Drunken Martina 7/8/11

../images/Emo72.gif Drunken Martina 7/8/11 ../images/Emo72.gif

עם כל הכבוד לכל המשעוממים בפורום יש אחת שיכורה אמיתית שעדין זקוקה לפינה שלה כאן

../images/Emo72.gifציטוט ראשון../images/Emo40.gif

Politicians compromise about as well as Eddie Montgomery spells

../images/Emo62.gifרש"י 1

"פוליטיקאים יודעים להתפשר כמו שאדי מונטגומרי יודע לאיית" אדי מונטגומרי הוא חצי מהצמד מונטגומרי וג'נטרי, בעמוד הטוויטר שלו הוא מצייץ כמו עילג ועד כמה שזכור לי העבירו פעם ביקורות גם על המצאות המילים בליריקס שלהם כלהקה.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בהתחלה זה לא שיעשע אותי יותר מידי כי לייק מי מכיר את הזוג גייז האלה אבל אז היא ריטווטה את אחד הציוצים הכי עילגים אבר שלו וזה היה פשוט קורע

Guncrazy

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

../images/Emo72.gifציטוט שני../images/Emo40.gif

Really, was $2.4 trillion all they were looking for? Taylor Swift seems like a nice girl. Bet she'd be willing to help.

../images/Emo62.gifרש"י 2

כנראה שלא רק ליאן דילן השיכורה חזקה בעניינה פוליטיקה אלא גם DM. למי שחדשות מחוץ לארץ לא מעניינות אותו רק אספר בקצרה שעקב המשבר הכלכלי שנמשך כבר המון זמן בארה"ב הקונגרס האמריקאי הצביע בעד העלאת תקרת החוב הלאומית שעמדה על 14.3 טריליון בעוד 2.4 טריליון בתקווה לצאת מהבוץ הכלכלי. טיילור סוויפט כאמור נכנסה לרשימת פורבס בתחילת השנה כאחת מזמרות הקאנטרי הכי מכניסות בשנה אשתקד.

../images/Emo72.gifציטוט שלישי../images/Emo40.gif

To state the obvious I didn't get my perfect fantasy/It turns out guys won't dance with a girl who's, like, 8'3". #revisedswiftlyrics

../images/Emo62.gifרש"י 3

עבר המון זמן מאז ש-DM החליטה לשכתב ליריקס של שירים מוכרים. הפעם על המוקד השיר "Picture To Burn" של טיילור סוויפט והבדיחה הפעם היא על הגובה של טיילור (180 ס"מ)

LeAnnDylan

Well-known member

כל בדיחת גובה באשר היא הורסת

Guncrazy

New member

../images/Emo72.gifציטוט רביעי../images/Emo40.gif

If you've heard the song "Fish" by Craig Campbell, please allow me to apologize on behalf of country music.

../images/Emo62.gifרש"י 4

לאלה מכם שיצא להקשיב לשיר הכי מטופש אי פעם אני אצטרף להתנצלות של DM. מי שלא יצא לו להקשיב אספר רק שהפואנטה של השיר היא לבנות אווירה שכאילו הזמר מדבר על כמה שהחברה שלו אוהבת להזדיין ואז בסוף במקום להגיד שהיא אוהבת להזדיין הוא אומר היא אוהבת לדוג. אם זה לא שכנע אתכם להתרחק מהשיר הנה קישור אליו http://www.youtube.com/watch?v=uACBWuZXKno

WTF../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה השיר הכי מגוחך ודבילי ששמעתי מעודי.

LeAnnDylan

Well-known member

אני זוכרת שהקשבתי לו בחודש שעבר לראשונה בדיסק של הקאנטרי פרומו אונלי והוא היה פשוט מחריד שהחלטתי לחסוך אותו מכם. אני רואה ש-DM לא חסה עלינו באותה מידה

Guncrazy

New member

איזה שיר נוראי

למעלה