תודה תודה תודה!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif
הזכרת לי שצריך לעבוד עם דיזל על זה!! טוב אז אצלנו-
קליירי- עולה בלי בעיות.
נופר- עולה בלי בעיות, עושה דאווינים לפעמים אבל כולם יודעים שהיא רגילה לקרון אז לא מתייחסים לזה ברצינות...
טאורה- תראי לו קרון, הוא עליו! אבל הוא מאוד מאוד מאוד נהנה לחפור בקרון בזמן נסיעה....
קאיה- לימדנו אותה שיטה ששמעון רוצה שנלמד את כולם בסופו של דבר(טיפטופ היה עושה את זה..) פשוט קושרים את החבל על הצוואר, מישהו עומד בפנים מחכה לסוסה ומשיהו אחר מעמיד אותה מול הקרון ועוזב אותה והיא עולה לבד.
אלמוגי- המון זמן לא עלה אבל ממה שאני זוכרת אין לו בעיה.
דיזל- עלה רק איזה 5 פעמים לפני שנה... אני צריכה להתקשר לחופית ולדבר איתה על לתרגל את זה איתו לפני התחרות הבאה...
נפו- עולה יחסית בלי בעיות
בלייד- גם צריך ללמד אותו שהוא עוד קטן לעלות.. למרותש הוא כבר היה על קרון פעמים בחיים שלו...
רומי- לפי מה שיפעת סיפרה לי לקח להם שנה לעלות אותה.... שסוס לא עולה בדרך הרגילה אז יש שיטות רבות שתלויות בסוס הספציפי.. נגיד עם דיזל ונפו ראינו ששמים את המדרגה לקרון על גבעה ואז אין שיפוע בעליה לקרון הם נכנסים תוך שניה, אבל לקח לנו הרבה זמן להבין את זה.... יש את הדבר של החבל לונג' שמחברים מצד אחד של הקרון ובעצם שמים לחץ על התחת של הסוס ולוחצים אותו פנימה, אפשר גם להעלות סוס עם חבל שרשרת או בדרכים שלרוב לוקחות יותר זמן- השעורה והגזר....