סיכום שבועי

../images/Emo73.gifסיכום שבועי../images/Emo73.gif

יום הכי טוב בשבוע: יום הכי פחות טוב בשבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו לא טוב שקרה השבוע: משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: אמן/להקת השבוע: איש השבוע: ספר השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: מאכל השבוע: ציטוט משיר שאפיין את השבוע: תמונת השבוע: תוכנית לשבוע הבא: משהו שבא לכם להוסיף:

מסכמ"שת../images/Emo152.gif

יום הכי טוב בשבוע: שני יום הכי פחות טוב בשבוע: חמישי משהו טוב שקרה השבוע: אני וחברות שלי פשוט צחקנו כל ההפסקה הגדולה ביום שניה יינו בהתקף צחוק מטורף
משהו לא טוב שקרה השבוע: היה לי שיעור נהיגה ממש גרוע ביום חמישי! המורה ממש מציע לי לעבור לאוטומטי.. משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: איבדתי את החוברת כימיה שלי, אני לא מוצאת אותה! אמן/להקת השבוע: קייטי פרי! בעיקר teenage dream איש השבוע:
ספר השבוע: התפסן בשדה השיפון (זה הספר היחיד שאני קוראת כרגע לעבודה בספרות) תוכנית השבוע: צחוק מעבודה - מצאתי את עצמי מגלגלת מצחוק כל הפרק
סרט השבוע: just married עם אשטון קוטצ'ר XD מאכל השבוע: שניצל של אמא ^^ ציטוט משיר שאפיין את השבוע:
תמונת השבוע:
תוכנית לשבוע הבא: ללמוד למבחן הענק באזרחות ביום שישי משהו שבא לכם להוסיף: שבת שלום לכולם

Ayelet 363

New member
מסכמת

יום הכי טוב בשבוע: שישי. יום הכי פחות טוב בשבוע: ראשון. משהו טוב שקרה השבוע: היה כיף בסופ"ש- אחותי חזרה! משהו לא טוב שקרה השבוע: אחותי עזבה. סיימתי את הסדרה אנג'ל, קושי בלקבוע שיעורי נהיגה, אני עדיין מתעוררת עייפה ומתעייפת מהר. משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: כמה חלומות שאני בהיריון יכולים להיות לי ברצף?! התשובה:נדמה לי שהיו לי 3 השבוע- אבל השלישי\שני היה היום. אתמול אני תוהה אם היה... וזה בכלל קורה לי הרבה, וזה תמיד הזוי. אמן/להקת השבוע: גלי! איש השבוע: אחותי. ספר השבוע: סיימתי את Enchantment של הגאון אורסון סקוט קארד. חזרתי לקרוא את Dragon Keeper מאת הסופרת האהובה עליי, רובין הוב. תוכנית השבוע: אנג'ל, יומני הערפד, על טבעי, בונז, בית הבובות, אחת שיודעת, אחים ואחיות, פלאש פורווארד, קוגר טאון, גלי, איך פגשתי את אמא... ואני כמעט תמיד מצליחה לשכוח סדרה כלשהי
. סרט השבוע: הג'וב האיטלקי. מאכל השבוע: פסטה, ברוקולי עם גבינה לבנה מלוחה (וזה דווקא טעים), וכמובן- עוגה וסוכריות גומי. ציטוט משיר שאפיין את השבוע: -. תמונת השבוע:- תוכנית לשבוע הבא: להצליח לקבוע סוף סוף כמות רצינית של שיעורי נהיגה. משהו שבא לכם להוסיף: שבוע טוב לכולם\לכולן!

למעלה