סכמ"ש, מה נראה לכם, ביי!

veredmp

New member
../images/Emo73.gifסכמ"ש, מה נראה לכם, ביי!../images/Emo73.gif

הפרומו החדש למונית הכסף פשוט קורע אותי כל פעם מחדש
שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: אם החבר/ה לשעבר שלכם היה/היתה מתקשר/ת, הייתם עונים או מתעלמים? סופ"ש נעים לכולם ותמשיכו להכנס ולהצביע למצעד השנתי של רשת ג' ומאקו

מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): עזבוני לנפשי שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: לקבל את מסר הזכייה לבוא למפגש =) משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: בעלה של חברה טובה שלי =\ בן אדם מגעיל משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: המפגש!!!! האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: בסדר

sp400

New member
מסכמש

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): חדשות טובות שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): כל היתר חולף-קרן תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: השרדות מירית עפה :'( איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: אין משהו מיוחד משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: אהה ... אני אשמור לעצמי משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: אח אח שיבוא כבר יום חמישי סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: אווווווווווווווווף שאלת בונוס: אם החבר/ה לשעבר שלכם היה/היתה מתקשר/ת, הייתם עונים או מתעלמים? בגדול מתעלם אבל בגלל שאחת מהאקסיות שלי קוראת פה אז אני אהיה פוליטיקלי קורקט ואגיד שאני עונה תמיד לאקסיות שלי

ofree15

New member
מסכמת :)

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): כלוב של זהב, תמונה.. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): כל היתר חולף תמונת/פליקס השבוע: לא היה זמן לצלם
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: לא היה זמן לראות טלויזיה
ציטוט/י השבוע: "אתם קורס, אתם כלום, אתם אפס" המדריך המגעיל שלי..
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: לעבור את המבחן אמצע.. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: היחס של המדריך שלי בקורס.. גם ככה הקורס מאסיבי וקשה.. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: להמשיך את הקורס ולקוות להצליח לעבור אותו האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- לא א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מתיש פיזית ונפשית שאלת בונוס: אם החבר/ה לשעבר שלכם היה/היתה מתקשר/ת, הייתם עונים או מתעלמים? עונים..

yafit1305

New member
מסכמת זכייה בתחרות

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):"נעלם" לי הדיסק - אני צריכה לקנות חדש! תמונת/פליקס השבוע:זכיתי בתחרות צילומים - מצ"ב הפרסום מהעיתון שפורסם היום תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:הישרדות - מיכה לגמר ב 29.8 - אני אהיה שם! משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:מפגש פורום

veredmp

New member
לפחות נעלם לך הדיסק החדש, שתוכלי לשדרג את

הקיים עם הפיוט?

מסכמת!!../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): מה עשית שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): אל תשליכני, והשירים של מיכל גבע!! תמונת/פליקס השבוע: ת"א - פארק הירקון
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: הישרדות ציטוט/י השבוע: "אוקיי, זה שיר שממחר הולך לפח!" איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: וואו היה לי שבוע מעולה!! ימים שני, שלישי ורביעי היו פשוט מדהימים! גם הופעה של מיכל גבע וגם ת"א עם החברה הכי טובה ואחותי!! חח משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: מתמטיקה..... עבודה לחופש
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הופעה של אחותי, מפגש פורום! ועוד כמה....
האם פגשתם את מירי השבוע? לא. למרות שכשהסתובבנו ברוטשילד ראינו מלא מפורסמים אחרים חחח סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: תלאביבי
שאלת בונוס: אם החבר/ה לשעבר שלכם היה/היתה מתקשר/ת, הייתם עונים או מתעלמים? תלוי. מה שכן לא כמו זאתי בפרומו, זה פשוט קורע מצחוק!! שבת שלוםם!!

מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): חדשות טובות,אף אחת,טיפה טיפה.. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): שנינו שווים-אביב גפן,שיר שבשנה האחרונה לא בוצע בהופעות, וב2 ההופעות האחרונות (2 בשבוע האחרון!) היה את השיר... אותי זה ריגש,בעבר זה היה השיר שלי. תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: חצי מכוכב נולד. ציטוט/י השבוע:"הכל הכל,אני יכול כי זה החופש הגדול!" איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: הופעה של אביב גפן בזאפה בת"א,הופעה של אביב בירושלים ,והיום,לצאת לחופש... משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: פרידות מהילדים הגדולים שלא ימשיכו איתנו שנה הבאה, ולהיפרד משאר הילדים במשך שבועיים עד תחילת השנה החדשה..אני שונאת פרידות! אני כבר מתגעגעת אליהם:( משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: יום רביעי נוסעת לסיני... האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: קייטנה. שאלת בונוס: אם החבר/ה לשעבר שלכם היה/היתה מתקשר/ת, הייתם עונים או מתעלמים? נראה לי הייתי עונה,למרות שהייתי מעדיפה לסנן.

הילה 201

New member
סכמ"ש

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): ממי שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): אילנית אל הדרך ואם ייפול הכוכב שלי תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: לא ראיתי כ"כ טלויזיה ציטוט/י השבוע: "עד היום שאמות לא רוצה ממך שום דבר".... איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יציאות בקטנה.. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: דברים קטנים,אנשים מרגיזים בעבודה... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: מפגש פורום האם פגשתם את מירי השבוע? לא סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מצויין שאלת בונוס: אם החבר/ה לשעבר שלכם היה/היתה מתקשר/ת, הייתם עונים או מתעלמים? עונה ומגיבה תלוי איך נגמרו היחסים...

Music4Life

New member
../images/Emo29.gif מסכמת!

סיכום לילי....:) שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
אני אוהבת את "יום ראשון" שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
You & I" - Lady Gaga , אהבת חיי......
תמונת/פליקס השבוע:
נהההה.... תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
לא אוהבת רדיו ציטוט/י השבוע:
"I am always gonna have as much penis as I do vagina" , חחחח הציטוט של ליידי גאגא, נא לא להבבל...
אבל הוא חזק
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
היום, כשהתברר לי שאני אהיה במפגש המדליק עם גב' מסיקה
אני מתרגשת ושמחה... משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
המממ...לא זוכרת ת'אמת, יש לי עכשיו חופש כך שאין שומדבר שיכול להוריד לי את מפלס המצברוח:) משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
נו ברור.....המפגש עם מירי
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
עדיין לא... סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
נפלא
שאלת בונוס: אם החבר/ה לשעבר שלכם היה/היתה מתקשר/ת, הייתם עונים או מתעלמים?
המממ....מתעלמת
בארור שמתעלמת....מי צריך לשמוע את קולה?!?!

תהנו במפגש עם מירי...

ממש מבאס שאני לא יכולה לבוא:/ אולי היה עדיף להירשם ולא לזכות..היה פחות מבאס ממה שאני מרגישה עכשיו:S מקווה שלפחות אני לא אשתעמם יותר מידי בסיני ושאף מיצרי לא יפחיד אותי:S

veredmp

New member
חם לי, חם לי, חם לי.......

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): כלוב של זהב. רק אם מישהו יוכל להסביר לי באיזה יקום השיר הזה נחשב שיר רומנטי........
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): גיליתי את 88FM, בערב הם שמים שירי ג'ז מהממים ביותר!
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: ראיתי שלשום את "פעם הייתי". מומלץ ביותר. אדיר מילר ומיה דגן פשוט מדהימים שם.
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום חמישי
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: יום חמישי
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: לוהט
שאלת בונוס: אם החבר/ה לשעבר שלכם היה/היתה מתקשר/ת, הייתם עונים או מתעלמים? ברור שמתעלמת

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר של מירי:אף אחת לא של מירי עד מתי אלוהי דיאנה גלובי תוכנית tlv משהו שהעלה יום ראשון פינקניק שלישי שופינג משהו שהוריד ההדחה של אבי בן אבו משהו שמצפים מפגש הפורום תלוי

NaniBani

New member
מסכמת :)

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): זה בביצוע של מירי - אל תלך מכאן שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): הצפון הפורח תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: כוכב נולד, משבוע לשבוע אני מגלה כמה כישרון יש שם השנה, חוצמזה שזה ממש דפוק שהעיפו את אבי, ונאור אלבז ששר מהאף עוד שורד שם. (איך לעזאזל?! הרי כולם מאוכזבים מהחזרה שלו!) ציטוט/י השבוע: עכשיו ראיתי משפטי שוביניזם בפייסבוק אז קבלו אחד- אלימות במשפחה, כי גבר לא צריך לבקש פעמיים. איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: ההודעה מורד על הפורומירי D: משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: נודע לי על משהו נורא שקרה במשפחה של החבר
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: יום חמישי, שיבוא כבררר!! וסוף שבוע :) האם פגשתם את מירי השבוע? - שבוע הבא אני אוכל סוף סוף למלא את זה בסיכום D: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מפתיע! (לטובה ולרעה) שאלת בונוס: אם החבר/ה לשעבר שלכם היה/היתה מתקשר/ת, הייתם עונים או מתעלמים? ברור שעונה, אני משתדלת לשמור על קשר טוב עם כולם חחח
שבוע טוב

מסכמת לפני שיגיע יום ראשון (לא השיר) ../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):כלוב של זהב שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):שירים של אריאל הורוביץ ומתוך כוכב נולד 8 תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:TLV ציטוט/י השבוע: כל שראיתי טרם ראו אותך עיניי, הם חיים אבודים. איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:יום חמישי לראות את מיקי ורשאי בהופעה של אריאל הורוביץ והיום מפגש עם זוג חברים וביקור במוזיאון ירושלים. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: שבסוף לא נשארנו לחוצות היוצר בירושלים משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:מחר: מדידות, טעימות וכמובן ברור שמפגש פורומירי האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-השבוע לא א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:טיולי שאלת בונוס: אם החבר/ה לשעבר שלכם היה/היתה מתקשר/ת, הייתם עונים או מתעלמים?נותנת בן זוגי לענות

../images/Emo8.gif סכמ"ש שלי...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): שני כוכבים... שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): שירי הראל סקעת, עדיין בהשפעת ההופעה המקסימה בשוני לפני שבוע...
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: מצליחה לראות רק חצאי תוכניות לאחרונה...
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: מסיבת סיום גן של הילד בגן... מצחיק, הוא אפילו קיבל דיפלומה...
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: שבוע מתיש בעבודה, לא הוריד מצב רוח אבל חיכיתי לסופ"ש מאוד...
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: פורומירי כמובן
וחתונה של קרוב משפחה בהרצליה. האם פגשתם את מירי השבוע? בקרוב אגיד "כן"...
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: אינטנסיבי...
שאלת בונוס: אם החבר/ה לשעבר שלכם היה/היתה מתקשר/ת, הייתם עונים או מתעלמים? בוודאי שהייתי עונה וזה קרה לא פעם. שום דבר בהקשר הזה לא מרתיע/ מפחיד אותי, לא פעם ובוודאי שלא היום
..

oranitoosh

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "שתי גדות" שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "אהבת חיי"- נאור אורמיה תמונת/פליקס השבוע:.... תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: עדי אשכנזי- שעשתה תוכנית על יומולדת בדיוק בזמן... ציטוט/י השבוע: השבוע הכל מותר לי, כי יש לי יומולדת,אז אם יתחשק לי לקפוץ מהגג, אני אקפוץ, ואני לא שואלת אותך :) איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:ראשון- היה לי יומולדת
ובכלל שבוע מוצלח בזכות זה.. וסופ"ש יומולדת עם החבר בצפון !!! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: עבודה.. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: לנוח קצת.... האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: יומולדת :) שאלת בונוס: אם החבר/ה לשעבר שלכם היה/היתה מתקשר/ת, הייתם עונים או מתעלמים? עונה..

למעלה