beat69,הפורום ומה שבינהם!

punker182

New member
פורום רשמי לביט 69 נפתח היום בתפוז!

היום נפתח פורום רשמי לביט 69 בתפוז! נשמח עם תבואו לפורום ותכתבו! זה הפורום: http://forums.tapuz.co.il/beat69 מי שלא מכיר את הלהקה יכול להיכנס לאתר www.Beat69.up.co.il תודהההההההההה

../images/Emo72.gif beat69,הפורום ומה שבינהם!

אני נתקל בפורום הזה ביותר מידי תגובות קטילה לעבר חברי ביט69 שנכנסים לפה מידי פעם! הם נכנסים ונתנים הודעות, ואתם ישר באים צוחקים עליהם ומתחילים לרדת עליהם! אתם לא אוהבים אותם שתקו! אתם לא צריכים לרדת לרמה כ"כ נמוכה ולהעליב אותם לתת להם להרגיש רע. הם עובדים נורא קשה! אז מה עם השירים שלהם הם שירים ברמה של ילדים בני 13 אז מה?! כי הם בני 13! וזה הכי טוב שהם יכולים לעשות ואני מצדיע להם על העבודה הקשה! ואתם בליזכות באים לרדת עליהם, אם זה לא לטעמכם המוזיקה שלהם, או שאתם חושבים שזה מוזיקה ילדותית מידי, נחשו מה?! הם רק בני 13! אתם הייתם מתים להוציא אלבום בגיל 13! תפסיקו לגרום להם מבוכה ולהרגיש רע! פעם הבאה שאני אראה פה תגובות נגדם בשפה כ"כ בוטה,מגעילה ומעליבה אני אמחוק! ואולי אפילו אחסום! אל תגידו שלא הזהרתי!

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif הם בני 14?!

הי!@#$^@^*#%^&@$% אני גם בת 14@#$&@$^*@&*@&!#^#!$%!@ הווהווהוווווו
הזה עם התלתלים עושה לי את זה ברמותתתתתתת
[דיי ליל תעשי לי ביד או משו אני חרמנית תחת
]

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifיא קטנוני

"היא תקח הלוואה מהנהג של אבא שלה
" סבבה?
אגב רז, למי יש כניסה מאחורי הקלעים לקוקה-קולה לייב? מי הולך לפגוש את היהודים בלי לחטוף מכות משומרים בדרך? מי?

AvtipuS

New member
אגב שי

למי זה אכפת שיש לך בלה בלה בלה? למי אכפתש אתה הלוך לפגוש בלה בלה בלה? למי אכפת? >.<

עדי D

New member
מיכלייי

מצאתא אנשים בגילל שלךך:) חח סתםסתםםם.. קטנה שלייייייייייייי. את ממש ממש חרמנית לאחרונה.. P:

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif אני יודעת פוצקה!><

אני צריכה לפגוש אותך כבר
סתם יאפרה בואי מחר לקיריון
אני באה
^^

AvtipuS

New member
אמרתי לך את דעתי

זה שהם בני 13\14 או מה שזה לא יהיה לא נותן להם "חסינות" מביקורת, תהיה טובה או תהיה רעה.

a d i 8

New member
יש הבדל..

בין ביקורת לבין פשוט לרדת עליהם! הם ילדים מוכשרים מאוד שהצליחו להוציא אלבום בגיל 14..אלבום אמיתי ועל זה כל הכבוד...

AvtipuS

New member
נמ

בקשר לכשרון, כל אחד ודעתו. אבל זה שהם "הצליחו להוציא אלבום בגיל 14" זה לא קשור לכשרון, כי יש המון שהוציאו אלבומים והם לא ממש כשרוניים, פשוט היו להם את האמצעים ויש המון עם כשרונות שפשוט אין להם את האמצעים להוציא אלבום משלהם. בקיצור, זה שהם הוציאו אלבום לא אומר כלום על הכשרון.

../images/Emo121.gifבנוגע למוכשרים אני קצת חולק

עלייך. אם את רוצה לשמוע חבר'ה שבגילם עשו מוזיקה אבל באמת מוזיקה, את מוזמנת לשמוע את מטאליקה.

../images/Emo121.gifאה ואני מכיר חבר'ה שעושים

מוזיקה שלא רואה את המוזיקה של ביט ממטר. אז למה אין להם אלבום? הדר כבר אמרה שמיצינו את עניין הכסף אז אני אשאיר לך לחשוב על זה לבד:]

למעלה