סיכום שבועי

animfanatic

New member
../images/Emo73.gif סיכום שבועי ../images/Emo98.gif ../images/Emo183.gif

השבוע מ- 1 עד 10:
השבוע במילה אחת:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע:
דבר הזוי שקרה השבוע:
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
שיר השבוע בכללי:
להקת השבוע:
דיסק השבוע:
ציטוטי השבוע:
סרט/סדרת השבוע:
ספר השבוע:
הכרזת השבוע:
התחדשות השבוע:
התמכרות השבוע:
בדיחת השבוע:
מאכל השבוע:
משקה השבוע:
אדם השבוע:
תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא: - - - שבוע טוב בנות.

../images/Emo54.gifמסכמשת../images/Emo9.gif

השבוע מ- 1 עד 10: 100000 השבוע במילה אחת: וואו. דבר טוב שקרה השבוע: פולייייייין, הגיע הספר המקסים שליי
, והצטלמתי עם הקב"ט הפולני המושלםםםם שלי דבר רע שקרה השבוע: עליתי 8 קומות ברגל עם מזוודה :'(!!!! דבר מצחיק שקרה השבוע: היו כלכך הרבה דברים מצחיקים בפולין פאדיחת השבוע: לא זוכרת
דבר הזוי שקרה השבוע: מלא מלא מלא שיר השבוע של טוקיו הוטל: לא שמעתי, שמישהו ישלח לי את הדיסק החדש באנגלית :'( שיר השבוע בכללי: גלי עטרי - אין לי ארץ אחרת להקת השבוע: El Canto Del Loco דיסק השבוע: - - - ציטוטי השבוע: חח יש מליונים אבל רק מי שהיה שם כשזה קרה יבין, אז אין טעם לרשום ;) סרט/סדרת השבוע: הנער במדי הפסים ספר השבוע: הספר של פרננדו אהובי
הכרזת השבוע: אין כמו ישראל!!! התחדשות השבוע: וואו, מליונים: ספר, חולצה, דגלים, שכל, כוסות, סיגריות פולניות כאלה מגניבות רצח, שרשרת, צעיפים, מזכרות מפולין ועוד המון התמכרות השבוע: קולה בדיחת השבוע: "הי אתה, איך קוראים לך? סתום ת'פה!!!!!" (הקב"ט המקסים שלנו) מאכל השבוע: פוקט של KFC משקה השבוע: קולהה אדם השבוע: שנייי המקסימה שלי, והמשפחה, ועוד כמה אהובים חדשים
תמונת השבוע: אני קטנה בלבן מתחת לאנדרטה תכנונים לשבוע הבא: לחזור לשגרה
, בצפר, עבודה.... בעע.... הודגש באמצעות מדגישומטיק

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif גשששששששם ../images/Emo183.gif

השבוע מ- 1 עד 10: * 8 +
השבוע במילה אחת: * אחלה.
דבר טוב שקרה השבוע: * לא למדנו כמעט כל השבוע.
* היה לנו טיול לבסיס חצרים - למרות שהיה מזה משעמם XD * במקום ללמוד הבעה שיחקנו עם המורה
* דחו לנו את המבחן בספרות. * הלך לי ממש טוב במבחן בהבעה.
דבר רע שקרה השבוע: * היתושים אכלו אותי
* גשם, רוח, קר ללללללללללי.
דבר מצחיק שקרה השבוע: * כשנסענו לטיול בחצרים דיברתי בפלאפון וחברה שלי החליטה שיהיה כיף להציק לי ולצעוק לי באמצע. אז היא התחילה לצעוק ובקושי הצלחתי לדבר - כשהגענו לבסיס אז התקשרו אליה והתחלתי לצעוק לה בטלפון כמו משוגעת
* המורה להבעה החליטה שאין לה כוח ללמד אותנו, אז היא החליטה שאנחנו משחקים גלגל המזל [חחחחחח XD] אז היא החליטה שהנושא יהיה שמות של ילדים מהשיכבה והיא עשתה את הקווים והיינו צריכים לגלות של מי השם - אז שמתי לב שזה מתאים לשלי. אז צעקתי: "אני" והמורה כמעט הרביצה לי כי גיליתי עוד לפני שזרקו אותיות XDDD * גם בשיעור הבעה: הפעם החלטנו לעשות שמות של מורות, והיא עשתה את הקווים ואמרה שאם אנחנו מצליחים לגלות את השם היא לא נותנת לנו שיעורי בית. אז התחלנו לזרוק אותיות ואת כל השמות של המורות, ובניסיון האחרון שלנו ילד מהכיתה שלי גילה את השם - ומסתבר שזה השם השני שלה
שיר השבוע של טוקיו הוטל: * Rette Mich
* Spring Nicht. * World Behind My Wall.
* Alien.
שיר השבוע בכללי: * Muse - Plug In Baby.
* Three Days Gras - Just Like You.
להקת השבוע: * טוקיו הוטל.
* מיוז.
דיסק השבוע: * Zimmer 483 - כמה זמן לא שמעתי את הדיסק הזה
סרט/סדרת השבוע: * חברים.
הכרזת השבוע: * קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקר לי.
בדיחת השבוע: ~ בדיחה שילד מהכיתה שלי סיפר היום בשעור היסטוריה ~ שני אנשים הולכים לטפס על הר, אחד מהם מגמגם. שני האנשים מתחילים לטפס, והאיש שמגמגם מנסה לומר לשני משהו. איש 1: ש... ש... ש... איש 2: מה יש לך ? שתוק. ~ ממשיכים לטפס ~ איש 1: ש... ש... ש... איש 2: נו... מה יהיה איתך ? ~ ממשיכים לטפס ~ איש 1: ש... ש... ש... איש 2: נו, דבר כבר - חפרת לי. איש 1: ש... שחכנו את האוהל שלנו למטה. ~ השניים מתחילים לרדת למטה ~ איש 1: אי... אי... אי... איש 2: מה עובר עלייך ? שוב התחלת ? ~ ממשיכים לרדת מההר ~ איש 1: אי... אי... אי... איש 2: וואי, שתוק - עשית לי כאבי ראש. ~ ממשיכים לרדת מההר ~ איש 1: אי... אי... אי... איש 2: דבר כבר. איש 1: אי... אי אפשר לצחוק איתך ? XD
מאכל השבוע: * סלט ?
משקה השבוע: * מים, מים, מים.
אדם השבוע: * וואו, יש כ"כ הרבה אנשים - ואממ... אין לי כוח לפרט XD אז פשוט, כל האנשים שאני מכירה.
תמונת השבוע: *
תכנונים לשבוע הבא: * מבחן בביולוגיה
* מבחן בהיסטוריה - איזה מורה דפוק >< * ללכת לסדר את הפלאפון האידיוט הזה
- - - שבוע טוב בנות.

תמקי XP

New member
../images/Emo191.gif קח אותי מפה לבלדיסטן :)

השבוע מ- 1 עד 10: 7 השבוע במילה אחת: סבבה דבר טוב שקרה השבוע: אממ נאממ .. אתמול בערב. יואווו . רקדתי כמו מטורפת ואחר כך ישבתי עם חברים במשך שעה ופשוט שתקנו ושמענו מוזיקה ונירגלנו, היה כל כך טוב. הייתי עם חברות בבאר שבע, קניתי שני מכנסי סטלה כאלה ואחר כך שיחקנו רוק בנד 3: זה כל כך טוב XD דבר רע שקרה השבוע: כאבי ראש מזעזעים .. \: דבר מצחיק שקרה השבוע: אתמול ידיד שלי היה שיכור והלך אחרי לכל מקום ואמר את כל מה שאמרתי כמו פג XD . אתמול עם חברות בגןשעשועים חח . פאדיחת השבוע: התגלשתי במגלשה והתרוממה לי השמלה וראו לי את התחתונים חחחחחחח דבר הזוי שקרה השבוע: הסרט - היי היי זאת אסתר בלומברגר ווווווווווטפפאאק. סרט בדיחה, באמת שיר השבוע של טוקיו הוטל: מונסון . שרנו את זה ברוק בנד בלי הפסקה חחח שיר השבוע בכללי: Madboojah Project - Raul Madboojah Project - Baladistan Madboojah Project - Zimbool best of me - sum41 your call- Secondhand Serenade - Secondhand Serenade- its not over NeverShoutNever - Did It Hurt NeverShoutNever - [New] BigCitydreams ילדה בשמלה לבנה- אלון [ידיד שלי. הבנאדם הכי מוכשר שיש.] Bunji Garlin - Fire Fi Dem Ganja bus - damian marley and cypress hill ציטוטי השבוע: אני: "תגידי יש פה רגאיי?" מז'ין: "קוראים לזה *רוק* בנדOO" -- יעלי: "טוב סבבה ! רציתי לספר לכן משו אבל אם אתן לא רוצות.. אני הולכת." *יוצאת מהחדר* אני רצה אחריה וצועקת: "יול אני מזהירה אותך, את יוצאת מפה וסוגרת את הדלת - היא לא פתוחה יותר!" אני למז'ין וגיטה: "הראתי לה מה זה!" חחחחח -- אני כותבת לוונדי ברכה: "שתהיה לך: שבת שלום שנה טובה תקופה טובה ומלאה בחיוכים בטן הריונות פיטמה גדולה עם שיערה באמצע... " חחח סרט/סדרת השבוע: אבודים 3333333333333333333333 > ספר השבוע: לא קראתי לצערי הכרזת השבוע: כואב לי הראש התחדשות השבוע: שני מכנסי סטלה 3: התמכרות השבוע: נטיורוואלי 333 > סימס3 בטלפון . זה פאקינג ממכר XD אבודים !! בדיחת השבוע: היי היי זאת אסתר בלוברגר- מה לעזאזל הסרט הזה אמור להביע ? מאכל השבוע: חביתה עם טונה 3> משקה השבוע: אייסקפה לייט אדם השבוע: אלולה, מז'ין,[קרן]יול[יעלי],ברלין[איתמר], סיס[ירדן], בוגון[חגי], לולו[הלל], וונדי[נטע], איה. תמונת השבוע: תכנונים לשבוע הבא: סדנת עין גדי !!!!!!! 333 :

animfanatic

New member
פופקורן| תתחדשי ../images/Emo8.gif

חחחחחח... הציטוטים
שבוע טוב תמריק.

KameaChan

New member
../images/Emo221.gifס../images/Emo221.gifכ../images/Emo221.gifמ../images/Emo221.gifש../images/Emo221.gif! D:

השבוע מ- 1 עד 10: 10 ^^ השבוע במילה אחת: סבבוש דבר טוב שקרה השבוע: רק אחד? הכרתי מלא חברות חדשות, פתחתי חשבון אייסי, קיבלתי את ה-100 היחיד [כנראה] בפיסיקה, כתבתי מלא וציירתי, קיבלתי מלאמלאמלאמלאמלאמלא מחמאות מהמורות באסיפת הורים D: ועוד מלאאא~ דבר רע שקרה השבוע: כלום [למען השם, תודה לאל] דבר מצחיק שקרה השבוע: הצחקתי את כל הכיתה בשיעור אזרחות D: [כולל את המורה!!!!!11] פאדיחת השבוע: אהרמ...חשבתי שראיתי איזה מישו שאני מכירה באסיפת הורים, קראתי לו ובסוף גיליתי שזה לא הוא! איזה בושות!@#@!# T<T" דבר הזוי שקרה השבוע: ראו: "דבר מצחיק שקרה השבוע" שיר השבוע של טוקיו הוטל: אוטומטי. שיר השבוע בכללי: אותו השיר P: להקת השבוע: טוקיווו ♥ דיסק השבוע: זימר 483 ציטוטי השבוע: אוווו! יש מלאאא! D: * אני: What are you doing? שאנון: Tom [I hope] XD ^ [נראהלי שלא P:] * אני: בשעה שביעית אנחנו כבר לא רעננים! כל הכיתה + מורה: [מחלקים מחמאות] יפה קמע! כל הכבוד! קרעת אותי עכשיו! [צוחקים]... * תלמידה [שירן]: מי עצבן אותך? מה זה הכמות הזאת?! מורה למתמ' [עדה]: תרגילים קצרים! שירן: גם החיים קצרים!#$!@#!@ * עדה: אין n [נשמע כמו n, n \ אין, אין XD]. * מורה ללשון [ציקי]: "תנו לנו חכה" לא אומר באמת לתת חכה, זה אומר תנו לנו דגים!... XD * תלמיד [דניאל]: בטעות הכניסו קטיושה לטנק וירו?! "אופס...?" "לא השתמשנו בזה 3 חודשים... נבדוק לאן זה מגיע!" * מורה 2 למדעים [סוניה]: מי שהגיע - ישב. תלמיד: ומי שלא הגיע? סוניה: שישב...בחוץ!! * אני: Nirvana went...BOOM!! XDD [אל תשאלו מה עבר עלי, בבקשה]. * מורה לספרות [אברמלה]: "עוד שיר? In English?" [נתתי לה את שיר מספר 21 שכתבתי היום D:] * מחנכת [איילת] בשיעור אנגלית: When I'm ispired - I EAT! :D * מורה 1 למדעים [נאירה]: מי היה בגן הבוטני בת"א? תלמיד [חן]: זה שבהרצל 175? * תלמידה [מאיה]: אולי תארגני לנו טיול? D: נאירה: כן...טיסה בשמי הארץ...על חשבונכם|סדגש!!! D: * נאירה: יש הרבה הצלחות ברפואה ויש המון הצלחות. * מורה לערבית [רותי]: ארה"ב הברית! D: * ידידה: Do you know French? אני: Only a bit :3 I know to say Wi... ידידה: It's Oui, not Wi =) אני: NO! It's Wii! :D סרט/סדרת השבוע: דמדומים D: ספר השבוע: Chosen - P.C. amd Kristin Cast הכרזת השבוע: שיר מספר 21!!!!!!!!!!11 DDDDDDD: התחדשות השבוע: שירים חדשים~~~ לעלעלעלעלהלהלה XD התמכרות השבוע: טוקיו, As usual :D בדיחת השבוע: איש אחד הלךהלךהלך, נפל לבור ורכב על לאמה. מאכל השבוע: פיצה, בורקס גבינה ופסטההההעעע *-* משקה השבוע: מיםמיםמיםמים, הו מים בששון~! D: אדם השבוע: אני!! וכל החברים הכי מדהימים שיש בעולם [כולל את כוווולכן D:], ההורים שליייי וכמובן, אי אפשר לשכוח את הרביעייה שלנו D: תמונת השבוע: איןלי P: תכנונים לשבוע הבא: ללמוד X_X" - - - שבוע מדהים בנות!!!!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הציטוטים ../images/Emo6.gif

כבוד על ה- 100 בפיזיקה, גם אני רוצה.
שבוע טוב קמי.

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif דאנקה ../images/Emo23.gif

הלוואי ימשיך ככה [: יש לי תוכניות להתקבל לתלמה ילין *-* שבוע מדהים גם לך [: איך היה המופע ב-MTV? נכון שהם היו מושלמים? [: בילא ערפדי, טומי סקס, גיורא אורגני וגוסטבון הדובון *-* 3> מתה עליהם כלכךכלכךכלכך 333333333> *___________*

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ../images/Emo6.gif

בילון, טומי הסקסי, גיורא הגוריל, וגוסטבון הדובון XDDDD היה מדהים, היה ממש יפה
וברור מושלמים - כמו תמיד :)

לירונת

New member
ראיתי בדיוק 2 דקות מהמופע, נלחצתי מהשיער של

בילה וחזרתי לראות את 'שושלת טיודור' *___* ואז חזרתי לזה, בדיוק כשביל צעק שם משהו בנוסח 'סי יו נקס טיים' או משהו כזה, ואז חשבתי לעצמי- למה שם ולא פה?!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ההופעה הייתה דווקא ממש יפה ../images/Emo99.gif

חחחחחח, נקווה שהם יחזרו להופעה כאן.

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifהוא.לא.גוריל. ../images/Emo11.gif

תפסיקו לרדת על גיורא שלי נוווו
הוא הנורמלי היחיד שנשאר בלהקה הזאת. טוב, בערך.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חחחחחחחחח

אני ודנדי החלטנו שהוא גוריל
אבל זה לא אומר שאני לא מתה עליו.

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifמהעהע הציטוטים ../images/Emo6.gif

מלא בנות מהקבוצת טוקיו הזאת שלך הוסיפו אותי בלי לדעת בכלל. עכשיו כתבתי לאחת "who are you?" והיא כתבה חזרה שהמחשב שלה הוסיף אותי לבד והיא לא יכלה לבטל XDDD רוצה לשמוע בדיחה? D: איש אחד הלךהלךהלך בום שניצל P; גאד כמה צחקתי מזה. הייתי במצב כפית. טוב, משעמם לי. anyways hunn, שבוע מעולה שיהיה לך :)

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif LOL :D

נחמד לשמוע שאת מאושרת ^_^ שבוע מקסים גם לך
|

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif אין לי כוח להשקיע. תסלחו לי :(

השבוע מ- 1 עד 10: 7-8 השבוע במילה אחת: סביר.. דבר טוב שקרה השבוע: התחדשתי בחבר. גשם. הרבה דרכים חדשים נפתחות מולי. ההופעה אתמול שראיתי ב-4 וחצי לפנות בוקר. למדתי אוטומטיש האקוסטי סוף סוף. דבר רע שקרה השבוע: האנג אובר מתמשך ועוד כמה דברים שהייתי מעדיפה להדחיק כרגע. דבר מצחיק שקרה השבוע: אתמול XDD פאדיחת השבוע: אתמול עשיתי לעצמי הרבה פאדיחות. דבר הזוי שקרה השבוע: חחחחחחחחחחחחחחחחח עזבו XDD שיר השבוע של טוקיו הוטל: אליאן זוכט ליבהההההההה דאיינה ליבההההההה
דוגס אנלישד. שיר השבוע בכללי: כל השבוע שמעתי טוקיו. עמכם הסליחה XD להקת השבוע: טוקיו הוטל ~קול גיאורג מה-VMA~ ומייקל שנכנס לי בין לבין XD דיסק השבוע: הומאאאאאאאאאנויד המוסלמי
ציטוטי השבוע: ברחו לי חחחחחחחחחחחחח באמת. סרט/סדרת השבוע: תוצרת אמריקה. סרט. פצצה. קורע בטירוף. ספר השבוע: לא קוראת. לקרוא זה לא בריא בכללללללללללל *מתחנגל1* הכרזת השבוע: יש לי חבר חחחחחחחחחחחחח התחדשות השבוע: חברררררררר התמכרות השבוע: חבר *גבותגבות* בדיחת השבוע: שני אנשים הולכים הולכים ואז שוחים. (?) האמת שבדיחת השבוע זה הברווז שביל צייר. אלוהים ישמור. חוזרים למעון עם ביל קאוליץ. מאכל השבוע: פיצה איכס אני לא יכולה לראות פיצות יותר XD משקה השבוע: בלו
אדם השבוע: דנדי הנשמה. אמא. דודה. לא יודעת, כל העולם היפה הזה. תמונת השבוע: נלך על זאת. כפרהההההההההה
תכנונים לשבוע הבא: לעשות רוק
לצבוע את השיער או משהו... וללכת לראות את הסרט של מייקל מחר.
שבוע מדהים בנות.
באמת סורי על אי ההשקעה XD

למעלה