לשם ובחזרה - מסעותי לאילת

• פותח הנושא Salem
  • פורסם בתאריך

Salem

New member
../images/Emo73.gifלשם ובחזרה - מסעותי לאילת

זהו
חזרתי מאילת - ביום חמישי ב8:00 לקחתי אוטובוס מהתחנה המרכזית בת"א לאילת... בשעה 13:00 הגעתי לבית המלון (קיסר) באילת
לאחר התמקמות זריזה ישר הבנו שיש לנו עסק עם מזג אוויר די קייצי
והלכנו לים... בגדול 3 ימים בילינו בהליכה בין הים לברכה
היה גדול. חרשנו קצת את הקניון (הוא קטן לאללה), קניתי דיסקים (זה זול
): Kylie הדיסק הראשון... ורפי גינת (אל תשאלו
). חרשנו הרבה מאוד את הטיילת... וככה בעצם בילינו את ארבעת הימים באילת (ביום הרביעי היה קר מדי ללכת לים ולברכה...). אין כמעט תיירים ישראלים באילת
כולם מדברים צרפתית ואנגלית - די משעשע. כל הזמן פנו אליי ברחוב באנגלית
ביום שבת בילינו כרגיל ובערב אני וסמלמין (איציק ביציק) עשינו מפגש פורום
הלכנו לקניון, הוא קנה אוזניה לפני שהגעתי. הלכנו בטיילת, הוא קנה שוקו. הוא דיבר ודיבר ודיבר ודיבר ודיבר ודיבר (הוא מדבר הרבה
) ונפרדנו בחיבוקים ונשיקות
(הוא שמע שיש ארץ נהדרת אז הוא זרק אותי והלך...). אממ... בערבים
הלכנו כל פעם למשהו אחר, בגדול רצינו (טוב, החברים שלי רצו) ללכת למועדונים... חשבנו אילת זה ת"א או לפחות הרצליה... אבל מי שמע על TLV... אין כזה דבר מועדונים באילת... (יש Xsite אבל הוא סגור..) כל מה שיש שם זה שילוב של פאב/זולה מוזר כזה/סנוקר.... ויש מליון וחצי כאלה (אנדרגראונד, לווי'ס...). אז בלילה הראשון באמת בילינו בכאלה. בלילה השני, התחלנו ב"דברים" הללו
ואז הלכנו למונקיז שזה פאב אנגלי ממש ממש נחמד
בלילה השלישי... ראינו קצת יום-טוב... ואז הלכנו לנו לטייל לנו בטיילת. שם פגשנו את (קחי אותי) שרון איילון - היא יצאה לה במסע במסגרת יום טוב למכור קעקועים בתרומות, אז כמובן קניתי (והצטלמתי איתה
). בהמשך הערב היא הנחתה ערב קריאוקי בBlack אז הלכנו (למרות שזה היה מחיר מופקע (אבל חלק הלך לתרומה ליום טוב), שרון הייתה ממש ממש נחמדה
ואני חייב לציין שבמציאות היא נראית הרבה יותר טוב מבטלויזיה
גם יואב היה - אבל הוא לא מעניין
היום בשעה 14:00 לקחתי אוטובוס מאילת לת"א... והנה אני כאן

למעלה