היום ב-
אנשים

../images/Emo73.gifהיום ב-../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo130.gif

פורום פוליטיקה עולמית דן בטרור העולמי, חמש שנים אחרי אירועי ה-11/9. מתי הוא נוצר, לאן הוא מתקדם, ומה יעצור אותו. כל זאת ושאלות נוספות בדיון המיוחד בפורום, אתם מוזמנים לשאול ולהגיב. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1189&msgid=85502415
הקופסא השנתית מחכה לדירוגים שלכם
האם הראל סקעת יזכה בכל הקופה או שיש מישהו שמסוגל לעצור אותו? הצביעו והשפיעו כיצד ייראה המצעד השנתי של "תפוז אנשים". התוצאות תיחשפנה במשדר מיוחד נושא פרסים ב-20 בספטמבר. במסגרת המשדר יבוצעו גרסאות אקוסטיות מיוחדות ללהיטי עשרת הגדולים. http://www.tapuz.co.il/promo/chart/hebrew.asp?SongListType=21
מחר בשעה 17:00 ישודר ב- BlogTV ספיישל חגיגי לסיום העונה של התוכנית "מה שלומך". התוכנית תעסוק בנושא פרידה. בפינת החבר הטלפוני תתארח הפעם נינט טייב. שרשור שאלות לנינט נפתח בפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1348&msgid=85518183 כמו כן, אתם מוזמנים להכנס לקומונת התוכנית ולתת את העצה שלכם למי שנאלץ להתמודד עם פרידה. http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=16778
לרגל יציאת הדיסק החדש של ערן צור "חותך בחתך זהב", פורום ערן צור מחלק לכם דיסקים במתנה. לפרטים נוספים הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1252&msgid=85459653
פורום רוק ישראלי מציג: הצביעו לנבחרי השנה ברוק הישראלי לשנת 2006 ותוכלו לזכות בסינגלים מהשנה האחרונה- http://213.8.106.62/ygjtool/575/
יפה בגדול תפוז
אלבומים מזמינים את כל הגדולים והיפים מוזמנים לשלוח תמונה ולזכות בפרסים: http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contest.asp?c=76
השתתפו בתחרות הפרומו לראש השנה של FLIX ותוכלו לזכות במצלמת וידאו דיגיטלית: http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=984335

K Hole

New member
../images/Emo180.gifנצל''ש

העונה של דיג'ימון סייברס כבר יצאה בארהה'ב באנגלית? אם כן, למישהו יש קישור עם מידע על זה או קליפ מזה, משהו? ואם לא, מתי זה צריך לצאת שם ואיפה אפשר לקרוא מידע כזה? תודה מראש!

star_female

New member
תכננתי להגיב בשרשור של פתיחת שנת

הלימודים כי ליסטה שאלה עלי שם, אבל הוא כבר לא קופץ אז אני אגיב פה
היום נכנסתי לפורום אחרי יותר מחודש (מתחילת המלחמה אני חושבת, חוץ מפעם-פעמיים שנכנסתי בלי להגיב כדי לראות מה קורה). לשמחתי לא היו עד כדי כך הרבה הודעות חדשות בזמן הזה (בזמנים רגילים זה בטח היה לצערי אבל זה קשה להשלים חודשיים של הודעות בפורומים x.x) אז הספקתי לקרוא הכל בכמה שעות... בזמן המלחמה כמעט ולא הייתי בבית (אולי פעמיים, וגם זה היה רק בלילות), אחרי זה הייתי עסוקה עם הלימודים (אבל היה שווה את ההשקעה בללמוד למבחן בשביל הציון ובעיקר בשביל לסיים עם הקורס הזה כבר) ואממ... עם החיים.
אז עכשיו יש לי טיפה זמן פנוי בערבים כשאני חוזרת הביתה (הסמסטר קיץ גם עומד להיגמר אז בכלל לא יהיה לי לימודים לחודש בערך, אבל אחרי זה אני מתכננת להתחיל ללמוד נהיגה אז זה בטח יגזול הרבה זמן חופשי) ואני משלימה פערים
זהו בעיקרון... רק הרגשתי צורך לכתוב למה לא הייתי פה הרבה זמן ^^;

Digi Lista

New member
תמיד טוב לראות אותך../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

לאיזה מבחן למדת?מה הציון?ועל איזה קורס מדובר?... יש משהו או מישהו חדש בחיים שלך?
באמת שאלתי עלייך כי התגעגעתי,אני שמחה שגם כשזה לקח זמן בכול זאת הראית סימן חיים
על לימודי נהיגה אני כרגע פחות נהנית לדבר,יש לי טסט(ראשון) ב28 לחודש הזה אחרי שהוא נדחה מהמלחמה ואחרי הרבה מאוד שיעורים וכספים,בזמן האחרון אני מרגישה לא נוח עם המורה,הוא כאילו לא מספיק תומך ומעודד אותי להצליח,הוא מתעסק בהרבה דברים אחרים תוך כדי שיעור ועושה קולות של יאוש וזלזול,היום ואתמול בשיעורים דיברנו בגלוי על העניין ואני לא בטוחה שאני צריכה להמשיך איתו למרות שהוא מורה מעולה ואנחנו לומדים כבר חצי שנה בערך(עם הפסקות פה ושם) באופן מאוד אינטנסיבי,אני מאוד מעריכה אותו אבל משהו בחודשיים האחרונים חסר לי מבחינת יחס ואני כן זקוקה למישהו שמלמד עם כול הנשמה ולא ללמידה עניינית בלבד...הגענו למצב שכבר כמה שיעורים אני יוצאת בעיקר מתוסכלת,היום ואתמול הגענו לשיא חדש,לא רבנו אבל אני לא מרגישה רגועה כשבין היתר הוא אומר לי שהוא יודע שלפי רמת הנהיגה אני לא עוברת טסט ראשון(גם שני מורים אחרים מהביה"ס לנהיגה שלימדו אותי לבקשתו אמרו אותו הדבר) אבל הוא לא מוכן לתת לי עוד זמן,אולי זה נכון הלחץ הזה כדי שאני לא אלמד לנצח ואני פרפקציוניסטית אז זה קשה יותר ועדיין כאילו משהו לא זורם לאחרונה בינינו,אני יודעת שהוא מצויין והיה לי חיבור איתו מההתחלה אבל דווקא עכשיו כשאני כול כך זקוקה לתמיכה ידידותית אמיתית אני לא מקבלת אותה ממנו ואני מאבדת את כול המוטיבציה והאנרגיות וחבל לי נורא...זה יעבור,היום סיימנו את השיעור אחרי שהוא הודיע לי בשנייה האחרונה שבמקום שיעור כפול יהיה רק שיעור אחד וזה מעצבן כי עד רבע לחמש לא סיימתי את כול הליווי בהסעה ועדיין התייצבתי בזמן בלי שנייה לנשום בשיעור חזרה בעפולה ופתאום הוא מקצר בלי להודיע?יכולתי לבטל לגמרי להיום מבחינתי,השיעור נגמר בתחושה מאוד חמוצה של שנינו למרות שהוא פירגן לי היום בשונה מאתמול על הנהיגה אבל משהו היה קר מצד שנינו למרות שדיברנו על הדברים...בכול מקרה |הצלחה| כשתתחילי אם לא יצא לנו לדבר
ושוב באמת כיף לראות אותך

star_female

New member
מבחן באוניברסיטה

בקורס חשבון אינפיניטסימלי 1 (בקיצור אינפי). נראה לי שסיפרתי פה על הקורס הזה כבר פעם. קיבלתי 92 (ציון סופי 94) אז אני ממש מרוצה (רוב הסטודנטים נכשלים בקורס הזה). יש מישהו, כן...
והוא כבר לא כל כך חדש (3-4 חודשים, זה עדיין נחשב חדש?)... בהצלחה עם השיעורי נהיגה ועם הטסט!

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif גם לכן../images/Emo13.gif

טלי-איך יכול להיות שעד עכשיו לא ידענו?זה ממש בור תהומי בהשכלתנו הדלה

star_female

New member
^^;;

אני יכולה למצוא הרבה תירוצים בשביל זה (היתה מלחמה, הייתי עסוקה (גם עם הלימודים) ולא נכנסתי לפה הרבה, רציתי לראות איך זה מתקדם) אבל בכל מקרה אתם יודעים עכשיו אז זה לא חשוב כבר

Digi Lista

New member
.....

טוב,במילא כבר ניצלו את השרשור אז אני רוצה להתייעץ האם לדעתכם מדובר במשהו מסריח כמו שהבת שירות מהתקן הקודם(שעזבה רשמית אתמול) ואני חושבות או שלא כמו שאמא שלי טוענת... היום התקשרו מאגף החינוך בעפולה איפה שהייתי עד ה31.8 לביה"ס שאני נמצאת בו עכשיו (אחת אליי ואחד למנהלת ביה"ס) והבנתי מה הם רוצים ממני כבר כמה ימים(הייתי בטוחה שמדובר במיני מסיבת פרידה המשותפת שאמרו שיעשו לשתינו),הם רוצים שלמשך כמה שעות בשבוע אני אהיה בכול יום באיזה בית ספר בעפולה(שבחיים לא הייתי בו קודם) בעבודות מזכירות כי למזכירה נפטר האבא או משהו כזה,מבחינתי אני לא אוהבת עבודות מזכירות כידוע ולא מכירה את הביה"ס והכי חשוב אני מבחינתי מחוברת לכיתה בבית ספר לחינוך מיוחד(שיתוק מוחין) שאני מלווה אליו תלמידים בהסעה(שזה למעשה התקן שלי) ומלבד הפסקה מאושרת שלי לכמה שעות התאווררות בביה"ס רגיל(בכול זאת 60 שעות בשבוע עם חצי זומבים וזומבים מלאים יכול להטריף אפילו אותי)הבהרתי כבר קודם לאגף שאני לא מוותרת על הבית ספר המיוחד,כאילו יש לי בית ספר של חינוך מיוחד שזה מה שרציתי כול הזמן(ולא חשוב שלעמותה שלי אין תקן שם ואני בונוס כי אני מלווה בהסעה מטעם שתי מועצות מקומיות)למה שאני אוותר?...אבל המנהלת אמרה שדיבר איתה האחראי על החינוך המיוחד בעפולה(זה שעבדתי צמוד אליו בחצי שנה האחרונה) איתה ומבחינה אנושית ואישית חשוב לה שאני אעזור שם ושהם תמיד עוזרים במקרים כאלה אחד לשני,איתי דיברה האחרקאית על בתי הספר היסודיים בעפולה על שעתיים וחצי ביום ועם המנהלת דובר על לפחות ארבע שעות,יש לי תחושה שמדובר בניצול רציני,התקשרתי עכשיו להיא מהאגף(כי זה שעבדתי איתו לא ענה אחרי שעה של ניסיונות)ורציתי לברר למה בעצם אם יש לאגף שתי בנות שירות הוא לא משתמש בכן או בסייעות או עובדים אחרים בשבוע הזמני הזה,מה פתאום אני?...היא הסבירה לי שזה כי אני כבר יודעת בערך מה צריך לעשות והחדשות מתחילות את הבתי ספר(שזה תירוץ גרוע במיוחד כי מה שהם רוצים זה גם בית ספר,לא?)ושכרגע עד שהן יכנסו לעניינים אני הכי זמינה מבחינת מרחק לשם(ולא שאי פעם הייתי בו שאני יודעת איך מגיעים ואם זה אכן קרוב...),הבהרתי שיהיה ברור שזה זמני ורק כי זה אכן מעשה אנושי אבל שלא תהיה שום אי הבנה אני לא אעשה עבודות מזכירות נוספות ולא אתן לאגף להשתלט עליי,זה שאמרתי שאני אעזור כמה שעות בשבוע זה מבחינתם בונוס ולא משהו לניצול והשתלטות...בקיצור התקשרתי לבת שירות שעזבה(לא חריג כי היא חברה טובה שלי ותיכננו להיפגש בסופשבוע) לברר עד כמה היא יודעת(אתמול היא עוד הייתה באגף) ואם לדעתה משהו באמת מסריח ומדובר בניצול,היא אישרה את מה שחשבתי וגם אמרה שהמנהלת ביה,ס בו נפטר האבא של המזכירה התקשרה כבר שבוע שעבר כדי להגיד ש"הבת שירות לאומי לא הגיעה",מי בכלל אמר שאני אגיע?איך יכול להיות שהודיעו משהו בלי ידיעתי והסכמתי?אני אמרתי שאני אהיה בבית ספר מסוים שהייתי בו כבר שנה שעברה ואני מרגישה בו בבית(מה גם שהמנהלת היא חברת משפחה ממש ותיקה של ההורים אז מה הסיכוי שיקרה לי שם משהו והיא לא תעזור לי?) ולא בשני וגם לגביי זה אמרתי שאני מחכה להתארגן ולראות איך בבית ספר שאני מלווה אליו בהסעה ואז להחליט,לא נראה לי שישתלטו עליי ויחליטו בשמי... בכול אופן אני אעשה את הטובה הזאת כי הבנתי שזה חשוב למנהלת של הביה"ס לחינוך מיוחד ואני מחבבת אותה ומבחינתי אני אבלע את הצפרדע הזאת בשבוע הבא...ואני אסתכל על זה כמה שאני אצליח לא כעל ניצול אלא כעל מודעות של האגף אליי וליכולות שלי(שבטוח לא מתאימות למזכירות והוכחתי להם שאני לא הטיפוס),אולי אני אאמין בזה בסוף... מה דעתכם?...

Digi Lista

New member
התבלבלתי בשרשור...

שרשרתי את זה לפה במקום הפוך כדי שעוד יקפוץ...טוב,לא נורא

Digi Lista

New member
למה רגעייך הקשים?...

באמת שקלתי לחסום את עצמי על הטעות,ואז אמרתי שנחליט לפי הרוב כדי שזאת תהיה החלטה דמוקרטית...בינתיים יש שני קולות שבעד חסימה ועוד מספר לא ידוע של קולות צפים,אכן המתח בשיאו

strawberrys

New member
מי מתי יש פה דמוקרטיה?-0../images/Emo12.gif

איפה דיקטטליסטה האימתנית?
אני הייתי קצת חולה, כתבתי את ההודעה כמה דקות לפני שנסעתי למיון... כאב לי קצת הגרון ויש לי הצתננות קשה, אז כבר שלחו אותי לבית חולים, וגם שם על הדרך עשו לי כבר מלא בדיקות. כלומר, מלא יחסית להצתננות (איזו מילה מרגיזה><). בקיצור, כל הבדיקות יצאו טובות אבל אני כבר דמיינתי איך אני מינימום הולכת למותP-:

העיקר שהכל בסדר!../images/Emo24.gif

קרעתן אותי שתיכן! אה,וזה הצטננות,לא הצתננות.ואומרים ממתי ולא מי מתי,אבל זה בטח בגלל שאת לא מרגישה טוב. תהיי בריאה ותרגישי טוב,מאמי!
תעדכני אותנו במצבך,טוב?תשני הרבה ותשתי הרבה,ואל תכריחי את עצמך לעשות שום דבר שאת לא מסוגלת.

strawberrys

New member
../images/Emo122.gif

האמת היא שבבתחלה כתבתי עם ט', ואז שיניתי את המשפט אז בפעם השניה כתבתי עם ת', ומשהו נראה לי מוזר, אבל חשבתי שהצטננות זה על שורש צנ"ן אז צריכה להיות ת'. ותודהD:

למעלה