מגיע לי מזל טוב אחרי 11 חודשים של לימודים מעייפים ומתסכלים - עברתי טסט !!!!!! עכשיו אני מאושר :)
ק קיץ כתום New member 2/7/04 #1 ../images/Emo73.gif מגיע לי מזל טוב ../images/Emo70.gif ../images/Emo73.gif אחרי 11 חודשים של לימודים מעייפים ומתסכלים - עברתי טסט !!!!!! עכשיו אני מאושר
../images/Emo73.gif מגיע לי מזל טוב ../images/Emo70.gif ../images/Emo73.gif אחרי 11 חודשים של לימודים מעייפים ומתסכלים - עברתי טסט !!!!!! עכשיו אני מאושר
I ilsites New member 2/7/04 #3 תתחדש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif לי נגמר המלווה לפני חצי חודש ואני לא יודע איך הסתדרתי בלי אוטו לפני זה.. איזה טסט עברת? 11 חודשים זה די הרבה..
תתחדש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif לי נגמר המלווה לפני חצי חודש ואני לא יודע איך הסתדרתי בלי אוטו לפני זה.. איזה טסט עברת? 11 חודשים זה די הרבה..
I ilsites New member 2/7/04 #6 תענה לי על שאלה אחת: אפשר לספור את זה על יד אחת? ואני לא לועג חס וחלילה.. כל אחד עובר בתורו.. ולא תמיד הנבחן אשם..
תענה לי על שאלה אחת: אפשר לספור את זה על יד אחת? ואני לא לועג חס וחלילה.. כל אחד עובר בתורו.. ולא תמיד הנבחן אשם..
I ilsites New member 3/7/04 #15 אם כך אז זה עוד בסדר.. ../images/Emo13.gif את הטסט הראשון שאותו לא עברתי עשיתי עם מישהו שנכשל כבר ב-8 טסטים ועשה את ה-9 שלו וגם בו נכשל..
אם כך אז זה עוד בסדר.. ../images/Emo13.gif את הטסט הראשון שאותו לא עברתי עשיתי עם מישהו שנכשל כבר ב-8 טסטים ועשה את ה-9 שלו וגם בו נכשל..
Y yuval k New member 4/7/04 #35 בוא אלינו למסצ'וסטס ../images/Emo3.gif או לאלסקה... שם אפשר כבר מגיל 14
I ilsites New member 3/7/04 #16 גם אני קיבלתי לפני שבוע.. הוא הגיע ממש ימים ספורים אחרי שנגמר המלווה.. שמתי אותו בגאווה בארנק כך שכל אחד יראה אותו..
גם אני קיבלתי לפני שבוע.. הוא הגיע ממש ימים ספורים אחרי שנגמר המלווה.. שמתי אותו בגאווה בארנק כך שכל אחד יראה אותו..
C claimbing New member 3/7/04 #18 ../images/Emo6.gif אחח..ראש של מתכנת../images/Emo26.gif עברתי על המשפט פעמיים לא הבנתי למה שמת אותו ב"ג'אווה"
../images/Emo6.gif אחח..ראש של מתכנת../images/Emo26.gif עברתי על המשפט פעמיים לא הבנתי למה שמת אותו ב"ג'אווה"