חומר מקומי- במהדורה כפולה!

../images/Emo72.gif../images/Emo220.gifחומר מקומי- במהדורה כפולה!../images/Emo72.gif

החל מהערב
"חומר מקומי" במהדורה כפולה
יותר במה לאמנים חדשים וצעירים.
יותר השמעות בכורה.
יותר מוזיקה ישראלית חדשה! הערב, ובכל ימי א'-ד', בין השעות 20:00 ל22:00 ברדיו ירושלים 101FM עם מוטי פרנסיס, "חומר מקומי" במתכונת חדשה
. את כל התגובות; הפירגונים, הביקורות וכו' תשרשרו לכאן
אם שמעם את השידור! ואם לא
הפסד שלכם
.
תדליקו ותידלקו

פלייליסט "חומר מקומי" 19.04.09

אביתר בנאי - אותיות פורחות באוויר יהושע - מנות קטנות תיסלם - רק אותך רוצה לאהוב אלה דהן - כמו מאהבת (מתוך יניב כהן-"אוסף של תמונות") שלום חנוך - אומרת לי לעד אחינועם ניני ומירה עוואד - עינייך נועם פנחסוב - שמתי לב עדי מדנס - זמר מזרחי תמר אייזנמן - Hit Me יאיר זיו - אל תתייאש שחר אבן צור - אישה יפה שחר אבן צור - תהיה אתה אדם - סניוריטה בועז מעודה - לחזור הביתה כמה זמן לא שמעתי את... סקסטה - נולדתי לשלום הפרויקט של עידן רייכל - Todas las palabras מופע הארנבות של ד"ר קספר - האש שלה אביב גפן - אור קטן בלב פרויקט פספורט - Love song

פלייליסט "חומר מקומי" 21.04.09

דור דניאל - רציתי הפיל הכחול - יסמין הפרויקט של עידן רייכל - Todas las palabras הסנדלרים היחפים - בלונים אוריין רייס - לחפש אהבה אמיר פיי גוטמן - סיבה מספיק טובה אולארצ'יק/שמיר/קלפטר - ערב של יום בהיר רן זמיר - קחי אביתר בנאי - אותיות פורחות באוויר וירג'יניה - פחות או יותר סאבלימינל - חי בגדול דודו טסה - בסוף מתרגלים להכל יעל דקלבאום - Alice מאיר הדר - הכי עצובים כמה זמן לא שמעתי את... שאול צירלין - סוכר מאיה בוסקילה - נשמתי שלום חנוך - אומרת לי לעד שי 360 - ריקוד השבטים שחר אבן צור - זיכרון ישן שחר אבן צור - כיכר מגן דוד

פלייליסט "חומר מקומי" 22.04.09

קובי אפללו - אהבה משוגעת סיוון - דף חדש נועם פנחסוב - שמתי לב עמיר לב - מתרחק לאט התקווה 6 - Shelly belly אקסום - מה עם הכסף? מאיר הדר - הכי עצובים שלום חנוך - אומרת לי לעד שילה פרבר - לונדון תומר יוסף ובום פם - אני רוצה לזוז דני רובס - לא נרדמת ת"א 2009 מיכל אמדורסקי - אוויר לנשימה איפה הילד - מוזיקה אהבה הקרטל - לא בנאדם דור דניאל - הכל רחוק הכל איתך כמה זמן לא שמעתי את... אילנה אביטל - בוא אל החגיגה עידו לדרמן - האור בעיניים יאיר זיו - אל תתייאש שחר אבן צור - זה הזמן שחר אבן צור - כיכר השיכורים אריק ברמן - הסיגריה האחרונה

למעלה