Drunken Martina 31\7\11

../images/Emo72.gifDrunken Martina 31\7\11../images/Emo72.gif

הפינה השבועית ליציאות מרטינה השיכורה צ'ירז

../images/Emo72.gifציטוט ראשון../images/Emo40.gif

MARTINA FUN FACT: If your favorite 'country band' is Sugarland, I wouldn't be surprised to learn that your 'lucky number' is purple.

../images/Emo62.gifרש"י 1

רוב מעריצי הקאנטרי מתייחסים לשוגרלנד או בכלל לשאר הצמדים של הז'אנר כאל להקה כיוון שקאנטרי זה בערך הז'אנר היחיד שיש בו צמדים לרוב אפילו יותר מאשר להקות לכן גם תמיד יש קטגוריה נפרדת בטקסים לצמדים וללהקות כשבדר"כ בטקסים רגלים יש להקת\צמד השנה בקטגוריה אחת. DM מתייחסת לענין בעיניים אובקטיביות וטוענת שלקרוא לשוגרלנד "להקה" זה כמו לקרוא לצבע הסגול "מספר מזל" אתם חייבים להודות שיש לה פואנטה

blah blah story

New member
בהתחלה חשבתי שהיא צוחקת על שוגרלנד שהם

לא קאנטרי (כי הדיסק האחרון שלהם לא כזה קאנטרי)

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo47.gif../images/Emo6.gif

אחד המשפטים המוצלחים שלה בזמן האחרון

../images/Emo72.gifציטוט שני../images/Emo40.gif

MARTINA FUN FACT: If you're really into Red Dirt music, I'm really into wanting to punch you in the face.

../images/Emo62.gifרש"י 2

בלי להיכנס יותר מידי להיסטורית הז'אנר והשורשים שלה רק אציין שרד דירט זה סוג מוזיקה שהחל את דרכו באוקלהומה וקיבל את שמו בגלל האדמה האדומה שנמצאה באוקלהומה. יש כרגע שני מוקדים עיקריים של הז'אנר והם אוקלהומה וטקסס. הז'אנר הוא סוג של קאנטרי מעורבב עם ג'אז, בלוז, רוק דרומי וכל מיני השפעות מוזיקה דרומיות. פעם היה ניתן להבדיל בבירור בין קאנטרי לבין רד דירט. היום הקו די היטשטש. בכל אופן האגרוף בפנים זה אחד המשפטים האהובים על DM וכל אחד שלא מוצא חן בעיניה זוכה לקבל אחד. אגב שעשע אותי לקרוא שאחת התגובות שקיבלה הייתה של מישהו שכתב לה "נראה אותך מגיעה לפנים שלי ביץ'"

../images/Emo72.gifציטוט שלישי../images/Emo40.gif

Inspired by Miranda Lambert's new girl trio, I'm starting up a side project with Courtney Love and Mindy McCready called the Suplex Sallies.

../images/Emo62.gifרש"י 3

למירנדה למברט יש להקה חדשה שנקראת פיסטול אניז. מרטינה רוצה להקים להקה משלה עם שתי שיכורות משלה סופלקס סליז באותה הטעמה של הלהקה של מירנדה רק עם קריצה לצד העצבני שלה. סופלקס כאמור זה מהלך ידוע בהיאבקות לרוב מבוצע כאשר הבן אדם שניצב מולך גבוה ממך משמעותית ואז אתה תופס באיזור המותנים שלו ודוחף אותו ארצה בעזרת הגב ואיזור הכתפיים. סליז ביחד עם הסופלקס זה על אותו משקל של סליז בויז שזה מן אחוות גברים שכזו. או ככה לפחות אני הבנתי את זה. מצד שני להומור שלה יש נטיה לזרום בחשיבה משלו שלא תמיד ברורה לי.

../images/Emo72.gifציטוט רביעי../images/Emo40.gif

Almost done with new album. Just waiting on vuvuzela players to come in and lay down some tracks

../images/Emo62.gifרש"י 4

אני מניחה שאת הוובזולה לכולם כבר יצא להכיר אחרי המונדיאל האחרון. DM כמעט סיימה להקליט את האלבום רק מחכה לכמה אוהדים עצבניים שיבואו לצפור לה ברקע של כמה טראקים...

../images/Emo72.gifציטוט חמישי../images/Emo40.gif

All I want for my birthday is for Carrie Underwood to get trapped at the bottom of a well. It doesn't seem like much.

../images/Emo62.gifרש"י 5

מרטינה חגגה יומולדת ביום שישי האחרון. וDM מבקשה רק דבר אחד ליום ההולדת (שזה הדבר שדילן תמיד חשבה שהיא מאחלת לעצמה) וזה להיפטר מקרי אנדרווד. או במילים שלה – היא מאחלת לקרי להילכד בתחתית של באר. זה לא נשמע לה יותר מידי. ולכם?

LeAnnDylan

Well-known member
אני מאחלת לאותו הדבר בדיוק!

ואת רואה אורית. תיאוריות הקונספרציה שלי לגביי מרטינה וקרי הן לא פרי דימיוני|הא|

למעלה