Drunken Martina 14/8/11

../images/Emo72.gifציטוט ראשון../images/Emo40.gif

MARTINA FUN FACT: I wish I enjoyed anything as much as Garth Brooks enjoys pudding.

../images/Emo62.gifרש"י 1

גארת' ברוקס הוא זמר קאנטרי שפעם נחשב לאחד הגברים השווים בז'אנר. עם השנים הוא העלה למעלה מ-50 ק"ג עודפים...

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בצירוף של התמונה שהבאת זה קרע אותי מצחוק
אני לא זוכרת אותו צעיר אבל הוא באמת היה שווה פעם! למה גברים לא יכולים ללמוד מנשים ולהשתבח עם השנים?!

../images/Emo72.gifציטוט שני../images/Emo40.gif

Schwinn is so full of it. Wish I could find a bicycle in my size without the training wheels.

../images/Emo62.gifרש"י 2

כשאנחנו היינו ילדים ה-BMX נחשבו לאופניים הכי שוות. כל אחד ביומולדת שלו קיווה שיקבל BMX במתנה. עכשיו החברה שעושה גלים בארה"ב היא שווין. יש להם פרסומות מטופשות לאופניים בכל ערוץ אפשרי ובכל בילבורד שקיים. זה הפך להיות בלתי נסבל ממש. DM בסך הכל רוצה אופניים בלי גלגלי עזר במידה שלה...

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הורסת

../images/Emo72.gifציטוט שלישי../images/Emo40.gif

My 11th album will be called "Eleven." The time I would've spent coming up with a real title is better spent bulldozing Rodney Atkins CDs.

../images/Emo62.gifרש"י 3

DM מכירה בעובדה ש"אחת עשרה" זה כנראה לא השם הכי מוצלח לאלבום אבל מודה שהזמן שחסכה בלחשוב על שם טוב לאלבום ינוצל בצורה טובה יותר ברמיסת אלבומים של רודני אטקינס. והנה עוד אדם שנכנס לרשימת השנאה שלה

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לפעמים אין לי מושג על מה היא מדברת

../images/Emo72.gifציטוט רביעי../images/Emo40.gif

Not just an album title, "Eleven" is also the number of times Terri Clark has been mistaken for David Lee Murphy in the past week. Hey-O!

../images/Emo62.gifרש"י 4

טרי קלארק ודיוויד לי מרפי שני זמרים. אתם תחליטו אם הם מספיק דומים...

../images/Emo72.gifציטוט חמישי../images/Emo40.gif

Preparing tanks and artillery for upcoming media blitz. Manager says it's not that kind of blitz, but you can never be too prepared.

../images/Emo62.gifרש"י 5

DM מרטינה מתכוננת להתקפה תקשורתית. המנהל מבטיח לה שלא מדובר בהתקפה כזו שמצריכה נגמשים ותותחים אבל אף פעם אי אפשר להיות יותר מידי מוכנים... כשהיא צודקת היא צודקת

LeAnnDylan

Well-known member

../images/Emo72.gifציטוט שישי../images/Emo40.gif

Forgot to mention yesterday: "Eleven" also number of Justin Moore fans capable of toileting themselves.

../images/Emo62.gifרש"י 6

בדיחה על אוכלוסיית המעריצים של ג'סטין מור שלא רק נחשבת מבוגרת יותר אלא גם לא חכמה במיוחד. נכון מדובר בהכללה אבל המעריצים שלו באמת סתומים.

למעלה