מישהו יודע/ראה/שמע

SupeRonit

New member
../images/Emo73.gif מישהו יודע/ראה/שמע../images/Emo53.gif

ביום שישי בשעה 4 אחר הצהריים לערך אני ואבא שלי יצאנו מרחוב שמחה הולצברג ימינה לרחוב הפלמ"ח ומשמאל לפני הפנייה לשדרות נים ראינו שיירה של רכבים ובראשה רכב עומד מסובב ניצב לכיוון התנועה - האם הייתה שם תאונת דרכים ??!

חןשסק

New member
כן,

שכנה שלי עשתה תאונה עם האוטו שלה. היא באה מכיוון הרכבת ומסיבה כלשהי סטטה מהנתיב שלה לנתיב הנגדי והתנגשה חזיתית ברכב של לימודי נהגיה. לנהגים וללומדת נהיגה שלום, רק האוטו הלך טוטאל לוטסט...

הסיבה היחידה שעולה בדעתי היא..

אני מניח שהיא נהגת "נורמלית" ונהגה לאט באותו יום, אני מניח שבאותו יום לא ירד גשם והכביש היה יבש. אז הסיבה היחידה שהיא סטתה לכביש הנגדי היא התעפצות או הרדמות חלקית או מלאה למס' רגעים. אם כך הוא הדבר הרי שזה הדבר הכי מסוכן יותר מאנשים שאני שומע שנוסעים במהירויות מטורפות בשליטה מלאה או אנשים שמשתוללים בכביש כי דברים אלה נעשים במודעות מלאה. בעוד דבר זה נגרם מטעות חמורה וחוסר אחריות, כיצד נהג יכול לעלות על הכביש כשהוא חסר אחריות ? אני זוכר שחזרתי מהכנרת אחרי יומיים..ולילה אחד ישנתי אולי שעתיים שלוש... חזרנו אחרי 45 שעות.. באמצע הלילה.. עצרתי בצד הדרך 7 או 8 פעמים ! ! ! כל פעם שתיתי קולה נחתי מס' דקות ופעמיים אפילו נרדמתי ל10 דק' בצד הדרך... שתיתי קפה ויצאתי אפילו לשטוף פנים כדי לא לסכן את חברה שלי לשעבר ועוד ידידה שהייתה באוטו.. אנשים שנרדמים על ההגה חסרי אחריות וצריכים לשים ת'מפתחות ולא לעלות על ההגה בחיים. אתה לא כשיר לנהוג, אל תנהג. עייפות יותר גרועה משיכרות!

חןשסק

New member
לא, ממש לא הסיבה היחידה...

היא שכנה שגרה לידנו, ממש דלת ליד, ומה שקרה הוא שהיא פשוט שתתה מים וניגבה את הפנים מהחום. מספיקה שניה אחת של חוסר תשומת לב... זה לא חד משמעית הרדמות על ההגה... באותה מידה אתה יכול להחליף שניה תחנה ברדיו, דיסק ברדיו דיסק או סתם להתעטש.

יש פתרון לכל דבר!

אני מחליף תחנות או שירים או דיסקים בצורה עיוורת בלי להוריד את הראש כי אני רגיל לאוטו שלי ואני עושה את זה על עיוור כמו שבשלט של הטלויזיה בבית אני לא אחפש את הכפתור של התחנות וכו' ... עד שלא יודעים לעשות את זה על עיוור אז לא מעבירים בנסיעה ... בין לשתות מים לבין להוריד את העיניים מהכביש או יד אחת מההגה אין קשר .... אני אכלתי ושתיתי מלא פעמים בנהיגה ואין קשר ואין הפרעה, ואם היא לא מסוגלת לשלוט אז שתעצור בצד הדרך ותשתה מים בצד, ותנגב את הפנים, ובשביל זה יש חלון ורוח אפילו אם היא חמה אז היא מורידה את החום ויש מזגן ברוב המכוניות..

זה לא קשור למנוסים צעירים נשים או גברים

זאת צורת חשיבה. זמן דבר חשוב ולפעמים אין ת'זמן הזה לעצור בצד.. אבל בקטע הזה לא צריך להתחשבן. אם עייפים אז נחים.

cobainos

New member
מה זה משנה אם היא נרדמה או ניגבה פנים

כל עוד היא לא שלטה ברכב וגרמה לתאונה היא עדיין יצאה מטומטמת ואשמה ולא רק זה, יכול להיות מצב שהיא גרמה לטראומה אצל התלמיד נהיגה המסכן. נהגים כאלה גורים לי לפחוד כשאני יוצא לכביש כי אני יודע שהעובדה שאני אנהג טוב ואמנע מלעשות שטויות לא תכסה אותי ב100% (בדיוק כמו קונדומים)

אני יכול לתת לך הרצאה

על כמה שאתה שולט בחיים שלך ב100 אחוז ולא אף אחד אחר יגרום לך רע. זה עניין של חשיבה ודרך חיים מכאן ואילך אתה תשלוט ותגרום לעצמך כל דבר.. למשל, בנאדם תמים הלך ברחוב, פתאום הגיע משומקום רכב ועלה על המדרכה ודרס אותו, מי אשם? הרכב כמובן וכו'.. אבל מבחינת הבנאדם מי אשם ? (לא מבחינה משפטית אלא רוחנית נטו..) ההולך רגל אשם בעצמו שהוא נדרס בגלל שהוא בחר להיות שם באותו רגע ולצעוד שם ולסכן את עצמו וכו' וכו' וכו' זאת נראית חשיבה הכי סתומה וטיפשית בעולם אבל יש מאחוריה תיאוריה ענקית ודרך חיים מטורפת, אני מציע לכולכם לחיות ככה ולא לפחד מכלום ולקחת אחריות על הכל ולחשוב שאתה אחראי ב100 אחוז על הכל גם אם בצורת חשיבה לוגית של עולם לוגי שבעצם כולנו יודעים שהעולם לא לוגי ולא נורמלי. לקיחת אחריות תוביל לדרך חיים שלמה, טובה ובריאה מכל הכיוונים יותר. וקונדומים זה חרא.. יותר כיף בלי. שתבלע גלולות סעמק..

cobainos

New member
אתה לא מחדש כלום

ברור שצריך להיות אחראים על מעשינו ולא לחיות בהנחה שמחר יבואו וידרסו אותך ובכל זאת אתה יודע שזאת לא הגנה מלאה. ושיכול להיות מצב שתיסע 100% לפי החוקים ותהיה נהג זהיר אבל יבוא איזה שיכור שיסע על 180 ויעבור באור אדום אז הלך עליך ולא משנה כמה היית בסדר. אז ברור שצריך לעשות הכי טוב ולהיות 100%, אבל לא תמיד זה מספיק. במקרה של נהיגה צריך גם נסיון ולדעת לצפות גם את התנהגות האחר, אבל איך אתה יכול לצפות שאיזו מפגרת תחליט לשתות מים ולנגב את הפנים ולאבד שליטה?

חחח אהבתי ת'פאנץ'.. איזה מפגרת תחליט לשתות

..מים ולנגב את הפנים ולאבד שליטה..... חזק ! והתכוונתי שהקטע בלזהות את הטעויות והמחשבות של האחר כחלק מה100 אחוז.. אני רואה את כל זה כשלם.. אם אני אקרא את המחשבות שלך ואת הצורה שאתה תנהג כמה רגעים לפני ואמנע תאונה אפשרית או ודאית זה לא משהו על טבעי או נס או כישרון.. זה משהו שטמון בכולם וזה חלק יותר נסתר מב100 אחוז.. אבל חלק מה100 אחוז. כמו שאומרים שאנחנו משתמשים בחלק קטן מהמוח.. זה נכון. האבולוציה לא פיתחה אצל בני האדם יכולות תקשורת טלפתית דרך המחשבה ויכולת ריחוף ושאר יכולות שקיימות ביקום שיכולות להתקיים בעזרת המוח האנושי אבל לא מפותחות, כמו אצל חיות, רק שאצל בע"ח המוח פחות מפותח ואף פחות מנוצל.

cobainos

New member
אתה טועה אחי

הסיבה היחידה היא שמדובר באישה(שבטח הייתה צריכה להתאפר תוך כדי או משהו כזה
) סתם
(עכשיו אני הייתי בתפקיד שלך)

באתי כבר לרתוח על היהירות שאמרת שטעיתי חחח

אבל אז ראיתי את תוכן ההודעה.. והעלת חיוך על פניי :) יפה יפה, אתה לומד! עלה והצלח.. חחח אישההההההה אישהההההההה תמיד אישההההההההההההה. יאללה חבר'ס, תכלס תנהגו בזהירות.. ולילה טוב.

למעלה