בוקר טוב

../images/Emo73.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

איך אתם מגיעים לעבודה בבוקר
אם ברכב, האם יש לכם חניה, האם משלמים לכם הוצאות דלק
אם באוטובוס, האם האוטובוס עוצר ליד העבודה
מה דעתכם על חברות שדורשות מהעובד רכב בראיון עבודה (מכיוון שאין אטובוסים ליד העבודה), זאת במקום לארגן הסעות לעובדים
יום ניפלא לכולם, סעו בזהירות

michalul

New member
בוקר טוב

לי יש הסעות אשר מורידות אותי ליד הבית ואוספות אותי ליד הבית. החלום הרטוב הוא ליסינג...
יש בחברה אבל בשביל זה צריך שכר שמנמן

../images/Emo26.gif

במקומות העבודה האחרונים היה לי רכב חברה. אני לא קבלת את זה שחברה דורשת רכב מעובד, בשעה שהיא בחרה להיות במקום שאין בו גישה לאוטובוסים, במקום לדאוג להסעה מסודרת של העובדים.

ב../images/Emo73.gif שלי, אני מגיעה לעבודה ומחנה

במקום.
אחזקת רכב לא מקבלת אבל מקבל תשלום עבור נסיעות. |
מסכימה שחברה שאיו קו אוטובוס המגיע אליה צריכה לספק שרותי הסעה
. ומשתדלת תמיד לסע בזהירות.
יום נעים

אז ככה

אני מגיע לעבודה באוטו, ולפעמים באופניים. אני מקבל סכום די נאה על כך שאני מחזיק רכב (אלטרנטיבה לרכב חברה, שאם יש אז החברה מממנת את הדלק). הדרישה לרכב כתנאי לקבלה לא מקובלת עלי, הרי בשביל לרכוש רכב עלי לעבוד, לא?

../images/Emo73.gif

איך אתם מגיעים לעבודה בבוקר עם הרכב של העבודה שנמצא אצלי. אם ברכב, האם יש לכם חניה, האם משלמים לכם הוצאות דלקנושא החנייה לא רלבנטי כי אני לא עובד במשרד או במקום קבוע. מה דעתכם על חברות שדורשות מהעובד רכב בראיון עבודה (מכיוון שאין אטובוסים ליד העבודה), זאת במקום לארגן הסעות לעובדים: לכאורה זה לגיטימי מבחינתן, אבל מרגיז אותי לראות מודעת דורשים בעתון בה מחפשים סדרן סחורה בסופר עם רכב, או עובד ניקיון ועבודות שכאלה. בעבודות האלו מרוויחים את שכר המינימום ויש לחברות כח האדם את החוצפה לדרוש עובד עם רכב.

אמממ

מגיעה ברכב אין חניה פרטית אם זו השאלה, אבל אין בעיה של חניה בבנין אצלנו בתפקיד הנוכחי לא משלמים הוצאות דלק יש אוטובוס קרוב מאוד למקום העבודה, ותחבורה ציבורית נוחה מאוד לדעתי זו חוצפה לדרוש רכב מהעובד אלא אם כן משלמים לו אחזקה והוצאות דלק הסעות לעובדים זה הדבר הכי טוב שיכול להיות לכולם, הכי מסודר, הכי נוח, ולדעתי גם מונע איחורים בצורה די משמעותית..כי עובד יעשה הכל כדי לא לפספס הסעה. אבל זה לא אפשרי ולא נחוץ בכל מקום עבודה...

zoe2004

New member
חצי באוטובוס חצי ברגל

5 דקות באוטובוס 5 דקות ברגל ואני וכוס הקפה שלי נוחתים בעבודה. אבל, הייתי יכולה להגיע ברגל, רק חצי שעה הליכה, אבל מי רוצה לקום חצי שעה יותר מוקדם..

למעלה