I DID IT !!!!!!! עברתי טסט!!! שלישי במספר... זה מוטה למי שתוהה וני עדיין בשוק, אז ני אגיב אח'כ
‡ ‡NoK New member 27/7/03 #1 ../images/Emo73.gif I DID IT !!!!!!! עברתי טסט!!! שלישי במספר... זה מוטה למי שתוהה וני עדיין בשוק, אז ני אגיב אח'כ
../images/Emo73.gif I DID IT !!!!!!! עברתי טסט!!! שלישי במספר... זה מוטה למי שתוהה וני עדיין בשוק, אז ני אגיב אח'כ
‡ ‡NoK New member 27/7/03 #4 מזל טוב מוטה!!../images/Emo6.gif "חיפה חיפה, העיר שלי הוהווו..." מממ.. מוטה אני אוהבת אותך, למרות שאתה צובט לי את הבטן וכאלה. מזל טוב באדי! *גרעעעעעפס* *לבריאות* מוטה: מזל טוב גיא, קדימה לעבור ראשון וקדימה לעשות טסט ביחד
מזל טוב מוטה!!../images/Emo6.gif "חיפה חיפה, העיר שלי הוהווו..." מממ.. מוטה אני אוהבת אותך, למרות שאתה צובט לי את הבטן וכאלה. מזל טוב באדי! *גרעעעעעפס* *לבריאות* מוטה: מזל טוב גיא, קדימה לעבור ראשון וקדימה לעשות טסט ביחד
ה הזמן הזה אבוד New member 27/7/03 #5 חחחחח שוב שירה בציבור? הבטחת גם לי פעם.. ) חחח ומזל טוב למוטה ולגיא שוב!
R RevitallicA New member 27/7/03 #6 י"ב 3 התותחים האלה../images/Emo70.gif עוברים ראשון-שני-שלישי-מקסימום קדימה גיא
ה הזמן הזה אבוד New member 28/7/03 #15 חחחחחח עכשיו הבנתי למה ה- *גרעעעעעפס* *לבריאות* חחחחחחחח ו-וואי, עד לחיפה?
‡ ‡NoK New member 28/7/03 #16 כן חחח.. שאנשים לא יחשבו שאני התוקעת גרעפסים פה אני פשוט לא יודעת איך חיפה..הממ לא בטוח, נראה כבר לא סגורה על זה. אבל מוטה ייקח אותי לאן שרק אצווה מוהאהאהא זה מה שחשוב.
כן חחח.. שאנשים לא יחשבו שאני התוקעת גרעפסים פה אני פשוט לא יודעת איך חיפה..הממ לא בטוח, נראה כבר לא סגורה על זה. אבל מוטה ייקח אותי לאן שרק אצווה מוהאהאהא זה מה שחשוב.
ה הזמן הזה אבוד New member 28/7/03 #17 חחחחח הסנטר הולך להרוויח אני מבין, אה? לא לא, זו לא את התוקעת גרעפסים פה..חחח מוטה מוטה מוטה..
S ShiN ShiN New member 27/7/03 #7 מזל טוב! ../images/Emo13.gif מוטל'ה! פריק קטן שלי!! בוב! כפרה! גאה בכם!
J jimmybob New member 27/7/03 #8 תודה לכולם וקדימה מוטה לעבור ביחד ולדבר באמצע הטסט עם הטסטר המשעמם הזה אני נשבע לך איציק הפחיד אותו אחר כך שיעביר אותנו כי הוא כבר לא רוצה לראות אותנו
תודה לכולם וקדימה מוטה לעבור ביחד ולדבר באמצע הטסט עם הטסטר המשעמם הזה אני נשבע לך איציק הפחיד אותו אחר כך שיעביר אותנו כי הוא כבר לא רוצה לראות אותנו
Y yoni x New member 27/7/03 #9 אובאבוי יופי...עוד משוגע על הכביש מוטה נתאם...יום אחד אתה על הכביש..יום אחד אני שלא נעשה אסון לאומי....
אובאבוי יופי...עוד משוגע על הכביש מוטה נתאם...יום אחד אתה על הכביש..יום אחד אני שלא נעשה אסון לאומי....
R RevitallicA New member 27/7/03 #11 זהו, עכשיו יצאת גיבור לאומי../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif
T tofy New member 28/7/03 #18 עוד מונית חדשה בקריה! עוד שנה אם ירצה השם גם אצלי כפרה שלי.....פעם שלישית גלידה! (יאללה בוא לאנדרי)