כביש נולד

../images/Emo73.gifכביש נולד../images/Emo73.gif ../images/Emo49.gif

בילית עם ילדיי באחת משתי מסעדות הבשר החדשות באחוזה המשופצת. מה אני אומר לכם/ן - אוטוסטרדה בהתהוות. מכוניות, אופנועים.

HayaBee

New member
פעם יבש ופעם נע?ונמצא עמק השווה

חשבתי שזו את.....לא יודעת למה.....וצדקתי....הייתי עם בעלי וכמעט שאלתי אם שמך חנה...אלא ש...לא שאלתי.

למה לא ניגשת? ../images/Emo13.gif

כן, הזמנתי מדיום וקבלתי פעם אחת Well-well done ופעם שניה (נבהלו ממני?) Rare
בסה"כ, היה די טעים. אנחנו לא אכלנים גדולים. 2 מנות ל- 3 אנשים, והשארנו חצי על הצלחות.....

HayaBee

New member
הם מאוד משתדלים וחמודים, את הקינוח אכלנו בשני

וגם שם קבלת הפנים נעימה ומאירת פנים, עם האספרסו של הזוגי הגיעו 2 עוגיות - כיבוד הבית על חשבון הבית. בפעם הבאה אדע לבטח....בתמונה את בלונדינה, האמת המשקפופים עזרו לזיהוי לא השתנו .

את הקינוח אכלנו בדלי-קרים ../images/Emo135.gif

ולגבי הפריזורה - היא מתרעננת חדשות לבקרים
איפה זה השני? השני על אחוזה? בגירון? ולענייננו - הייתם כשהיתה תנועת רכבים ערה על המדרכה?

HayaBee

New member
השני זה בית הקפה החדש בפינת ברנדיס ואחוזה עם

דברי המאפה, האזור מתמלא בתי קפה....מי יודע...יום אחד עוד יהפך לדיזינגוף שטרסה ורוול חדשה תיוולד ברעננה. לא הייתי מודעת או נוכחת בזמן שהרכבים היו על המדרכה, המדרכה המשופצת הפכה לכביש? נעביר גם את הרמזורים למדרכה? נשמע כמו סכנת נפשות.

shian

New member
אז אני מדווחת על רול אנטרקוט

יכול להיות שאני טועה בשם וזה רול אפ. הם מאוד משתדלים והאוכל חביב מאוד. יש גם פתרונות לכאלה שלא אוהבים לאכול אוכל שיכול לאכול אותם בחזרה (הוא או אחד מקרוביו). אוכל לא כבד ושירות באמת טוב. חסרונות: אין אספרסו ואין כסאות תינוק. מקווה שהיעדר כיסאות התינוק לא עקרוני אלא שייך לתחלואי לידה. למשל ב Ilans אין כסאות תינוק כתוצאה מהחלטה עקרונית אז את הויזה שלי הם לא רואים גם כשאני נטולת צאצאית. מקובל עלי שיש מקומות שרוצים לתת שקט ליושבים בלי המולת ילדים אבל זה בטח לא הגיוני לבית קפה שיושב באחוזה. כמובן שגם אנחנו קינחנו בדלי קרים!

ilancafe

New member
הבהרה... מאילן'ס

לא רק שאין לנו שום החלטה על העדר כסאות לתינוק... לא רק שיש כסאות לתינוק... לא רק שמעולם לא קיבלתנו פניה על מחסור בכסאות לתינוק... אלא שאנו שמחים לארח כל אחד, ובטח אם הוא/היא עם תינוק או ילד. יש לנו גם מוצרים שמתאימים להם. מי שרוצה לשפר מוזמן לפנות אלינו דרך האתר או ישירות אלי - [email protected]. אילן שנהב, אילן'ס - בית של קפה

shian

New member
תתחדשו על כסאות התינוק!

לפני כחודש וחצי ישבתי עם תינוקת על הידיים. אין ספק שכסא התינוק יחזיר גם את כרטיס האשראי שלי אליכם!!

אילן, תודה על ההבהרה וברוך הבא לפורום

אני חייבת לציין שממש מזמן, כשהבן שלי נולד, אילנ'ס היתה מהרשתות היחידות - וישבתי איתו לא מעט בסניף בקניון אביב. מה לא מעט....הרבה. לא זכורה לי בעיה עם זה. ובהריון עם ביתי היתה מהפכת IOL הגדולה, עם כינוס סודי באילנ'ס בעתידים
אילנ'ס משתבף לי בזכרונות

למעלה