חשוב לגבי המפגש

../images/Emo72.gif../images/Emo41.gif חשוב לגבי המפגש../images/Emo20.gif

מחר יתקיים המפגש, נוכחתי לדעת שמחר מתקיים גם מפגש ישראבלוג, אז אם אתם לא רוצים שיעיפו אותנו מהקניון אני מבקש בכל לשון של בקשה כמה שלחלק מכם זה יהיה קשה לא לבוא לבושים כ"פריקים" ,לוותר על חולצות שחורות, חולצות מטאל, ג'ינס קרוע, ניטים, איפור כבד וכו', בבקשה אין לי כוח לשומרים בעזריאלי שיעיפו אותנו שוב ושוב ושוב

ססילייה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ונשב איפה שישבנו פעם שעברה. כי..לשם תופעת הישראבלוג לא מגיעה-מסתבר.

AvtipuS

New member
יש בעיה עם פורום ריטה?

תגידו לי אני מזמן לכם לפה תמנהל של פורום ריטה. ד"א הוא לא פחות שחור מאף אחד בפורום כאן.

B a m b o o k

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ודי לקבוע מפגשים בימים שלהם! הם מפחידים את שימי
ואותי

זה קצת מסובך לא לקבוע על

המפגשים שלהם, יש להם המוןהמוןהמון מפגשים. 4.8 - מפגש ראשון 6.8 - מפגש שני 10.8 - מפגש שלישי 11.8 - מפגש רביעי 13.8 - מפגש חמישי 14.8 - מפגש שישי 16.8 - מפגש שביעי 17.8 - מפגש שמיני 20.8 - מפגש תשיעי 22.8 - מפגש עשירי ואלה רק המפגשים שמה4.8 עד ה22.8, אחרי ולפני יש עוד.

Hezi The One

New member
בקיצור,כל אחד בא להלן:

גורמט 1 שרשר 1 חולה מכופתרת עם פסים פתוחה למחצה,חושפת חזה שעיר סיגריה בפה לוק תימני דיבור בעזרת האות החשובה ע' זהו.

../images/Emo220.gif../images/Emo45.gif

אבל אני לא הכי קשורה לפורום...אני לא מכירה אף אחד...אבל אני הולכת למפגש ישרא אומנם אני לא הולכת לבוא בשחור אבל אני לא הכי קשורה לפורום=/

../images/Emo72.gif עוד הזהרה לגבי המפגש../images/Emo18.gif

אני מגיע מסריח אחרי שאני עובד מ6 בבוקר בקטיף, גם מסריח מזיעה וגם מסריח ממלונים רקובים

למעלה