היה בסדר אבל גם לא בסדר -חוויות :
הגענו לשם כי הזמינו אותנו (היינו כמה בנות..) והתחילו לזרום סלבס וכל מיני אנשים למועדון ובאנו להיכנס אמרו לנו שבסוף אנחנו לא יכולים להיכנס כי אנחנו קטנות ויהיה שם אלכוהול... אז לא היה מה לעשות וחכינו בחוץ ובאו כל מיני מפורסמים וגם מאקזיט באו כולם חוץ משירי...תאילנד.... ואני חייבת להגיד שהדס מורנו היא אחד האנשים הכי מקסימים שפגשתי.. היא נתנה לי חיבוק שעה ודיברה איתנו והיצטלמה ממש מתוקה =) בשעה ככה 11 אמרו לנו שיכניסו אותנו לראות את ההופעה של מלי וגם זה לא קרה אז היינו עדיין בחוץ... ושניגמרה המסיבה ב12 ומשהו לקחו אותנו לכניסה האחורים לפגוש את מלי והיא יצאה אליינו היתישבה על מכונית קבלו ציטוט --> אם האזעקה תצפצף , בתחת שלי!... חח חמודה.. היא הייתה ממש עייפה וכאב לה הגב אז היא הייתה איתנו רק איזה 5 דקות. שאלתי אותה מה קרה והיא הסבירה ואמרנו לה שתרגיש טוב והיא הלכה בחזרה למועדון ואמרה שהיא מתנצלת על זה שלא הכניסו אותנו ושאנחנו נקבל פיצוי.. וזהו בערך פה אחרי זה כבר הזמנתי מונית הבייתה אה ותפסתי את גולדמן סוף סוף שהיא יצאה.. 3 שנים אני מחכה לרגע הזה וסוף סוף פגשתי אותה ככה.. אז היצטלמנו אני היא ועפריש המותקקק... סורי על המגילה חחח בטח אף אחד לא קרא אבל לא נורא...