חידון א.א היום השישי

../images/Emo73.gifחידון א.א היום השישי../images/Emo73.gif

אוקיי, בוקר טוב (למי שקם עכשיו..
) נתחיל עם השאלה, שאגב הייתה מאד קלה, לאסף יש עשרה קליפים, מנו את שמם ואת סדר שנת יציאתם לאור. כמה מהקליפים צולמו בהופעה חיה בתוכניות אירוח, ובאילו
(פה יכלתם לקבל 6 נקודות) התשובה היא: יקירתי (1994) חרש ביבבה (1994) אהבה חדשה (1994) השמיים הכחולים (1996 – בתוכנית של רפי רשף) מעיין (1996 - בתוכנית אור הירח) 15 דקות (1999 – בתוכנית פרפר לילה) במערבולת (1999) רוך וקושי (2000) העיר הגדולה בהופעה (2001 ) יום אחד (2004) ושאלת הבונוס, איפה נפגשו ההורים של אסף
(פה יכלתם לקבל 8 נקודות) שהתשובה אליה הייתה, בחתונה של אושיק לוי. התוצאות: RoieL - 50 yoavos60 -32 זה לא אותו דבר – 30 SaintJohn – 27 RachelMN - 27 מתןפ – 24 קרן – 20 עמית - 20 עומר[omerikooo] - 8 נקודות Koala Girl [עדי] - 4 נקודות. shalehet [טל] - 3 נקודות Hpeople - 3 נקודות *כפי שראיתם הבונוסים מקבלים כרגע נקודות רבות, ככה שתמיד אפשר להעלות את מצב הנקודות, אל תתעצלו, תחפשו את התשובות..*

שאלת היום..=)

באיזה להיט מהשנה האחרונה [לא של אסף] אסף תופף? (עליה אתם יכולים לקבל 4 נקודות) ושאלת הבונוס: למה אסף לטענתו איחר לאולפן של רדיו ת"א? (עליה אתם יכולים לקבל 5 נקודות) *את התשובות ניתן לשלוח לכינוי זה עד מחר בחצות..* המשך יומטוב..=)

SaintJohn

New member
שאלה שאלתית

איפה ברחבי הרשת נמצא המידע על זה שההורים של אסף אמדורסקי נפגשו בחתונה של אושיק לוי? מן הסתם אם הייתי חוקר על אושיק לוי אז בטח הייתי מגיע לפרט הזה איכשהו, אבל אחרי חיפוש מעמיק לא הצלחתי למצוא תשובה לשאלת הבונוס. בביוגרפיות הקיימות על בני אמדורסקי לא מוזכר אפילו שמה של אישתו. נו טוב, ייאמר לזכות מי שמצא את התשובה שהוא הרוויח את 8 הנקודות האלה בכבוד
אני לא חס וחלילה מתלונן או משהו כזה, ממש לא. סתם מסקרן אותי לדעת איך הייתי אמור להגיע לתשובה

שלמונזה

New member
התשובה באתר של אסף ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif

והקרדיט לשאלה הנבזותית הזו הולך ישר אלי
על אושיק לוי מתוך האתר של אסף: חוץ מזה שההורים שלי נפגשו בחתונה שלו אני חייב לו גם על שירים נפלאים ואלבומים נהדרים (שתמיד הפיק לבד, ללא חברות תקליטים). שמחתי לשיר איתו ולגעת בעיבודים של חלק מהשירים עליהם גדלתי. אושיק תמיד צעיר תמיד חמוד ותמיד חתיך

למעלה