שלום לכולם, כמה עדכונים.

רחליקה1

New member
../images/Emo73.gifשלום לכולם, כמה עדכונים.

קודם כל היה גדול במפגש. מחכים למפגש הבא (אש"ת,יעלי, אורית קדימה לקבוע תאריך...) היינו בנופש בכנרת והיה מקסים, אך מתן שהחלה לזוז כמו רקדנית פלמנקו הוציאה את הנעליים כל חמש דקות בערך.. מאמתול בבוקר הייתה ללא נעליים. אנחנו היינו בסטרס נוראי מזה. היום היינו אצל ויינטרוב. אריאלה פתרה לנו בשנייה את הבעייה (מסתבר שזה נפוץ מאד, פשוט הזיזו לנו את הרצועה הסוגרת כלפיי מעלה והנעליים לא זזות יותר...) זהו, אני חשה בהקלה גדולה, כבר חששתי שהק"פ יחזור אחרי 24 שעות ללא הנעליים. מישהו חווה דבר דומה? מתי מתחילים להסתכן? היינו ממש לחוצים. וגם משהו לא כל כך נעים, עשיתי תאונה קטנטונת עם האוטו החדש, אבל פיצחתי לו את כל הפרונט, באסה נוראית, יש לנו אותו בדיוק שבוע.... נו, טוב, העיקר שלנו לא קרה שום דבר וכמו שכולם אומרים לי:"שייגמר רק בכסף..." המשך יום טוב לכולנו. רחלי

Adoushi

New member
שלום רחלי

היי, היה מאוד כיף לפגוש אותכם. יש לכם בת מקסימה. וגם קוראים לה מתן שזה הפירוש של השם שלי. לגבי הנעליים, אל תדאגו ק"פ לא חוזר תוך 24 שעות. אי אפשר לצפות או לדעת מתי זה חוזר, אבל אל תילחצו בגלל 24 שעות. העיקר שהיא עכשיו עם הנעליים. לגבי האוטו, זה בטח מאכזב ונורא לעשות תאונה ברכב כה חדש אבל העיקר שאתם שלמים ובריאים. שלחתי לך מסר לגבי התמונות. המשך יום נעים. איהאב

איזה כיף לשמוע ממך

נחמד שמתן רוקדת לה באביב... מה בדיוק הם עשו אם הרצועה? לא הבנתי
מה זאת אומרת כלפי מעלה? מעל ללשונית? לא נורא על הזמן שהיא היתה בלי הנעליים, אנחנו נלחצים מכל שעה... אבל באמת זה לא משנה כלום. לפחות מתן נהנתה קצת. ואני באמת לא יודעת ממתי זה כן משנה, בטח איזה כמה שבועות. בקשר לאוטו, העיקר שכולם בסדר וטוב שיש ביטוח, נהוג לשים נעל של תינוק נגד עין הרע לא? רוצה מידה 14 משומש
תכתבי לאיהאב במסר אם את מוכנה שהוא ישים את התמונות שלכם בגלריה... מה אמר וייניטרוב על מתן? לנו יש תור רק באמצע מאי. ועדכון מבאס- ביטלנו את הטיול לטורונטו- אחרי שנה שאני מחכה לזה... ביי בינתיים אני

רחליקה1

New member
../images/Emo79.gifאיהאב וכדורית../images/Emo87.gif

איזה כיף שאתם כאן. כדורית, איזה באסה נוראית, אני מכירה את ההרגשה מקרוב, שנה שעברה ביטלנו לוינה יום לפני... זו הייתה ממש עגמת נפש.. איהאב אתה יכול לפרסם את התמונות בכיף נשיקות לכולם.

היי רחלי, טוב שאתם כאן

וחבל על התאונה אבל כמו שכולם אמרו, מזל שכולכם בריאים ושלמים. אני מכירה את הפחד הזה כשהם מורידים את המכשיר או הנעליים או מה שזה לא יהיה. טל הוריד את הסד לפני כמה ימים לשעה, כשישנתי בצהריים ואני כמעט התעלפתי כשראיתי אותו בלי זה כשקמתי. שאלתי אותו למה הוא הוריד והוא אמר: "אבל אמא, רציתי קצת לאוורר את הרגל וחוץ מזה הרופא אמר לעשות התעמלות לאצבעות אז עשיתי התעמלות לאצבעות"... אז אחרי שטרפתי אותו וליקקתי את האצבעות.... הסברתי לו שעושים התעמלות לאצבעות כשהן בתוך הסד וגם לפני המקלחת ובתוך המקלחת כשאנחנו מורידים אותו אבל לא להוריד בשום אופן בלי אישור מאמא או אבא. מתן בונבונה אמיתית למרות שראיתי אותה בתור "חבילה ישֵנה"... אבל הגודל שלה, איזה מתוקה. כבר שכחתי את הגודל הזה. נשיקות לכם ומחכים לראות אתכם שוב, ד"ש לבעל המקסים שלך ששיחק כל כך יפה עם הבנים, שלי ושל אש"ת. יעל

shaharhakmon

New member
שלום למרגיעה הלאומית

באמת נחמד לראות שחזרת לפורום כבר התגעגענו. אני שמח שנהניתם,ואני שמח שהרופאים הרגיעו אותך. מתן בובה אמיתית. היה כיף להכיר אתכם,אתם זוג מדליק ושמח. מחכים לפעם הבאה.

וואו איזה עדכונים

מספיק עדכונים לשבוע אחד.... קודם כל נתחיל מהדברים הכיפים, אני שמחה שנהנתם באמת היה מזג אוויר מקסים....למה לא הסבירו לכם איך להדק את הנעליים כדי שלא ייפלו ברגע שקיבלתם אותם? העיקר שזה יסתדר והתאונה, כמו שאמרת, כל מה שנגמר בכסף צריך להגיד טוב שיהיו רק דברים טובים לילה טוב אורית

למעלה