Drunken Martina 10/7/11

../images/Emo72.gifDrunken Martina 10/7/11../images/Emo72.gif

הפינה השבועית ליציאות מרטינה השיכורה צ'ירז

../images/Emo72.gifציטוט ראשון../images/Emo40.gif

MARTINA FUN FACT: If you're playing "Independence Day" at your 4th of July picnic, you probably don't understand the song very well.

../images/Emo62.gifרש"י

אני מניחה שלא צריך להסביר את זה אבל כדי שכולנו נהיה און דה סיים פייג' אני רק אזכיר שלמרות שהשיר הנ"ל נקרא "יום העצמאות" הוא מדבר על אלימות משפחתית הרבה יותר מאשר על זיקוקים, פטישים מתנפחים ומנגלים. למי שבכל זאת חי מתחת לסלע הנה הליריקס לשיר - http://www.cowboylyrics.com/lyrics/martina-mcbride/independence-day-6972.html וכאן ניתן לשמוע את השיר - http://www.youtube.com/watch?v=qkb-VnNGGV4

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

Guncrazy

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

../images/Emo72.gifציטוט שני../images/Emo40.gif

Personally, I like to play songs about domestic abuse on Flag Day and Thanksgiving, too.

../images/Emo62.gifרש"י

אחרי שלגלגה על כך שאנשים לא ממש מבינים את משמעות השיר "יום העצמאות" היא טוענת שהיא דווקא מאוד אוהבת לנגן שירי אלימות משפחתית גם ביום העצמאות וגם בחג ההודיה (בו כאמור כל אחד מודה על הדברים הטובים בחייו...)

LeAnnDylan

Well-known member

עכשיו כשאני מסתכלת על זה, זה לא כזה מצחיק אבל אני זוכרת שבאותו יום שקראתי את שתי הציוצים אחד אחרי השני פשוט נקרעתי מצחוק

Guncrazy

New member

גם עכשיו זה מצחיק

../images/Emo72.gifציטוט שלישי../images/Emo40.gif

Don't mean to brag, but I totally knew Casey Anthony was innocent all along.

../images/Emo62.gifרש"י

לא ברור לי למה היא חשה צורך להגיב על זה אבל בכל אופן למי שלא בקיא יותר מידי בחדשות אספר שקייסי אנת'וני זוכתה השבוע מחשד על רצח בתה בת השלוש קיילי. רק כמה מילים בקצרה על המשפט למקרה שזה מענין מישהו – לפניי כמה שנים נחשדה קייסי בכך שרצחה את בתה קיילי אחרי שזו נעלמה איתה למשך 31 וימים בהם לא הרשתה לאף אחד מבני משפחה לראות את הילדה. אחרי 31 יום, סבתה של הילדה התעקשה לראות את הילדה וכשקייסי סירבה, הסבתא הגישה תלונה במשטרה על היעלמות הילדה וכשנחשדה קייסי, סיפרה שהילדה נעלמה כבר לפניי 31 יום. כולם היו בטוחים שהיא רצחה את הילדה במשך המון זמן. והשבוע היא זוכתה מאשמת הרצח. היא עדין לא נחשבת חפה מפשע אבל לפחות היא לא מואשמת ברצח הילדה. אם זה מענין אתכם אפשר לגגל Casey Anthony Trail או לקרוא בויקיפדיה http://en.wikipedia.org/wiki/Casey_Anthony_trial אם כי לא כל הפרטים שרשומים בויקיפדיה מדויקים, אבל הסיפור הכללי שם די מדויק.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif

גם אני לא ממש מבינה וואטס דה פוינט של הציוץ הזה למרות שבהתחלה חשבתי שזה קשור לשני ציוצים הקודמים וה"אהבה" שלה לילדים מכים/נכים/מתים וכזה. לא?

../images/Emo72.gifציטוט רביעי../images/Emo40.gif

Between this and the existence of Jake Owen, I'm just really fed up with Florida.

../images/Emo62.gifרש"י

זה בהמשך לסטטוס הקודם. המשפט של קייסי אנת'וני נערך בפלורידה, כמו כן, פלורידה הופיעה יותר מידי פעמים השבוע בחדשות בהקשר לפשיעות, רציחות ושאר מקרים מזעזעים (פלורידה היא אחת המדינות עם שיעורי הפשיעה הגבוהים ביותר בארה"ב) וכאמור ג'ק אואן, זמר קאנטרי (אחראי בין היתר ללהיט Barefoot Blue Jean Night שצועד עכשיו במצעדים) הוא יליד פלורידה...

LeAnnDylan

Well-known member

כשראיתי את הציוץ הזה הנחתי לעצמי שהקודם היה סתם בילד אפ לזה. זה ממש הצחיק אותי

Guncrazy

New member

טוב ברור שהקודם היה רק הרמה לסטטוס הזה אז אני לא מכבדת אותו בציון. זה לעומת זאת
אני הכי אוהבת את הסטטוסים שהיא פשוט מבטלת זמרים לא מענינים

למעלה