סכמ"ש זהיר בדרכים

veredmp

New member
../images/Emo73.gifסכמ"ש זהיר בדרכים../images/Emo73.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: קשת אדומה לשיער – כן או לא? פרטו ונמקו!
שיהיה לכולם סוף שבוע מהמם ומי שעדיין לא הצביע - למה אתם מחכים?

veredmp

New member
../images/Emo107.gif דובי דוברמן, ד"ר לחוקי תנועה

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): כל מיני. אין משהו ספציפי
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): קרן פלס ונורית גלרון מההופעה אתמול - "הלילות קסומים" ו"גאון" שנורית שרה לבד (שיר מדהים!)
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: אני עושה מרתון "בנות גילמור". איזו סדרה שנונה ומהממת!
ציטוט/י השבוע: "זה לא אאוטלטי"
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: אתמול, ההופעה. ללא ספק.
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הופעה של עפר בשן
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: בזזזז בזזזזז
שאלת בונוס: קשת אדומה לשיער – כן או לא? פרטו ונמקו! אני בעיקרון פחות מחבבת קשתות, אבל אדום זה תמיד טוב

ady18

Well-known member
מסכמת...

שיר השבוע של מירי אסופים\בקרקס הזה שיר השבוע השירים של היהודים יום ראשון הכי מוצלח פינקניק עם חברים מחכה הופעות שבוע נחמד לא אוהבת בכלל קשתות

עונה

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):עאח"ב שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):כל השירים אתמול מההופעה של נורית. תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:פרויקט מסלול. איך העיפו את ניר? כוכב נולד. איך העיפו את חובי ודניאל וראם נשאר? ציטוט/י השבוע:פיל קולינס. ורד מבינה. איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:אתמול. הופעה של נורית גלרון מארחת את קרן פלס. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:אני עכשיו משום מה בתחושת עצבות קלה. אולי זה מגעגועים לד' שלי . אני מחכה לו כבר מאתמול שיחזור.נמאס לי להיות בדירה לבד. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:רודוס. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-השבוע לא הסתדר. א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:חביב. שאלת בונוס: קשת אדומה לשיער – כן או לא? פרטו ונמקו! ברור שכן. אומנם לפעמים זה לא הכי נוח אבל ככה לפחות נותן מעין מראה מסודר יותר.

איריס מ

New member
מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "עכשיו אתה חוזר בחזרה", "לשם", "באה אליכם", "שיר תקווה". שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): שירים של יצחק קלפטר, "עוף גוזל", "מבול". תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: "לא כולל שרות". ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: אין יום ספציפי. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: חופש. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: סבבה. שאלת בונוס: קשת אדומה לשיער – כן או לא? פרטו ונמקו! לא ניסיתי באופן אישי, מניחה שזה נחמד. שיהיה לכולם סוף שבוע מהמם ומי שעדיין לא הצביע - למה אתם מחכים?
בכל פעם מצביעה מחדש
סופ"ש מקסים

viko222

New member
../images/Emo198.gif../images/Emo195.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):לשם שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):נינט-מדברים ואם אני אלך.. תמונת/פליקס השבוע:הסירטון שאיריס צלמה את מירי עבורי
ציטוט/י השבוע:מפקדת "חייל,איפה הכומתה שלך?" אני:"~בודק~...כנראה שנפלה ואבדה לי
. איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:יום רביעי,מקס ברנר
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:חמישי
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:שלא יגיע יום א'!
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:פגשתי בסירטון! סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:נחמד שאלת בונוס: קשת אדומה לשיער – כן או לא? פרטו ונמקו! לחיי הקוקו

למעלה