סיכום שבועי

NotFamous

New member
../images/Emo73.gif סיכום שבועי ../images/Emo9.gif ../images/Emo73.gif

שיר ההשבוע של ג"ש:
שיר השבוע לא של ג"ש:
סרט/סדרה/ספר השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
תוכניות לשבוע הבא:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: שיהיה לכולכם סופ"ש נעים

../images/Emo80.gifכל הכבוד מישו פתח../images/Emo6.gif

שיר השבוע של ג"ש: Jealousy
ו KYHOMG שיר השבוע לא של ג"ש: Caught in a Web- Dream Theater forget everything- A New Found Glory Surfacing - TRUSTcompany סרט/סדרה/ספר השבוע: גיבורים
משהו טוב שקרה השבוע: מפגש סימפל בת"אDDDDD: משהו רע שקרה השבוע: משעמםםםם תוכניות לשבוע הבא: הופעה בחתונה של המאמנת שליD: ציטוט השבוע: "הדבר הזה שעושה טוק טוק טוק הוא בשביל החרשים בשביל שישמעו לאן הם צריכים ללכת" אוי החוכמה XDDDDDDDDDDDDD תמונת השבוע: חחח

PoisonSnowFlake

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של ג"ש: TYATH
שיר השבוע לא של ג"ש: Liar - TBS סרט/סדרה/ספר השבוע: גוסיפ גירל
משהו טוב שקרה השבוע: ניתוח אף
משהו רע שקרה השבוע: אני אבונפחא מהלך :S תוכניות לשבוע הבא: אף חדש :p ציטוט השבוע: -- תמונת השבוע: אני לא במצב של תמונות

EleVaTioN

New member
ואי אני מתה על השיר הזה!../images/Emo129.gif

שניהם, בין השירים הכי אהובים עליי. ואני אוהבת מאוד גם את הסגרה הזו, רק שלא יוצא לי לעקוב אחריה ממש
ותרגישי טוב

דנדי 1992

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של ג"ש: You're Gone שיר השבוע לא של ג"ש: Simple Plan - Time to Say Goodbye סרט/סדרה/ספר השבוע: סדרה-הפיג'מות סרט-קונג פו פנדה..ועוד מלא סרטים של אדם סנדלר
משהו טוב שקרה השבוע: מלא בגדים מהשוק בראש העין :) משהו רע שקרה השבוע: מה כבר יכול להיות רע?! אין בית ספר.. תוכניות לשבוע הבא:טורקיה ביום שני בלילה..(יהיה חסר לי הפורום) ציטוט השבוע:כל מיני יציאות מצחיקות מהפיג'מות.. תמונת השבוע: חחח..

../images/Emo80.gifאיזה כיף לךD:

תהני בטורקיה
אוף כולם טסים
..גם לי בא
.. בא לי לטוס להופעה של ג"ש

נושא

~מעתיקה מאסקייפ
~ שיר ההשבוע של ג"ש:
שיר השבוע לא של ג"ש: Chimaira-Resurrection End It All The Flame Pure Hatred Army Of Me Before Their Eyes-City In A Snow Globe Marylin Manson - The Nobodies Lustra - Scotty Doesn't Know Queens Of The Stone Age-Sick Sick Sick Deathstars-Death In Vogue סרט/סדרה/ספר השבוע: סדרות: שנות ה-70 ו"שמש" סרט: זה של נרניה, שלא ראיתי את הקודמים אז לא הבנתי כלום T_T, היצ'. משהו טוב שקרה השבוע:הממ, אחותי טסה לגרמניה, אז גם לה כיף וגם לי.D: וקניתי מחוך סקא שחור לבן סופר מגניב כזה. ^^ משהו רע שקרה השבוע:השיעמום הורג |אימו2| תוכניות לשבוע הבא:לא בטוחה, נראה. ציטוט השבוע:לא זוכרת כבר XD תמונת השבוע:אני רוצה אחת כזאת

EleVaTioN

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

שיר ההשבוע של ג"ש: the anthem שיר השבוע לא של ג"ש: killswitch engage - my curse \ death cab for cutie - the ice is getting thinner סרט/סדרה/ספר השבוע: גוד לאק צ'אק משהו טוב שקרה השבוע: סופ"ש עם החבר בצפון לרגל שנתיים ביחד
הכי טוב בעולם משהו רע שקרה השבוע: החזרה לשגרה
תוכניות לשבוע הבא: אמממ לעבור את השבת בשלום
ציטוט השבוע: - תמונת השבוע: -

למעלה