: תחזור אליי... ואז הוא בא ונישק אותה וגם ליז
שהיא אמרה:תחזיר אותי אליי
הסצינה שהכי כעסנו- שפירס
הזה התעלל במקס
שלי
שנסדו
הזה- למרות שהוא עוזר- הוא איכזב את מייקל
הסצינה הכי עצובה- הקטעים שפירס
התעלל במקסי
ואיך מקס שלי צעק ובכה
{ירדו לי דמעות
} שחקן השבוע: וזה די קשה... אני מניחה שמקס
, נסדו
ומייקל
שלושתם שיחקו פצצה דירוג הפרק מ1-10: 9{בגלל שפגעו הרבה במקסי
} הערות
: שימו לב שטס
היא לא כזאת רעה
, היא עזרה להם הרבה הרבה ובמיוחד הצילה את מקס

King Of Kromags

New member
בקשר לסצנה מצחיקה../images/Emo103.gif

לדעתי-
"Biology lesson later..." *נסדו ומייקל רצים במסדרון*

Prue 4 u

New member
טוב, אני אנסה..../images/Emo3.gif../images/Emo78.gif

אוקיי- כל הדברים הנוראים שהם עשו למקס היו ממש מותחים וממש נכנסתי לפרק הזה!! זה היה היסטרי!! פירס שיחק מעולה, רק מה שעיצבן אותי היה כל הזמן הוא נצמד למקס כשהוא דיבר איתו- זה היה צריך להיות פעם אחת או פעמיים ולא מוטיב חוזר כי זה לא היה במקום.. מקס מסכן.. :( וליז אכן הייתה נעל/עציץ או איך שלא תקראו לזה. ובאמת היה חבל שמריה ו.. (גאד יש לי בלאק-אאוט) היו מאוד שוליים ולא היו להם קטעים חזקים ("נחכה עד ארבע" זה לא נחשב.. חחח) זה היה צפוי העיתוי המושלם של... (כבר הזכרתי שיש לי בלאק-אאוט??) בסוף. הסוף היה מדהים! לא צפוי וטוב! (לפחות אני לא צפיתי אותו). וזהו *מחכה ליום ראשון הבא*

shasha14

New member
../images/Emo153.gifהיום ברוזוול../images/Emo153.gif

היה פרק ממש מותח אמא,לה איך שחתכו לו את החזה איכס......
איזה יפה לאיזבל לבושה בשחור עם קוקו גבוה
איזה חתיך מייקל עם השיער רטוב..........
אני דדוקא אוהבת את נסדו לא יודעת למה..... היה פרק בסדר ציון: 7

King Of Kromags

New member
וווואאאאאווווו.../images/Emo12.gif../images/Emo103.gif

פרק מעולה! א. יש שם כמה קטעים שלא הייתי מתבייש להגדיר כ"קשים לצפיה". אולי זה בגלל שאני מפחד נורא מכאב, אבל לא כמו שאתם מפחדים, זה אחד הפחדים הכי גדולים שלי. גאד, סוכני FBI האלו אנצים - ראיתם מה הם עשו למקס?! ב. נסדו דמות שולתת. הוא פשוט מעולה. שולת. ענק. הוא כזה...וואו. והיה קטע משעשע+ כשהוא אמר למייקל "Biology lesson later..." הייתה לא תוכנית מצויינת, הוא גאוני, וממש אהבתי את טס בפרק. היא פשוט...וואו. היא הייתה נהדרת. ג. ליז עדיין תקועה על הרעיון של "כולם-משחקים-נהדר-העלילה-בשיא-אבל-אני-משחקת-כמו-נעל. ראבאק, בישעורי דרמה בכיתה ב' שיחקתי יותר טוב. אלכס ומריה גם היו פרט שולי ביותר בפרק, וולנטי דפק בסוף הופעה בתזמון מושלם. ד. הקטע שטס משלה את פירס ומראה לו כאילו האבנים זוהרות בטורקיז היה נהדר! ואחר כך שנסדו היה מחופש לסוכן הכושי ודיבר איתו...איזה משחק מושלם של איזבל, נסדו וטס. הקרדיט לפרק מגיע להם. ו. היה פשוט וואו! מ-119 העונה פשוט בשיא! למרות שהבנתי שזה דיי מתרסק בעונה ה-2. מ1 עד 10 הייתי נותן לפרק 9.5, ליז, מריה ואלכס היו יכולים באותה מידה לשחק עציץ סינטתי. WOW. אני מת לראות את הFINALE בשבוע הבא!

moran14h

New member
אמממ

חצי מהזמן הייתי עם עיינים מכוסות .. זה נורא מלחיץ זה היה פרק יפה ,אבל יכלו לחסוך לנו את החלקים הפנימיים של מקס למה לחתוך ? למה? ומייקל כפרה עליו ,איזה חמוט ..חיזר למופת

King Of Kromags

New member
כן. במיוחד האינפוזיה.../images/Emo103.gif

אתם לא יודעים איזה פחד מוות יש לי מדברים כאלה. אני רואה מחט ואני נהיה חיוור. אני מפחד פחד מוות מכל דבר שיש אופציה שיכאיב לי.
ובאמת חבל שחתכו אותו, אם כבר היו חותכים אתאלכס, הורגים אותו וזורקים אותו. הוא יותר נעל מליז.

shasha14

New member
גם אני שונאת מחטים../images/Emo46.gif לפני כמה ימים

עשיתי בדיקות דם......איכס זה כאב........... מסכן מקס...........

h e n y

New member
למה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אלכס חמודד../images/Emo25.gif

אני רואה שיש בינינו ניגודים- אל תבהלו אבל אני חולה על מחטים
שהייתי בביה"ח הייתי חולה על זה.. ורק מחכה שכבר יבואו לקחת לי בדיקת דם וכשעשו לי חיסון אני הייתי הראשונה בתור...

frikin shin

New member
את אוהבת מחטים???../images/Emo12.gif

מוזכיסטית???
סתאאאם... אני שונאת מחטים בגלל שלפני כמה ימים עשו לי אינפוזיה וזה לא היה נעים
בכלל אני שונאת בית חולים!!! או את הwhite room
creepy!!!

למעלה