שלום. אני נוסעת.

../images/Emo73.gif שלום. אני נוסעת.

אני לא רוצה שתלוו אותי. אהה.... חלק אומנם משיר, אבל באמת באמת אמא שלי הזמינה אותי לטיול רק אני , היא וחברה. רצינו נורא נורא לברצלונה. אבל אין מקום למרות שהמתנו יפה יפה בסטנד-ביי. אז אנחנו יורדות לאילת. קצת ניקוי ראש ואפילו בלי הבעל. זהו. אז שתהיה לנו שנה הכי טובה שיכולה להיות. שיהיה הרבה מזל, הצלחה וממון והכי חשוב אהבה - והמון!!! שלכם תמיד. סאני.

אולה *

New member
חכי לי שם. ../images/Emo3.gif

אנחנו באים בעוד שבוע.... סאני, תהיני, תבלי, תתפנקי ותחזרי עם המון כוחות!
אולה

תודה מתוקות שלי. ../images/Emo25.gif

וחיבוק במיוחד בשבילך כי לא הספקתי לדבר איתך מספיק. הגעת דיי מאוחר, וז כולנו התקפלנו הבייתה.... שנה טובה לך סוכריונת מתוקונת. סאני.

מרב.

New member
וואוו, סאני, איזה כיף ../images/Emo3.gif

אני עדיין בעבודה, הדיכאון מכה בי מצד אחד והבלגן מצד שני, וכל שאני רוצה זה לא להיות כאן. אז תנקי את הראש, תשתזפי היטב מכל הצדדים, ותעשי חיייייייייייייים מרב

סאניקית אהובתי

מגיע לך החופש הזה ושתהיה לך שנה טובה ומאושרת ניסיתי להתקשר היום אבל כל הזמן ענה לי הפקס...והוא לא מדבר עברית. נשיקות ותבלי הכי יפה שבעולם זוהרה

תגידו לי. מישהי נתנה מתנה לחג

לרופא שלה??? לא נתתי כלום, ורק עכשיו בשיא טימטומי חשבתי על זה. זה עקרוני? נהוג לתת? מה עושים???

yaelhul

New member
אנחנו הבאנו למחלקה קופסת ממתקים

לכוווווווווולם. אין לנו שם רופא ספציפי. אני ממש לא חושבת שזו חובה גם אם יש רופא ספציפי. רק לפי ההרגשה ומידת הקרבה. שיהיה לך חופש נפלא עם ניקוי ראש אמיתי. לי יש 18 איש על הראש והעוזרת הבריזה !!!
שנה טובה ופוריה. יעל

רוצה עזרה????

אני מומחית בבישולים ואפילו אוהבת את זה.
פשוט אמא שלי הציעה הצעה מפתה במיוחד, והיה קשה לסרב, אז החלטתי לברוח. אני חייבת לעצמי.

yaelhul

New member
תודה יקירתי ../images/Emo23.gif

גם אני אוהבת את זה
, ואפילו עומדת בלוח הזמנים שהצבתי לעצמי בינתיים... הרי תמיד אני נלחצת ובסוף הכל נפלא. עכשיו אני יודעת את זה מראש, ולכן נלחצת בפרופורציות
נסיעה טובה תתפסי שיזוף לפני החורף
יעל

אני הבאתי לו שוקולדים ../images/Emo9.gif

בלגים. זה היה קצת מביך, אבל הרגשתי טוב אחרי זה (כמעט כמו US...)

אם אני רוצה להביא משהו

נראה לך שזה מאוחר מידי????? נראה לך שמחר הם עובדים חצי יום???? ממש לא נעים. בטח כולם הביאו-חוץ ממני.

איפה את מטופלת?

אם זה פה באיכילוב אז סביר להניח שלא
אם זה במקום אחר בטח אפשר לברר על הבוקר, ואז זה הזמן הכי טוב להביא משהו. חוץ מזה, אני בטוחה שאף אחד לא "יכעס" אם תביאי להם משהו טוב אחרי החג... להפך, עכשיו כולן מביאות, ואז זה יהיה ייחודי!

אני רוצה אבל לא יכולה ../images/Emo10.gif

אני נמצאת בעבודה ויש פה firewall שמונע ממני את העונג שבצ´אט
בכל אופן, אני במקומך הייתי מתקשרת מחר על הבוקר לאלישע ובודקת אם הם עובדים. במידה וכן - סבבה, תקני להם בונבונים ותביאי, במידה ולא - תמיד יש את יום חמישי...

חבל. אני חושבת שאקבל את הרעיון

של להתקשר לאחל בטלפון וביום אחר להביא משהו לכל הצוות. זה נראה לי רעיון מעולה. עבודה מהנה. סאני.

איזה כיף לך, גם אני רוצה

תעשי חיים משוגעים ותמלאי את כל המצברים שתתחיל שנה חדשה שמחה ומאושרת ותביא איתה רק בשורות טובות והרבה אהבה
מרב

למעלה