טריילרים

Vintage Queen

New member
../images/Emo73.gifטריילרים../images/Emo73.gif

עכשיו כשעונת התחרויות התחילה השאלה שלי היא האם הסוס שאתם רוכבים או מתחרים עליו עושה בעיות בעליה לטריילר או בנסיעה עצמה?! האם יש איזשהוא סוס בחווה שלא מוכן לעלות לטריילר או משתגע בנסיעה?! אם כן אז מה עושים אצלכם בנידון? ----> סטאר הכוסית (של עמיתי!)

Vintage Queen

New member
טוב אז אצלינו....

אין סוסים שעושים בעיות בעליה.... רק את באז עוד לאראיתי עולה על טריילר... מיסי עולה ממש ממש בקלות והיחידה שעושה בעיות תוך כדי נסיעה זאת קליאוש... בועטת ומתחרפנת וצריך לעצור כל כמה זמן....

חחח גרייסי מאמי....

היא עושה מלא בעיות בנסיעה הא? ובכן, קיפי היה ממש מתחרפן
בנסיעות, הוא לא הסכים לעלות לטריילר מענתות (מחוץ לירושלים) לחווה שלנו (צפון ירושליים), אז אמיר (מנהל החווה) רכב עליו מענתות עד לרמות
ומדריכה אחרת רכבה על באדו- שהיא באה עם קיפי ויש להם סייח מדהים בענתות
המממ, הסוסים האחרים לא משמ ניראה לי עושים בעיות.

רחינה../images/Emo70.gif

נכון מגניב? יא אללה, את קולטת שהם רכבו מענתות עד לרמות?!?!? רק שתבינו....

טוי בוי

New member
יש לנו כמה טריילרים ../images/Emo60.gif

יש כמה של 2 ואחד גדול ל-9-10 סוסים וציוד.... ישי סוסים שלא ממש אוהבים את הטרילר (סוס הוא חייה שפוחדת ממקומות סגורים וקטנים) אז כמה אנשים מנסים עם חבלי לונג' להכניס אותו. רוב הסוסים מסתדרים עם זה יופי....אני יודעת שמהבצפר כולם מסתדרים אם זה....

SHoooKoLaTa

New member
ההתתששוובבהה../images/Emo74.gif../images/Emo70.gif

ממש לא, רק שהוא עם ורדה אז מתחוללות בעיטות ועניינונס'.. כרמל! חד משמעית, כרמל!! עושים סיבובים עד שהוא עולה, מגרים בגזר, עלה נותנים לו ת'גזר

אמממממממממממממממ

פפפפפפ הסוס העיקש שלי עושה קצת בעיות בעלייה לקרון.. הוא סתם משחק.. אבל בסוף הוא עולה.. אממ או שמעלים אותו פשוט רק עם הראשיית בית וחבל הובלה ואם הוא מתחיל לעשות בעיות אז דוחפים אותו מאחור עם חבל לונז' שסוגר אותו מ-2 הצדדים ואז אין לו ברירה והוא עולה..

TauraMan

New member
תודה תודה תודה!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

הזכרת לי שצריך לעבוד עם דיזל על זה!! טוב אז אצלנו-
קליירי- עולה בלי בעיות.
נופר- עולה בלי בעיות, עושה דאווינים לפעמים אבל כולם יודעים שהיא רגילה לקרון אז לא מתייחסים לזה ברצינות...
טאורה- תראי לו קרון, הוא עליו! אבל הוא מאוד מאוד מאוד נהנה לחפור בקרון בזמן נסיעה....
קאיה- לימדנו אותה שיטה ששמעון רוצה שנלמד את כולם בסופו של דבר(טיפטופ היה עושה את זה..) פשוט קושרים את החבל על הצוואר, מישהו עומד בפנים מחכה לסוסה ומשיהו אחר מעמיד אותה מול הקרון ועוזב אותה והיא עולה לבד.
אלמוגי- המון זמן לא עלה אבל ממה שאני זוכרת אין לו בעיה.
דיזל- עלה רק איזה 5 פעמים לפני שנה... אני צריכה להתקשר לחופית ולדבר איתה על לתרגל את זה איתו לפני התחרות הבאה...
נפו- עולה יחסית בלי בעיות
בלייד- גם צריך ללמד אותו שהוא עוד קטן לעלות.. למרותש הוא כבר היה על קרון פעמים בחיים שלו...
רומי- לפי מה שיפעת סיפרה לי לקח להם שנה לעלות אותה.... שסוס לא עולה בדרך הרגילה אז יש שיטות רבות שתלויות בסוס הספציפי.. נגיד עם דיזל ונפו ראינו ששמים את המדרגה לקרון על גבעה ואז אין שיפוע בעליה לקרון הם נכנסים תוך שניה, אבל לקח לנו הרבה זמן להבין את זה.... יש את הדבר של החבל לונג' שמחברים מצד אחד של הקרון ובעצם שמים לחץ על התחת של הסוס ולוחצים אותו פנימה, אפשר גם להעלות סוס עם חבל שרשרת או בדרכים שלרוב לוקחות יותר זמן- השעורה והגזר....

סטיובן

New member
הסוס שלי

חח לנו יש קרון בוקמן לבן 2003 חח ג'ימי מה זה מצחיק עם המגני הובלה הוא מרים את הרגליים כמו איזה ליצן...והוא רץ לקרון לפעמים הוא דורס אותי אם אני לא מספיק לעלות הוא פשוט רץ עולה בלי בעיות ולא עושה שטויות בנסיעה

למעלה