../images/Emo72.gif../images/Emo85.gif../images/Emo103.gif

בעוד 21 יום זה קורה... פרוייקט ROSWELL הגדול של פורום רוזוול ב
יוצא לדרך... הודיעו לכולם.

JUstMeAndMe

New member
נזכור! לא לדאוג!

ורק בשביל הרקורד עצמו- קראשדוון כותבים: CRASHDOWN עם A ולא U

PopPy

New member
הממ.. כן.../images/Emo68.gif אני רשמתי את הניק

במהירות ולא שמתי לב לזה, אני יודעת איך כותבים קראשדאוון בד"כ
(אני חושבת, לפחות
). שמתי לב רק אחרי שראיתי את הכרטיס האישי מוכן, אחרי שכבר שלחנו את הכינוי כדי שיאדימו אותו, אז זה נשאר ככה..

JUstMeAndMe

New member
לא נורא! סתם ציינתי בפניכם......

חחח- זה בסדר! ואוי אני מתרגשת! דצמבר הוא חודר כזה מדהים!- ביום שבת יש לי יום הולדת!נ יאיי ליייי! חחח ואז יש מלא ימי הולדת גם לחברות שלי וזה וגם לשירי אפלבי אפילו יום אחרי וגם רוזוול חוזרת לה שבוע ויום אחר יום הולדתי- ממש מתנה הביאו לי ערוץ 3! שוב ייאיי! אז סתם חלקתי לכם את אושרי על כך שחודש דצמבר הגיע!

Dawson girl

New member
איזה פרויקט??

אמנם לא הייתי פה הרבה (ואני מצטערת על זה! ) אבל על איזה פרויקט מדובר? בכל מקרה זה רעיון חמוד! והיי! יש פה ניק אדום! *לא לשים לב לשגעון של הכותבת. זה בגלל יותר מדי לימודים*

Dawson girl

New member
וזו ההוכחה...

שפרוטקציות לא תמיד עוזרות בחיים...
נדב! חשבתי שאתה בצד שלי!!!

King Of Kromags

New member
אחרת שזנחת אותי לטובת סדרה../images/Emo103.gif

כושלת כמו דוסון קריק?! NEVER!!!!!!! סתם, בשבילך הכל.
אגב, מה דעתכם על מפגש פורום בעזריאלי בחופש חנוכה? יש מצב?

JUstMeAndMe

New member
אבל עזריאלי זה רחוק

אבל חנוכה זה טוב *אהמ יום הולדת אהמ*

r o s w e l l

New member
חחחח אני לא רוצה להתערב סתם ככה אבל

רוזוול נכשלה לא כמו דוסון קריק. שתיהן נכשלו אבל לא באותו המצב.. לדוסון היו 6 עונות לעומת רוזוול...

Dawson girl

New member
יו גו גירל!

ונדב, אני ברוגז איתך. נעלבתי! איך אתה מעז להגיד על דוסון שהיא סדרה כושלת?? היא האמא הרוחנית של רוזוול!! לפחות בעיני.
אני לא מדברת איתך. NEVER.

JUstMeAndMe

New member
לפי דעתי בכלל...

דוסון איבד את הפואנטה לאחר כמה עונות וסתם נמשך... בהתחלה היו עונות טובות באמת אבל אחרי זה זה נמשך ונמשך והיה נמאס לי לראות! בפרק האחרון של העונה בקושי ראיתי- הייתי עסוקה בפאנפיק של רוזוול שעניין אותי יותר מהפרק אפילו! *ראיתי אותו בסוף לשם סיום אבל עדיין...* אבל זוהי רק דעתי! רוזוול יותר שולטת לפי דעתי- או יותר נכון פשוט טובה יותר כי יש בה את הערבוב הנכון של דרמה ורומנטיקה ואני אוהבת את זה

Dawson girl

New member
כל אחד וטעמו..

מותר לך להעדיף את רוזוול על דוסון.. ברור! חחח זה די מצחיק אותי, איך כל פעם מחדש "דוסון" משתלבת בנושאי השיחה כאן... חחחחחחח

h e n y

New member
אולי תעשו סקר על זה../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif

אני אהיה הנמנעת
ואיזה פרויקט
אני נעלמת לכמה ימים ואתם מתכננים פרויקט
סתם.. סקיצר סמכו עליי בהכולללללללל
דרך אגב, אני שומעת שרוזוול חוזרת, אבל אף אחד לא רושם תאריך מדוייק, כולל יום,חודש,ושנה
{אולי זה שנה הבאה
}

frikin shin

New member
אתם חושבים שאני ישכח?!?!

טוב נו אתם צודקים... סתאאאאם נראה לכם!? רוזול
שולט!!! דרך אגב, חזרתי! היי מה נשמע כולם? רוזוול הרבה יותר טוב מדוסון! דוסון ממש נחמד והכל וראיתי את הסדרה אבל כמה פעמים אפשר שפייסי וג'ואי יהיו יחד ואז דוסון והיא והבעיות שלהם בעבר... די זה ממש מאוס! ורווזול לעומת זה, כל הזמן יש פעילות וכל פעם מתח ומחכים לפרק הבא. אבל היא אפשר להשוות ממש בין שתי הסדרות: רוזוול
- מדע בדיוני, מתח, דרמה דוסון קריק
- דרמה טלנובלית...

Snidget And Co

New member
../images/Emo153.gif שניהן בסדר...

היי, חלק פה צודקים, דוסון קריק הייתה סידרה טובה בהתחלה... אבל משכו אותה יותר מדיי, 6 עונות, וזה איבד את הקטע כבר אחרי 3 עונות. אבל רוזוול הייתה מעולה שני עונות והשלישית לא הייתה טובה כי אולי הספרים לא היו טובים, הכל מבוסס על הספרים של Roswell High. אבל אני לא יכולה לשפוט! אני חולה על רוזוול!
מור.

הסדרה מבוססת באופן קלוש...

הסדרה מבוססת באופן קלוש בהחלט על הספרים. אחרת, מקס היה בלונדיני, לליז לא היו קוראים פרקר, ואלכס בכלל היה אינדיאני... אם העונות השניה והשלישית היו לא טובות, אפשר להאשים רק את הכותבים וג'ייסון קטמיס בראשם ואת הרשתות המשדרות, אך לא ממש את הספרים. בנוגע לרשתות, הפרקים האחרונים של העונות השנייה והשלישית היו אמורים להיות באורך שעתיים, אך הרשתות המשדרות (WB ו-UPN) לא פינו לסדרה את הזמן המצאים ולכן הפרקים מקוצצים. יש שמועה שאומרת שבאינטרנט מסתובב לו הפרק האחרון של הסדרה באורך מלא בו ליז ומקס מממשים את אהבתם זה לזו (אם אתם יודעים למה אני מתכוון)...

למעלה