סוף השבוע

ריהותם

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo21.gifסוף השבוע../images/Emo13.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:

ריהותם

New member
../images/Emo171.gifחוגגים חוגגים,כן

מצעד הלהיטים של מקפליי:
הלהקה המגניבה של השבוע:
Gorillaz Red Hot Chili Peppers LMFAO The Lonely Island Kanye West אהוד בנאי ברי סחרוף שבלול גידי גוב ריטה עידן רייכל
קליפ שעשה לכן את זה:
http://www.youtube.com/watch?v=0Jh7r6d2u-Q
סקס והעיר הגדולה
ספר / פיק השבוע:
נחירה פומבית של דני סנדרסון
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
אני טסה לברצלונה!!
הייתי בים יצא לי להיות במחאה בעיר שלי ואני תופסת את זה כחשוב על האש אצל חברה שלי שהיה כיפי בילוי עם חברים בכללי שהיה מהנה
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Gorillaz-Bobby In Phoenix
המלצת השבוע:
לשמוח
התמונה הכי חמה:

Serena16

New member
לא הייתי קוראת

ללטוס לברצלונה משהו משמח... סתם
זאת עיר מדהימה! תהני
מחאה על מה?

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתודה../images/Emo13.gif

בגדול המחאה על תנאי המחייה כאן,על המחירים הגבוהים של מוצרים,של דירות,ובכלל הצטרפות למחאה הכללית שפוקדת את הארץ חזרת לארץ?טוב לשמוע ממך,איך היה?

Serena16

New member
אהה..

כן, היה כיף
כעיקרון נסעתי לאבא שלי שגר בניו יורק ודי מבאס שם אז מקסיקו היה פיצוי

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifMcWeekend!

בנות, אני לא יכולה להסביר במילים כמה שמחתי כשחזרתי היום מהעבודה וגיליתי הרבה הודעות חדשות בפורום! המשיכו כך
מצעד הלהיטים של מקפליי:
Baby's coming back Lonely Ultraviolet
Robbie Williams - Angels RHCP - Californication עידן רייכל - מנעי קולך מבכי עידן רייכל - מחכה הפרוייקט של עידן רייכל - מי נהר אביב גפן - השיר שלנו כוורת - שיר המכולת כוורת - שיעור מולדת כוורת - נתתי לה חיי
הלהקה המגניבה של השבוע:
עידן רייכל (הפרוייקט של עידן רייכל)
קליפ שעשה לכן את זה:
http://www.youtube.com/watch?v=9foCJDVTbYg&feature=related
לאס וגאס (ג'וש דוהמל מדהים שלי
) הארי פוטר ואוצרות המוות חלק 2 - לא טוב כמו החלק הראשון, וממש אבל ממש לא בין הסרטים הכי טובים של הסדרה, אבל היה טוב לסגור מעגל סוף סוף.
ספר / פיק השבוע:
מעשה בשלושה אחים (הסיפור מהספר השביעי של הארי פוטר) - יש לי אותו במחשב ואני די יודעת אותו בעל פה
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
המנהלת שלי אמרה לי לבוא לעבודה בשעה 12, באתי ב-12 (ישנתי רק עד תשע בבוקר בגלל זה וזה יצא רק שלוש שעות שינה) והיא אמרה לי לבוא באחת במקום
ולא מספיק זה, גם בדיוק כשהייתי אמורה לסגור את הכלבו בא מישהו ונשאר עד הדקה האחרונה, ככה שאיחרתי ברבע שעה עם הדיווח של הקופה לבעלים
משהו ששימח:
ראיתי סוף סוף הארי פוטר
קיבלתי את ואלדס בפיפ"א בפייסבוק - אושר אושר אושר!!! ציירתי שלושה ציורים של הארי פוטר (אחד הארי, רון והרמיוני ששמתי במסגרת קטנה, שני הרמיוני מהנשף בשנה הרביעית ושלישי רון עם השרביט השבור מהעונה השנייה) ויצא לי נחמד. אני חושבת.
משהו שהעציב:
ז'פרן עזב את בארסה
התעוררתי בוכה באמצע הלילה וקלטתי שאני כנראה אהיה חייבת לוותר על דברים בשנה הקרובה (כיתה י"א) כי אני לוקחת על עצמי יותר מדי ואני לא יודעת איך אני אעבור את זה...
ציטוטיה:
*מדברים בארוחת ערב ביום שישי, משום מה דיברנו על המחיר של הצנוברים
* סבא: כשלמדתי בטכניון היו שדות של צנוברים מאחורה... *ממשיך לדבר* כולם חוץ מסבתא: אתה למדת בטכניון?!?! *לא מתייחסים לשאר הדברים שהוא אמר. *רואים אל תפיל את המיליון ועולה הפסיכיאטר מאילת* סבא: אני חושב שאני מכיר אותו אמא: כן, הוא רק פסיכיאטר מאילת. ברור שאתה מכיר אותו. *ממשיכים לא להאמין לו, הוא פונה אל סבתא* סבא: את לא מכירה אותו גם? אמא: מה זה גם? סיכמנו שאתה לא מכיר אותו!
מתנגן בראש / בפלייליסט:
McFly - Ultraviolet
המלצת השבוע:
אל תשימו עגילים שהם לא מכסף או זהב אמיתי בקיץ כשאתן יודעות שאתן אלרגיות לזה אם תזיעו על זה. האוזניים יגרדו לן אחר כך כמו לא יודעת מה
התמונה הכי חמה:
בואו נראה אם העובדה שכיביתי את הלפטופ והדלקתי מחדש תתקן לי את הבעיה עם תפוזבל מסתבר שלא. הנה: http://www.siz.co.il/my/q2mt2utxy3en.jpg

noa2ibiza

New member
המקוויקנד הראשון שלי ../images/Emo13.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
The heart vever lies Lies One for the radio
Rihanna - California King Bed Rihanna - Unfaithful Rihanna - What's My Name Rihanna - Russian Roulette Queen - Ga Ga radio
הלהקה המגניבה של השבוע:
Queen
קליפ שעשה לכן את זה:
http://www.youtube.com/watch?v=U0CGsw6h60k&feature=relmfu
הפרקליטה חי בלה לה לנד
ספר / פיק השבוע:
ספר באנגלית ששכחתי איך קוראים לו
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
עוד חודש חוזרים לכלא המוכר כבית ספר
משהו ששימח:
אני עוברת דירה
משהו שהעציב:
מחר הזכרה לסבא
ציטוטיה:
אמא:"שימי מים בחשמל" (שימי מים בקומקום)
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Rihanna - What's My Name
המלצת השבוע:
לא לנסות מה הטעם של הבושם שלכם (תאמינו לי, זה לא טעים!!)
התמונה הכי חמה:
זה לא נותן לי לעלות :( http://www.siz.co.il/my/mzjdidlnnfzl.jpg

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifבתמונה הזו טום לא מרגיש בודד

לכולם יש שפם מכוער לא רק לו,אבל השפם של כל השאר הוא מנייר,ורק של טום אמיתי.

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifיש רצון, אין תאריך...

קשה למצוא תאריך שמתאים לכולן. אפשר לעשות מיני מפגש, אבל אני לא חושבת שהיה גדול. ד"א - שאלה כזאת להבא אל תשרשרי למקוויקנד, אלא לשרשור אוף ונצל"ש... אני לא מנסה לפגוע ולא מנסה לעשות משהו לא נחמד - רק מודיעה לך בשביל הפעם הבאה

Serena16

New member
MCWEEKEND../images/Emo70.gif

התגעגעתי לזה
מצעד הלהיטים של מקפליי:
Sorry's Not Good Enough All About You Walk In The Sun Friday Night Transylvania Not alone
כל האייפוד שלי בערך. טיסה ארוכה
Beyonce - Deja Vu Don Omar - Danza Kuduro Fuego - Una Vaina Loca Jason Derulo - Don't Wanna go Home Shakira - La Tortura Shakira - Whenever Wherever Wiz Khalifa - Roll Up Wyclef Jean ft Akon - Sweetest Girl עידן רייכל - ממעמקים אביתר בנאי - עד מחר הקספרים - השיר שלי נראה לי שאלו היו המושמעים ביותר
הלהקה המגניבה של השבוע:
מק
שאקירה וויקליף ג'אן ואייקון
קליפ שעשה לכן את זה:
משפחת קרדשיאן אחת שיודעת 90210 ג'ימי קימל ת'ור סטפ אפ 1
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
הפאקינג טיסה ארוכה הזאת
משהו ששימח:
לחזור לארץ ולגיאצ'ו
הפורום מפוצץ!
משהו שהעציב:
להיפרד מהילדים המתוקים ממקסיקו
ציטוטיה:
~אחותי מתקשרת~ היא:אני פה במדריד, בחנות של ריאל... כדאי לי את החולצה הלבנה או השחורה? אני:אמה.... היא:הדפס של רונאלדו או סרחיו ראמוס? אני:
היא:טוב אני צריכה ללכת ביי! ~מתקשרת לאבא שלי~ אני:הלכתי לאיבוד.. בוא לקחת אותי הוא:איפה את? אני:בשדרה החמישית (שדרה עם מלא חנויות) הוא:בטוחה שאת רוצה שאני אבוא לקחת אותך? אני:אין לי מה ללבוש! אח שלי:נו מה את לוקחת קשה.. שימי איזה גופייה ובואי אני:נראה לך? אתה לא רואה גוסיפ גירל? ~אחת החניכות במקסיקו משחקת לי בשיער~ היא:אפשר את השיער שלך? אני:חמודה
היא:טוב אני אלך להביא מספריים.. אני:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
הפרק של הפיג'מות שדודה של אילן באה
המלצת השבוע:
להתנדב זה כיף
התמונה הכי חמה:
מתוקות!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתמונה יפה!

אבא שלך מצחיק
באמת איך שרדת את הטיסה הזו?