"הפחחים היום חוגגים...

afiksambol

New member
../images/Emo73.gif "הפחחים היום חוגגים...

... אבל המתמחים מבכּים על הגשם"
. לרגל מזג האויר וכמות התאונות האדירה, שליוו אותי הבוקר בדרך לעבודה (והדרך, כידוע, ארוכה היא...) סקר חדש בפורום. הסקר, למי שלא יודע, אנונימי, ולכן אתם מתבקשים לענות בכנות ולא לרוץ ולסמן אוטומטית את תשובה מספר 1...

YTmda

New member
תגובה

אמנם עוד אין לי רשיון, אבל כשאני נתקל בתאונת דרכים אני מקפיד לבקש מאמא שלי לעצור, גם אם זה כשאני ממהר... ברכב שלי יש ציוד, לכן גם אוכל לעזור כמו שצריך לנפגעים. אני תמיד מדווח למד"א, משטרה וכיבוי אם צריך, נותן להם דיווח מלא וענייני ומחכה לאמבולנס שיגיע לפני שאני עוזב את המקום. מרגע שהאמבולנס הגיע ואני רואה שהם לא צריכים את עזרתי - אני עוזב את המקום. אין לי מה לעשות שם, במיוחד לא כשזה סתם מפריע לצוות האמבולנס.

אני כונן

ולכן אני מגיע למקום בין הראשונים עם הרכב מעדכן במירס וכשהצות מגיע אם זה לא אר"ן ויש משהו בדרגה שלי אני עוזב

orend123

New member
תשובה

אם אני לא רואה בעין מישהו פצוע (לא ביטוחיטס) אני לא אעצור, אסע לדרכי בשלווה ולא אחסום את הנתיב. הסיבה? בעבר טיפלתי בתאונה שבה בנאדם באמת נפצע, וחוץ מווסט, זוג כפפות ות.א לא היה לי כלום, והיה מאוד לא נעים לחטוף במשך איזה 10 דקות צעקות מ"הגברת שמבינה הכל" למה אני לא מטפל בו כמו שצריך. (ולפני שתגידו שאני לא בסדר שאין לי ציוד- אני לא מסכים עם זה ואני מאוד נגד גניבת הציוד ממד"א, וכן גם אם זה הולך לתיק לאוטו כדי להשתמש בזה בתאונה זה לא בדיוק נחמד) נוכחות של אנשי צוות בזירת תאונות קלות (ביטוחיטיס) מיותרת לגמרי, אחד בסדר, שניים? ניחא. אבל לא חמישה. הדבר מסרבל מאוד, כוננים קחו זאת לתשומת לבכם, לא בכל תאונה קלה חייבים לגדוש את האזור (ראו תמונות ברוטר).

דן54

New member
תמיד עוצר...

אני עובד בתור שליח ונתקל בלא מעט תאונות....אין מה לעשות מתקשרים ללקוח שהשליח מתעכב קצת ואני בינתיים מטפל ככל האפשר,מזמין מד"א וממתין לצוות האמבולנס עוזר להם גם כן להרים את הפצוע ולקבע בקיצור אין מה לעשות זה 5-10 דקות לא יקרה כלום אם נעצור ונעזור.

D r o r R

New member
כבר יצאתי בגשם

ובסוף זה היה שיכור שאמנם נפגע מאוטו, אבל בכל זאת החליט ללכת (כמובן תוך כדי שהוא כמעט נפגע שוב).

למעלה