Drunken Martina 4/7/11

../images/Emo72.gifDrunken Martina 4/7/11../images/Emo72.gif

דילן הציעה. אני רק מיישמת. נכתוב כל שבוע את היציאות התורניות שלה/שלו/שלהם אפשר לספק תרגום למי שצריך ואתם פשוט צריכים לדרג אותם בכוכבים. 5 כוכבים (
) ליציאה שאהבתם כוכב אחד (
) ליציאה שלא אהבתם/הבנתם/הצחיקה.

../images/Emo72.gifציטוט ראשון../images/Emo40.gif

Just bought a firework called the Orange Monster. I think Wynonna is missing a major endorsement opportunity.

../images/Emo62.gifרש"י

אני מניחה שכולם פה מכירים כבר את המשמשית הזו. אני חושבת שלדראנקן מרטינה יש פאטיש משמשי גדול יותר מלכל הפורום הזה יחדיו

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

נכון קל לקנות אותי עם בדיחות משמשים אבל הפעם זה באמת היה קורע
אני מתה על זה שהיא יורדת על ויינונה

dolytush

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo72.gifציטוט שני../images/Emo40.gif

MARTINA FUN FACT: I'm higher than Naomi Judd's plastic surgery bill.

../images/Emo62.gifרש"י

הבדיחות העיקריות בעולם הקאנטרי הן שנעומי ג'אד הלכה למנתח פלסטי של עניים ולכן הפרצוף שלה נראה כמו שהוא נראה...

dolytush

New member
רגע,

אבל אם זה זול, אז זה די מחרבש את הבדיחה? הרי אם מרטינה ממש "היי" אז היא כן אמורה להיות ברמה גבוהה מהכסף של ניתוחי הפלסטיק ולא להיפך.
היא באמת נראית זועה

LeAnnDylan

Well-known member
higher במובן של גובה, לא של "היי"

מרטינה כאמור לא כזו גבוהה ומשום מה דראנקן מרטינה מתעקש/ת לטעון שמרטינה ממש גמדה.

../images/Emo72.gifציטוט שלישי../images/Emo40.gif

MARTINA FUN FACT: I think Justin Moore should call his fan club The Lollipop Guild.

LeAnnDylan

Well-known member

קורע!!
בדיחות גמדים הן הבדיחות שלה שאני הכי אוהבת!

../images/Emo72.gifציטוט רביעי../images/Emo40.gif

Not a philanthropist per se, but I do try to support good causes. For example, I just bought Josh Gracin a less revealing blouse.

../images/Emo62.gifרש"י

"לא נדבנית לכשעצמה אך אני כן מנסה לתמוך במטרות טובות, לדוגמה, בדיוק רכשתי לג'וש גרסין חולצה פחות חושפנית." (בלאוס הוא מן הסתם מונח נשי לחולצה והיא מתייחסת לזה שהוא נראה בזמן האחרון לובש חולצות עם גזרה שנחשבת נשית) סלחו לי שאין לי כוח לחפש תמונה מתאימה. הנה סתם תמונה ראשונה שעולה בגוגל כדי שיהיה לכם פרצוף לשם.

למעלה