מי נוהג יותר טוב?

Lancelot99

New member
../images/Emo73.gif מי נוהג יותר טוב?

פעם אחת ולתמיד - מי לדעתכם נוהג יותר טוב, בנים או בנות? תרשמו בבקשה גם לאיזו קבוצה מבין ה2 אתם שייכים

fishey

New member
זה תלוי מאוד ומשתנה....

אני מכיר בנות שנוהגות לא רע בכלל ומקצתן אף הייתי לוקח אותן להיות נהגות מילוט למקרה שאבצע שוד ...ולעומת זאת יש לי חבר שני לא מסוגל לנסוע איתו באוטו עם איך שהוא נוהג. זה הכל תלוי בכמה ניסיון יש לנהג כמה הוא מכיר את הרכב ומה מידת הביטחון העצמי שלו לגבי הנהיגה ובעוד כל מיני דברים שמאוד משפיעים ... אבל עדיין בנות יהיו אחראיות לרוב התאונות בארץ ..לא פעם כמעט ניכנסתי ברכב שהיה מולי בגלל איזה כוסית שהלכה על המדרכה (טוב בעצם גם בזה אנחנו הגברים אשמים ...מי זה הגבר שנתן לה לצאת מהמטבח ועוד באמצע היום
)

Lancelot99

New member
חחח, כן זה מוכר לי גם מנסיון אישי

וכל פעם אני אומר לעצמי "זהו, מעכשיו אתה מסתכל רק על הכביש" yeah... right...

ChilD SouL

New member
נהיגה.... ../images/Emo73.gif

אי אפשר לומר מי נוהג טוב יותר מבין 2 המינים. לגברים יש יותר ביטחון על הכביש, הם לוקחים יותר סיכונים, הם לא מפחדים להכנס למצבים מסוכנים. לעומתם לנשים יש פחות ביטחון על הכביש, הן לא נכנסות למצבים שיודעות בברור שלא יצאו מהם, הן לא לוקחת סיכונים מיותרים ונוהגות בשלווה. [כמובן שיש ויש אבל לרוב ובדר"כ זה המצב בכביש] בסופו של דבר, אני חושבת שגברים נוהגים יותר טוב מנשים. אולי לא בהרבה אבל יותר טוב זה בטוח. לאיזו קבוצה אני שייכת
אני לא יכולה לענות על כך כי אני לא הכי אובייקטיבית. אני רק יודעת שכשאני נוהגת ואחי נמצא באוטו אז הוא תמיד מעיר לי שאני נוסעת מהר מדיי ושיש לי פניות חדות ומהירות. לכן גם ההורים שלי מפחדים לשבת באוטו כשאני נוהגת.
לעומת כל החבר'ה המוזכרים הנ"ל סבא שלי חושב שאני נוהגת ממש טוב.

מתאחרת

New member
בקטע זה הבנים מנצחים בגדול

בגלל כל הסיבות שפורטו למעלה. אך...... להם יש גם יותר תאונות דרכים האם לא עדיף לנהוג בזהירות ולהיות "נהגת זהירה ומחושבת" ולחזור הביתה בשלום?????????????????????????????????????? תודה, אני מוותרת על התואר המפוקפק נהג טוב.

למעלה