הסוסיתא חוזרת להופיע!

../images/Emo73.gifהסוסיתא חוזרת להופיע!

לאחר הפסקה ממושכת (בכל זאת, האוטו קצת מקרטע בעליות) להקת סוסיתא חוזרת לבמה! חומרים חדשים לצד חומרים מהאלבום הראשון! 29.8.07 בארבי ת"א. אם לא תהיו שם, מי יהיה?

pasteran

New member
סופסוף הודעה ראויה בפורום

אני מאוד שמח שהסוסיתא יצאה מהמוסך בערבה לכל הקוראים: ההופעה של סוסיתא עולה רבע משל ג'ת'רו ושווה עשרות מונים. אל תתבלבלו ותעקבו אחר תהילת עבר במקום ללכת על מה שתהילתו עוד במותניו.

פסיכאדליה - פסטיבל רוק - צוותא ת"א 23.8

יום חמישי 23.8.07 שעה 21.00 באולם "צוותא" ת"א. 40 שנה ל"סרג'נט פפר" ו"פינק פלויד" הראשון. מיטב להקות הרוק הפסיכאדליות במופע מיוחד לרגל 40 שנה לקיץ הפסיכאדלי של שנת 1967. המשתתפים והמבצעים: הביטלס - "סרג'נט פפר" בביצוע להקת "אקס בנד". פינק פלויד סיד בארט - ג'פרסון איירפליין, בביצוע להקת "החשודים". הקצפת - הדלתות, בביצוע להקת "הסופרגרופ". ג'ימי הנדריקס אקספיריאנס בביצוע שלמה מזרחי ולהקתו. קינג קרימזון בביצוע להקת "כבד קצוץ". פרפר הברזל - היצירה IN-A-GADDA-DA-VIDA בביצוע יוסי בוזין וחברים. להקה אורחת: זוכת תחרות סיד בארט - "רוקפור" - לרגל אלבומה החדש. אמן אורח: שמשון מיאל - לרגל צאת האלבום המחודש "פרדס הגחלים הלוחשות". פסטיבל הרוק הכי הזוי שהיה בארץ! מומלץ להכין כרטיסים מראש כי מספר המקומות באולם מוגבל. מחיר כרטיס: 110 ש"ח (מחיר אחיד לכל האולם). המקומות מסומנים בישיבה. כרטיסים במשרד "קסטל" טל' 036045000 ובאינטרנט. לפרטים נוספים כנסו לאתר "מועדון הרוק הישראלי". מצורף עלון המופע.

ש ו ה ם 1

New member
אני רוצה לבוא, אבל לא רוצה להסתרטן

לצערי לא אבוא נמאס לי מהאכסניה המגעילה הזו

meirone

New member
הסוסיתא לא מסרטנת

אם כוונתך לעניין העישון שם, אז ככל שזה תלוי בי, אני עומד לבקש מהקהל לא לעשן במקום.

jerur1

New member
יחי, יחי!! כל הכבוד! כך היה אצל רג'ינה

בהופעה של רג'ינה ספקטור היא דרשה לא לעשן, והקהל כיבד את הבקשה; אתמול בדיוק שמעתי על עוד הופעה שם שביקשו לא לעשן (לא זוכר מי הופיע, אבל נדמה לי שאיזה הרכב מחו"ל). בצוללת הצהובה בי-ם כבר אסור לעשן! הלוואי וגם בבארבי זה יקרה. (כן, אני מודע לזה שתיכף יהיה עלי לינץ' מטורף, כי הרי כל "הבליינים" מעשנים. זהו, שלא.) בקיצור, מירון - אולי אני מיעוט, אבל אם תדרשו לא לעשן יהיה עוד יותר מוצלח! נ.ב. אפשר להעיף מבט ב- linshom.com, ואולי גם לחתום.

Bridorok

New member
חבל שאין תאריך אחר להופעה..

יומיים אחר כך יש ג'טרו בקיסריה.. דווקא מעניין אותי מאוד מאוד מחווה למלך הארגמן.. צריכים לארגן כל שבוע! :)

למעלה