בקשות

shay61

New member
ריטה אצל דודו טופז

שלום לכולם אני לצערי לא יכלתי להסתכל בתוכנית, משהו אולי יודע אם יש עוד דרך לראות את התוכנית האחרונה של דודו טופז?

dori9

New member
הבנתי שנינט שרה אתמול

את "כמו נוצה" מישהו הקליט במקרה?

shavtai

New member
מי יכול בבקשה לשלוח לי 3 שירים...

אני מחפש את 3ת השירים הללו של ריטה ששמעתי באתר... שר לי הסתיו, רק אתה ואל תלך עכשיו מי יכול בבקשה גדולה לשלוח את השירים הללו ?! תודה...

ForeverMC

New member
שרה ברחובות - גירסת האירוויזיון

איפה ניתן למצוא את הגירסא הזו?, אני הרבה זמן מנסה בחוסר הצלחה... והאם זה נכון שריטה גנזה אותה בזמנו כי לא אהבה אותה ולכן ב-"תחנות בזמן" זה מופיע בביצוע בהופעה חיה?

shay61

New member
מילים ל SHOW MUST GO ON

חג עצמאות שמח לכולם. אני מחפש את המילים לשיר SHOW MUST GO ON. אם למשהו יש את המילים אז בבקשה ממנו או ממנה שיעביר לי את למייל שלי. [email protected] תודה וחג מעצמאות שמח

The Juck

New member
../images/Emo19.gifבבקשה../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

The Show Must Go On Empty spaces - what are we living for Abandoned places - I guess we know the score On and on Does anybody know what we are looking for Another hero another mindless crime Behind the curtain in the pantomime Hold the line Does anybody want to take it anymore The show must go on The show must go on Inside my heart is breaking My make-up may be flaking But my smile still stays on Whatever happens I'll leave it all to chance Another heartache another failed romance On and on Does anybody know what we are living for I guess I'm learning I must be warmer now I'll soon be turning round the corner now Outside the dawn is breaking But inside in the dark I'm aching to be free The show must go on The show must go on - yeah Ooh inside my heart is breaking My make-up may be flaking But my smile still stays on Yeah, oh oh oh My soul is painted like the wings of butterflies Fairy tales of yesterday will grow but never die I can fly - my friends The show must go on - yeah The show must go on I'll face it with a grin I'm never giving in On with the show I'll top the bill I'll overkill I have to find the will to carry on On with the On with the show The show must go on, go on, go on, go on, ...

dori9

New member
תן לי את המייל שלך, אני אשלח לך.

לגביי הרקע לזה שרק הגרסה ה"לטינית" באלבום, לא יודע.....

new2noam

New member
יש לי את שרה ברחובות

אפשר להשאיר אי מייל ואני אשלח או ב ICQ 274762826 נועם

shay61

New member
שליחה לאי מייל

מה המצב נועם, אם אתה יכול לשלוח לי את הוידאו של "שרה ברחובות" (וידאו) זה יהיה אחלה מצידך. סןפ"ש נעים ובטוח שי נובו

The Juck

New member
../images/Emo19.gifיש לי גם בגרסאת וידאו על המחשב

מי שרוצה, לאייסי :)

shavtai

New member
נ.ב

הייתי יום שבת בהופעה של ריטה בהיכל התרבות- אשקלון והיה ע-נק פשוט אין לי מילים לדעתי ריטה התעלתה על כל הופעה שהייתה לה בעבר... אין זה היה שווה כל אגורה ושקל...! (כרטיס כלל לא זול) השילוב של ההיכל שלנו וההופעה שלה היה פשוט מתמטם ! כל הכבוד לה והאמת אני לא 1 שיוצא הרבה למופעים כאלה אבל ריטה שיחקה אותה בגדול !

ברוך הבא!!!

אני ממש שמחה בשבילך (ומקנאה בך....
) שהיית במופע הזה.. הוא באמת מ ד ה י ם ! ! ! חג שמח!!!!

למעלה